al işte bir tane daha:84:
allahım allahım koca koca kadınlar oldunuz hala şu aletten korkuyorsunuz
annem birşeycik olmuyor gir taktır şunu yaw
testten hemen çıkmaz herhalde ama kan ver bakem ne olcek:82:
ah bahar ahh
anne olcen tekrar kııızzz
şaka bir yana 4 gün gecikebilir
daha önce hiç böyle olmamışmıydı
kalp atışlarım hızlandı valla of yaaaaaaa
stresten gecikmiştir bahar panik yapma hemen..hem sen daha iyi bilirsin olma ihtimali varmı ona göre kork bari:))
meral arkadaşım haklı valla :) taktırın şu aleti kafanız rahat olsun
hızlanır tabeeeekalp atışlarım hızlandı valla of yaaaaaaa
ay evet ya 13. ay demiştinYok meral onumuzdeki ay 13.ayda yanlis okumussun yazdigimi suciceginden sonrakilerde 1.5 yasinda sucicegi 70 lira falan sanirim bahar benim 2 gun gecmisti cikmisti teste yap istersen cnm kafan rahat etsin buyuk ihtmalle sıkıntidandir
kız hemen eve geçerken al ve evde yap ve sonucu bildir banadoğumdan sonra da düzene girmişti.bu kadar gecikme olmadı ama acaba diyorum bu sıkıntılardan mı gecikti en azından ben öle olmasını istiyorum yoksa çok fena meral.karın ağrılarım da var ama ben hamile kaldığımda da ağrıyordu amannn yaaa
stresten gecikmiştir bahar panik yapma hemen..hem sen daha iyi bilirsin olma ihtimali varmı ona göre kork bari:))
meral arkadaşım haklı valla :) taktırın şu aleti kafanız rahat olsun
kuzucum taktırmak için randevu bile aldım doktorla konuştum ama adet sancılarımın ve kanamamın artabileceğini söledi ben tırstım vazgeçtim ama denemek lazım en azından bu korkuları yaşamamak için.
öznur sende de var sanırım şu aletten :))
bu testlerde ne zaman belli oluyodu?yapsam sonuç çıkar mı ki?kızlar bişey söleyin yaa
aha anamlarrrrrrrrrrrr
kuzum dört günde o test güvenilir sonuç vermez kan testi derim şahsen
erken diyorsun ama taktırmıyorsunda şikerümayyy meral berenin abla olması için çok erken yaaa.dura dursun bakalım şimdi.dr bana zaten hamile kalamazsın istesende dedi tiroidlerim yüzünden umarım haklı çıkar.neyse akşama belli olur.
öznurunda kafasına vuraaaaaa vuraaaaa taktırdıköznur sende de var sanırım şu aletten :))
bende merak ediyorumevt canım yeni taktırdım daha bende...adet olmadım taktırdıktan sonra bakalım kanamave ağrı olayı nasıl olacak..
şahsen bende kan dedim bigecimaha anamlarrrrrrrrrrrr
kuzum dört günde o test güvenilir sonuç vermez kan testi derim şahsen
öğlen alda yap şu testi cadı kızben çıkıyorum kızlar görüşürüz öğleden sonra inş
mecburen mecburenayyy hiç sevmiyorum kan faslını ben.neyse yapıyım bakalım olmazsa vercem mecburen
zeynoyu uyutayım bende haydin görüşürüz.
Günaydınn
Bilge ben o kuduruk Umut'u yerim be tırmanmaya mı başladı sıpa daha yürümeden maaşallah
günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacakBenim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... Bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa
Bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... Spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe
Yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?