• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sen neden hiç foto eklemedin bende tanıyamadım seni geçen kabul etmedim bu kezde mesaj atıp sormasam yine eklemicektim
ben face ı pek kullanmıyorum da o yuzden
ben senı hatırlayamadım kı yenı mı geldın topıge?
Bende ufaktan kaciyim iyi aksamlar.
ıyı geceler burcu
guzel ve uzuuuun bı uyku cekersın inş eylulle,,eylul musadde ederse:76:
valla maşallah sibele hiç doğum yapmamış gibi..incecik bide..bizde hala göbek:))

maşallah ,,nazar değdırecez sıbele:81:
benım göbükk bı var bı yok,annayamadım:91:

Son düzenleme:
hadi bakim herkes yatsın gelip bakıcam uyuyor numarası yapmayın anlarım iyi geceler şekerler

ben face ı pek kullanmıyorum da o yuzden
ben senı hatırlayamadım kı yenı mı geldın topıge?

ıyı geceler burcu
guzel ve uzuuuun bı uyku cekersın inş eylulle,,eylul musadde ederse:76:

maşallah ,,nazar değdırecez sıbele:81:
benım göbükk bı var bı yok,annayamadım:91:
yok canım hayat24 ben nick değişikliği yaptık :)

fd7, asin25+, Burcuk+, crstal18+, oznurss+, peluse+, realisttt+, samantha81, senemsss+, serinus+
gündüzcüler isyan bayraklarını çekecek:))

Zamanı gelince herbir şeyi yapıyorlar işte olması gereken Fatmacığım. Canberk zaten birkaç adım atıyordu farkına varmadan ayakta da duruyordu ama tutup elinden yürüteyim deyince çöküveriyordu hemen bugün odada dolaşmaya başladı bir anda dolaştıkça hoşuna gitti sarhoş gibi yürüyor şimdi bir o yana bir bu yana.
Birkaç haftaya ya da aya hepimize gösterecek Allah o günleri merak etme.

alıntı yapmıştım daha once cıkmamış
doğru dıyosun herşey zamanı gelınce bırden oluverıyor,,şimdiye kadar ne zman yapacak dediğimiz bıcok şeyı yaptılar da işte beklemesı cook heycanlı
bıde ben bu yuurume olayını bebeklıktenn cocukluğa gecış gıbı goruyorum yanı cok değişik gelıyo ya yerde surunurken ayaklanmaları
canberke maşallajh ama ya mutlu bebek fotolarını gordum face de maşallah...
:81:

bende yaıtyorum arkadaşlar
herkese huzuurlu geceler
hadı sızde yatın bakıyııım,,sütünüzz coğalsınn:))

ilk günaydın benden olsun

3. günaydında benden olsun şekerler...

güzel bir gün olsun hepimiz için

bugünlerde doktor kontrolüne gidecek varnmı bişy sormak istiyorum

kontrole gitmiycez ama şimdi de nezle olduk doktorumuzla sıkça konuşuyoruz ne soracaksın?

hay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..

fokunda boncuk ararsın olacağı odur öznur :1:

Ah Pelin yav çok iyi yürümeye başlayınca da rahatlayamayacağız bu sefer tırmanmaya başlayacaklar, sonra atlamaya zıplamaya her sn. yanlarında da olamayacağız, bazen yanı başındayken bile düşüveriyorlar Allah korusun tüm bebekleri.

umut dün akşam park yatağına emekledi kenarından tutundu parmak ucuna kalkıp yatağın kenarını tuttu... önce sol sonra sağ ayağını içine koyduğumuz yatak seviyesine yerleştirip kendini yukarı çekti :53: :53: :53:
yürümeden tırmanan geldi haaaanııııııııııımmmmmmmm :36: biz napıcaz bu çocukla yaaaaa :96:

bilge hadi geçmiş olsun size de bakalım..

sağolasın sibelcim inşallah sizinki de vitaminden çıkar :31:

:9::9: 15 karakter dio 15 kere mi gülcem şimdi :31:

:86: :86: :60: deli ya

ikincicide benden eşimin giyinmesini bekliyorum işe gidicem zeynoş uyuyor uyuyarak alacağım yolda devam eder uyumaya

günaydıııııınnnnnnnnnnnnn :80:

Asi olduk :( 1 kol 1 bacak minayla ilgilenmem lazim iyiaksamlar kizlar

pelincimm inşş. ateş yapmamıştır..

sabah sabah güldürdün beni :9:

ikincicide benden eşimin giyinmesini bekliyorum işe gidicem zeynoş uyuyor uyuyarak alacağım yolda devam eder uyumaya

günaydınnnn................

günaydıııııınnnnnnnnnnnnn :80:

Herkese günaydınnnnnn .. :16:

Back