kızlar bebeğinizin göz bebeklerine baktınız mı büyüklükleri aynımı .............uyuyorsa uyandırınkötükedihüso
mrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.
uyutana kadar ne yapacağız peki zaten kuş kadar uyuyorlar aaaaaaaalmaz: benim dikkatimi çekmedi olsaydı dikkat ederdim
siz hiç merak etmeyin uyuturum benuyandırırsam sana yollarım uyutman için gözealıyo musun
kızlar bebekler uyanınca bir bakında yazın korkmaya başladım şimdi göz doktorunu aradım doluymuş randevu vermedilergoz bebeklerı aynı ama sekıl degısıklıgı var bırı kucuk bırı buyuk aradada gozlerı kayıyor benımkının ama normalmıs henuzkontrol edemedıklerı ıcın
siz hiç merak etmeyin uyuturum ben
rgöz doktorunu aradım doluymuş randevu vermediler
melike burcu bize geldiğinde bahsetti
bilgenin bebeğinin alerjisi çıkmış süte sanırım burcu girince detaylı yazar 140 liralık mamayla besleniyormuş sende dua et de biran önce iyileşsin
Benimde Bilge aklıma geldi az evvel. Eğer rapor ya da ücretsiz izin almayacaksa izninin bitmesine az kaldı herhalde. Ne çabuk geçiyor zaman.
Haftaya salı iş başı yapmam gerekiyor normalde benim ama tabii ücretsiz izin alacağım, oğlumu şudurumda bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bakacak kimse de yok zaten bizden var mı işe başlayacak olan yakın zamanda
merhaba,
güle güle büyüt...ömerimle aynı gün doğumuş zeynep :))
Ben fransada yasıyorum havalar soguk kar yagıyor aylık randevusu ayın on dokuzunda goturcez bakalım sızınkılerın kıloları ne durumda benımkı 3.120 dogdu sımdı 4.800 henuz ellı gunluk
Benimde Bilge aklıma geldi az evvel. Eğer rapor ya da ücretsiz izin almayacaksa izninin bitmesine az kaldı herhalde. Ne çabuk geçiyor zaman.
Haftaya salı iş başı yapmam gerekiyor normalde benim ama tabii ücretsiz izin alacağım, oğlumu şudurumda bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bakacak kimse de yok zaten bizden var mı işe başlayacak olan yakın zamanda
mart 22 ama ben patronla 1 nisan diye konuşmuştum o zaman başlıyacam banane banane bizim iş yerinde ücretsiz izin yıllık izin filan yok o yüzden gidicem
Benimde yakinlarda baslamam lazim ama ucretsiz izin alcam . Normalde annem bakcakti annem elinden ameliyat oldu artik imkansiz bakmasi ne yapcam bilmiyorum
Melike sen mi sormustun alerjiyi ?