Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincim çok şükür atlattınız bişey olmadan umarım bizde kolay geçiririz.Beren de nezle oldu.sürekli hapşuruyor.Bigecim sizede geçmiş olsun tatlım
İnsallah cnm gecmis olsun bizim aile hekimide tanistik dun minaya 3 ilac yazdi manyak mi ne biri antibiotk attm receteyi cope cocuk hasta dgl birde hasta olsa ne yaxack merak etTm
Gunaydin atessiz sizisiz atlattik cok sukur asi gunu ve gecesini darisi basiniza
Masallah umut firlamasina cok sukur olmadi nevra sagol cnm
pelincim çok şükür atlattınız bişey olmadan umarım bizde kolay geçiririz.Beren de nezle oldu.sürekli hapşuruyor.Bigecim sizede geçmiş olsun tatlım
İnsallah cnm gecmis olsun bizim aile hekimide tanistik dun minaya 3 ilac yazdi manyak mi ne biri antibiotk attm receteyi cope cocuk hasta dgl birde hasta olsa ne yaxack merak etTm
bilge sen ve umt nası oldunuz
beni sorarsanız ruhum kalbim evde.kaynanam geldi bugün bakmaya. nabıyorlar acaba ölüyorum meraktan. içim huzursuz.:26:
Masallah umut firlamasina cok sukur olmadi nevra sagol cnm
günaydın kızlar dünden beri tam cevap yazıyorum pat biri gelio ekranı kapıyorum. nassınız bakalım ne var ne yok.geçmişi pek okuyamadım ama arzu dan bi tarfi alıcem gelince beni bul arzucum.
pelin tekrar kutlu olsun doğum gününüz .aşınızda sorunsuz geçmiş inş. bizde öle atatırız.
evine hırsız giren arkdaşım çok geçmiş olsun bahardı ssanırım. umarım çabuk atlatırsınız şoku.
hasta olan arkdaşlarım geçmiş olsun çok
bilge sen ve umt nası oldunuz
beni sorarsanız ruhum kalbim evde.kaynanam geldi bugün bakmaya. nabıyorlar acaba ölüyorum meraktan. içim huzursuz.:26:
günaydın tülaycım
huzursuz olma neticede o da babanesi onun da canı merak etme... annen gibi olmaz belki ama mutlaka iyi bakıyordur
ben iyiyim dünü üşütmeden atlatmışım görünen o kibiraz yorgunluk ve uykusuzluk var ama o zaten standart donanım oldu hepimizde
umut nezle oldu ememiyor uyuyamıyor sürekli hapşuruyor kuzum
ha bu vesileyle doktorumuzun söylediklerini yazayım...
:94: atlattığınız viral enfeksiyondan sonra (ateşli olduğumuz günlerin viral enfeksiyon olduğunu söylüyor) bu tür akıntılar normaldir DÖRT HAFTAYA KADAR sürebilir
:94:burun akıntısı koyu renkli ve kıvamlı olursa ve 3 günden fazla sürerse veya kulakta ağrıyı düşündüren bir durum olursa ilaç veririm onun dışında ilaç kullanmayacağız
:94: sık sık az az besleyin
:94: bol sıvı alsın bitki çayı içsin, bitki çayı derken hazır granüle çaylar değil anadan atadan görme şeylerden bahsediyorum, ıhlamur içirin bolca
:94: bu süreçte yüksek yatırın
sanırım bu kadar :78:
günaydın tülaycım
huzursuz olma neticede o da babanesi onun da canı merak etme... annen gibi olmaz belki ama mutlaka iyi bakıyordur
ben iyiyim dünü üşütmeden atlatmışım görünen o kibiraz yorgunluk ve uykusuzluk var ama o zaten standart donanım oldu hepimizde
umut nezle oldu ememiyor uyuyamıyor sürekli hapşuruyor kuzum
ha bu vesileyle doktorumuzun söylediklerini yazayım...
:94: atlattığınız viral enfeksiyondan sonra (ateşli olduğumuz günlerin viral enfeksiyon olduğunu söylüyor) bu tür akıntılar normaldir DÖRT HAFTAYA KADAR sürebilir
:94:burun akıntısı koyu renkli ve kıvamlı olursa ve 3 günden fazla sürerse veya kulakta ağrıyı düşündüren bir durum olursa ilaç veririm onun dışında ilaç kullanmayacağız
:94: sık sık az az besleyin
:94: bol sıvı alsın bitki çayı içsin, bitki çayı derken hazır granüle çaylar değil anadan atadan görme şeylerden bahsediyorum, ıhlamur içirin bolca
:94: bu süreçte yüksek yatırın
sanırım bu kadar :78:
işe geldim geldiğim gibi açtım bilgenin yazıları okuyunca bastım kahkahayı günüm güzel geçer maşallah ben de gecenin bir saati kızı sepette dizlerinin üzerine kalkmış yakaladım aklı sıra yarı uyanık meme emmeye geliyor sen ağla ben seni alırım ordan sen ne gelmeye çalışıyorsun ayağa kalksa kendini yerde bulacak
bilge bana da oldu heryer zeynebin foku kokuyor ilk kez hem de bu sabah yapmadı odaya yumoş oda spreyi sıktım ondan mı acaba gerçi üzerinde fok kokulu yazmıyor ama![]()
Herkese gunaydinlar. Minanin sorunsuz atlattigina sevindim asisini darisi basimiza.
