• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

çok şükür geçtiya bilgecim.bi değneğim olsa bütün bebelere dokunsam diyorum bazen. hasta olmadan 20 yaşına gelsinler. ozamanda kocaya nası vercez yok ya ben bu kızı veremem kocaya falan.anneme diyorum bazen ben seni nası verdim diyo oda gidicek diyo:18:

vermem veremem ben bu kızı kendime doğurdum kimse gelip istemesin valla sopayla kovalarım gelip alacaklar üzecekler kızımı bana ne vermiyorum o kadar
benimkide durmuyor evet artık odaya terfi vakti geldi ama bana zor olacak burda mıkırdanırsa 2 fışfışla sepeti dalıyor tekrar eeee karyola sallanmıyor ne olcek şimdi ama Allah korusun kaza olmadan yerine yatırsam iyi olacak

sallanan karyolalar var aslında da kaç yaşına kadar sallıycan tabii mevzu o
niye vermiyomuşunuz kızları alla alla yeni jenerasyon erkek anaları kızlarınıza sizler kadar iyi bakabilir bi kerem :57: alla alla var yani tanıdıklar ordan biliyom :47:

gunaydınn herkeseee
ılahııı umutt cokk guldumm sana yafff,,bıde uslu durmayı yedıremıyo kendıne de yalandan aglıyo hee,,heyy yarabbım
bız kımlere bebek dıyosakk:60:
azra sultan 7 de uyandı az once yapıştı ayağıma uyut dıye uyuttum koydum ağladı,,alldım tekrar uyuttum koydum yıne agladı,,yanına gıttım beşiğe yatıp yatıp kalkıyo guya bana oyun yapıyo,,parmaklarında oynatıyolar vallaa:89:

günaydııııın
umut her an yeni bir şey çıkarıyor fatma... uslu durmak şanına yakışmaz paşanın :35: allah canına sağlık versin de napalım annem hep diyor "hareketli çocuk istiyordun al uğraş şimdi" diye :60:
senden ayrılmak istemiyordur belki canım ya... umut da yapıyor onu bazen daha yatağa koyarken ağlayıp kalkmaya çalışıyor bacağında veya kucağında tuttun mu saatlerce uyuyor... diş huzursuzluğunda ve hastalık sıkıntılarında sıkça yaşıyoruz biz bunu :29:

gunaydin atessiz sizisiz atlattik cok sukur asi gunu ve gecesini darisi basiniza
çok şükür sevindim pelincim
darısı bizim kuzuların başına

günaydın herkese...
Yok pelin bekliyorum çıkmadı daha:))
ay bu kız iyice fena oldu meme konusunda ya biraz oynayıp gelip yakama yapışıp ağlıyo ortalığı yıkıyo resmen.
daha duuuur
bunlar iyi günlerimiz öznurcum

fokunu kontrol etmeyide unutma arkadaşım

insallah cnm gecmis olsun bizim aile hekimide tanistik dun minaya 3 ilac yazdi manyak mi ne biri antibiotk attm receteyi cope cocuk hasta dgl birde hasta olsa ne yaxack merak ettm
adresi ver bana pelinde şu hekim bozuntusuyla ilgileneyim ben

ulen bizim yabrular kobaymı
ne demeye veriyormuş o kadan ilacı:41::95:

günaydın tülaycım
huzursuz olma neticede o da babanesi onun da canı merak etme... Annen gibi olmaz belki ama mutlaka iyi bakıyordur :29:
Ben iyiyim dünü üşütmeden atlatmışım görünen o ki :15: Biraz yorgunluk ve uykusuzluk var ama o zaten standart donanım oldu hepimizde :27: Umut nezle oldu ememiyor uyuyamıyor sürekli hapşuruyor kuzum :25: Ha bu vesileyle doktorumuzun söylediklerini yazayım...

:94: Atlattığınız viral enfeksiyondan sonra (ateşli olduğumuz günlerin viral enfeksiyon olduğunu söylüyor) bu tür akıntılar normaldir dört haftaya kadar sürebilir
:94:burun akıntısı koyu renkli ve kıvamlı olursa ve 3 günden fazla sürerse veya kulakta ağrıyı düşündüren bir durum olursa ilaç veririm onun dışında ilaç kullanmayacağız
:94: Sık sık az az besleyin
:94: Bol sıvı alsın bitki çayı içsin, bitki çayı derken hazır granüle çaylar değil anadan atadan görme şeylerden bahsediyorum, ıhlamur içirin bolca
:94: Bu süreçte yüksek yatırın

sanırım bu kadar :78:

canım arkadaşım paylaşımların bizede ışık tuttuyor mersüüüüü:71:

Fatma onumuzdeki ay sucicegi asisi var sonra 1.5 yasinda bidaha meral ya deli bu saglik ocagindaki dr bizim kendi dr duyuncada sinirlenyr bu tiplere burcu ablamlardada var onlarda turku soyluyr bu mantolama turkusuz olmyr snirim

Fatma onumuzdeki ay sucicegi asisi var sonra 1.5 yasinda bidaha meral ya deli bu saglik ocagindaki dr bizim kendi dr duyuncada sinirlenyr bu tiplere burcu ablamlardada var onlarda turku soyluyr bu mantolama turkusuz olmyr snirim

hayır hasta değil birşeyi yok maşallah yavrumun o antibiotiği neden içecekmiş anlayabildin mi zaten hastayken bile son çare mecburiyetten veriliyor yarar-zarar göz önünde tutulup vitamin değil birşey değil antibiotik bu gel de paralama delüyü

Allahim yanlislikla tum msn listemi ucurdum .

hobaaaaaaaaaaaaa :50:

hayır hasta değil birşeyi yok maşallah yavrumun o antibiotiği neden içecekmiş anlayabildin mi zaten hastayken bile son çare mecburiyetten veriliyor yarar-zarar göz önünde tutulup vitamin değil birşey değil antibiotik bu gel de paralama delüyü

hobaaaaaaaaaaaaa :50:

Msnim gitti mail listem gitti ay sinir oldum kendime ya

Tulay aradnMi kiz napiyormus babaneyle

aramama gerek kalmadı pelincim az önce o aradı . tel çalınca buz kestim bişi oldu deyip ne kadan evhamlıyım ya. bu ne zaman uyuyo diyoo allam ya. esnemeye başlar huysuzlanınca uyur dedim. gayet iyi onuyo diyo oynasın ozaman dedim.

senin davetiyenden kopya çekicem izninle. ben de bastırayım diyorum. çarşıya inicem şimdi görüşmeye. kocayı kandırdık sonunda salona halı aldık.şimdide perde için kandırmaya gidiyorum. ona gör herşey gereksiz. hatta akşam bana diyo doğum gününü abartma fazla hatta hiç gerek yok diyo. sende gereksizsin niye geldinki dünyaya dedim:53:böle oldu gene:60:

su çiçeğini neden 1,5 yaşındaymışki
bizim dr 1 yaş diye yazmış not kağıdına

bir aşı daha yaptırmamı önermişti
biri 1 doz

diğeri 2 doz (6 ay arayla)
dur ben akşam bakıyım yazarım sizede
fiyatını sordınmu?

Allahim yanlislikla tum msn listemi ucurdum .

neylaaaaaaaaaaaa :36::36:

Msnim gitti mail listem gitti ay sinir oldum kendime ya

ahahaha bu da bilgiişlemci :9:

aramama gerek kalmadı pelincim az önce o aradı . tel çalınca buz kestim bişi oldu deyip ne kadan evhamlıyım ya. bu ne zaman uyuyo diyoo allam ya. esnemeye başlar huysuzlanınca uyur dedim. gayet iyi onuyo diyo oynasın ozaman dedim.

senin davetiyenden kopya çekicem izninle. ben de bastırayım diyorum. çarşıya inicem şimdi görüşmeye. kocayı kandırdık sonunda salona halı aldık.şimdide perde için kandırmaya gidiyorum. ona gör herşey gereksiz. hatta akşam bana diyo doğum gününü abartma fazla hatta hiç gerek yok diyo. sende gereksizsin niye geldinki dünyaya dedim:53:böle oldu gene:60:

hey allam bırak o uykusu gelince uyur acıkınca yemeğini ısıtıp yer deseydin :57:

size bişey dicem.4 gün adetim geçti.umarım bu sıkntıdan geçikmiştir korkmaya başladım valla.test mi alsam ki?????

bu testlerde ne zaman belli oluyodu?yapsam sonuç çıkar mı ki?kızlar bişey söleyin yaa :50:

al işte bir tane daha:84:
allahım allahım koca koca kadınlar oldunuz hala şu aletten korkuyorsunuz
annem birşeycik olmuyor gir taktır şunu yaw

testten hemen çıkmaz herhalde ama kan ver bakem ne olcek:82:

ah bahar ahh
anne olcen tekrar kııızzz:49:

şaka bir yana 4 gün gecikebilir
daha önce hiç böyle olmamışmıydı:50:

Yok meral onumuzdeki ay 13.ayda yanlis okumussun yazdigimi suciceginden sonrakilerde 1.5 yasinda sucicegi 70 lira falan sanirim bahar benim 2 gun gecmisti cikmisti teste yap istersen cnm kafan rahat etsin buyuk ihtmalle sıkıntidandir

Back