Bizim bu evin mantoloma olayi deli ediyor beni bizim kattalar bi yandan matkap bi yandan sarki soyluyorlar Allahm nasil bi sestir o oyle.
çok geçmiş olsun bigecimm.. ilaçsız atlatırsınız inşll..
çok şükür geçtiya bilgecim.bi değneğim olsa bütün bebelere dokunsam diyorum bazen. hasta olmadan 20 yaşına gelsinler. ozamanda kocaya nası vercez yok ya ben bu kızı veremem kocaya falan.anneme diyorum bazen ben seni nası verdim diyo oda gidicek diyo:18:
![]()
![]()
yaaaaaaaaaaa vudu büyüm tutmuş demek ki fok kokusuna gülenlerin tamamının başına gelecek buuuuuuuuuu
abra kadabra hokus pokus hatta bokusssssssssss
senin artık sepeti bırakma vaktin gelmiş demek ki şekerimallah korusun da dur deyince durmuyorlar en azından benimki durmuyor
![]()
![]()
![]()
yaaaaaaaaaaa vudu büyüm tutmuş demek ki fok kokusuna gülenlerin tamamının başına gelecek buuuuuuuuuu
abra kadabra hokus pokus hatta bokusssssssssss
senin artık sepeti bırakma vaktin gelmiş demek ki şekerimallah korusun da dur deyince durmuyorlar en azından benimki durmuyor
dünüüüüüüüürrrrrrrrrr
allahııııııııımmmmmmmmm neydi günahııııııımmmmmmmmmmmm
dünür benim yandaki arsada inşaat var ben ne fok yiyim sabah 7 akşam 7 haftanın 7 günübalkona bi çıkıyorum gözgöze dizdizeyiz amcalarla
bu arada dünür hiç bakmıyosun damadın büyümüş mü eylülden küçük mü kalmış tipi mi kaymış huyu mu bozulmuşde get albüme bak
inşallah nevracım umarım atlatıcaz tüm çabamız onun için
Ben biraz daha sursun bu gidisle ikinci bir dil ogrencem .Dunur iskele kurdular ya bi de bizim mutfaktalar benim mutfak komple cam eylül mama sandalyesinde oturuyo ordan izliyo adamlari mama hazirliyorum bi bakiyorum adamlara opucuk gonderiyo delll dell diye bagriyo .Mamasindan uzatiyor filan .
Bu arada dunur essekligime ver :82:Hemen bakayim albume
hayır anlamadığım neden bınayı yaparken mantolamasınıda yapmıyorlar,,bende hamışken ıstnbuldakı evde yapılmıştı kafayı sıyırmak uzereydıkk,,allah sabır versınn burcuHerkese gunaydinlar. Minanin sorunsuz atlattigina sevindim asisini darisi basimiza.
Bizim bu evin mantoloma olayi deli ediyor beni bizim kattalar bi yandan matkap bi yandan sarki soyluyorlar Allahm nasil bi sestir o oyle.
anammm kızz ıı de senın kız ısterse annem ben cook sevıyorum aşık oldum evlencem dıyeee,,o zaman napcannnvermem veremem ben bu kızı kendime doğurdum kimse gelip istemesin valla sopayla kovalarım gelip alacaklar üzecekler kızımı bana ne vermiyorum o kadar
benimkide durmuyor evet artık odaya terfi vakti geldi ama bana zor olacak burda mıkırdanırsa 2 fışfışla sepeti dalıyor tekrar eeee karyola sallanmıyor ne olcek şimdi ama Allah korusun kaza olmadan yerine yatırsam iyi olacak
Ben biraz daha sursun bu gidisle ikinci bir dil ogrencem .Dunur iskele kurdular ya bi de bizim mutfaktalar benim mutfak komple cam eylül mama sandalyesinde oturuyo ordan izliyo adamlari mama hazirliyorum bi bakiyorum adamlara opucuk gonderiyo delll dell diye bagriyo .Mamasindan uzatiyor filan .
Bu arada dunur essekligime ver :82:Hemen bakayim albume