2009 Aralık Anneleri

merhaba,
güle güle büyüt...ömerimle aynı gün doğumuş zeynep :))

melike burcu bize geldiğinde bahsetti
bilgenin bebeğinin alerjisi çıkmış süte sanırım burcu girince detaylı yazar 140 liralık mamayla besleniyormuş sende dua et de biran önce iyileşsin

uyutana kadar ne yapacağız peki zaten kuş kadar uyuyorlar aaaaaaaa lmaz: benim dikkatimi çekmedi olsaydı dikkat ederdim

uyandırırsam sana yollarım uyutman için gözealıyo musun
siz hiç merak etmeyin uyuturum ben

goz bebeklerı aynı ama sekıl degısıklıgı var bırı kucuk bırı buyuk aradada gozlerı kayıyor benımkının ama normalmıs henuzkontrol edemedıklerı ıcın
kızlar bebekler uyanınca bir bakında yazın korkmaya başladım şimdi göz doktorunu aradım doluymuş randevu vermediler

siz hiç merak etmeyin uyuturum ben
rgöz doktorunu aradım doluymuş randevu vermediler

dur telaşlanma ya
bakarız yazarız
ama mınanın olsa göz doktoru muayenesı oldu 2 kere derdı doktor yogunbakımda yatanlara göz muayenesı oluyorda o yuzden yaptırdık bız

:Saruboceq:
melike burcu bize geldiğinde bahsetti
bilgenin bebeğinin alerjisi çıkmış süte sanırım burcu girince detaylı yazar 140 liralık mamayla besleniyormuş sende dua et de biran önce iyileşsin

ah kıyamam belki ondan aklıma takıldı ederim tabii yavruya geçicimiymiş acaba allerji Allahım bebişlerimiz sana emanet koru onları :Saruboceq:

Ben fransada yasıyorum havalar soguk kar yagıyor aylık randevusu ayın on dokuzunda goturcez bakalım sızınkılerın kıloları ne durumda benımkı 3.120 dogdu sımdı 4.800 henuz ellı gunluk

Benimde Bilge aklıma geldi az evvel. Eğer rapor ya da ücretsiz izin almayacaksa izninin bitmesine az kaldı herhalde. Ne çabuk geçiyor zaman.
Haftaya salı iş başı yapmam gerekiyor normalde benim ama tabii ücretsiz izin alacağım, oğlumu şudurumda bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bakacak kimse de yok zaten bizden var mı işe başlayacak olan yakın zamanda

öğrenilcek çok şey var ikinci bebeğim ama bazen gaz sorunundan çaresiz kalıyorum, ama dün akşam
ana kucağına bağlayıp hoplatarak gezdirdim bi baktım uyumuş çok sevindim tavsiye benden.

benim dün başlamam lazımdı hemen ücretsiz izin başlattık,

Ben fransada yasıyorum havalar soguk kar yagıyor aylık randevusu ayın on dokuzunda goturcez bakalım sızınkılerın kıloları ne durumda benımkı 3.120 dogdu sımdı 4.800 henuz ellı gunluk

canım maşallah kilo alımı gayet iyi anne sütüyle mi besliyorsun eğer hasta ve ishal olsa kilo alımı az olmaz mıydı tam bilemiyorum ama bilmiyorumkismile

mart 22 ama ben patronla 1 nisan diye konuşmuştum o zaman başlıyacam banane banane bizim iş yerinde ücretsiz izin yıllık izin filan yok o yüzden gidicem

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, ALVINE, babybay+, bulut, Burcuk, çiçek 2, crstal18+, evdila+, likapa_, MotherandBaby+, ningo07
aynen doğumlardan önceki gibi maşallah

Benimde yakinlarda baslamam lazim ama ucretsiz izin alcam . Normalde annem bakcakti annem elinden ameliyat oldu artik imkansiz bakmasi ne yapcam bilmiyorum

Benimde yakinlarda baslamam lazim ama ucretsiz izin alcam . Normalde annem bakcakti annem elinden ameliyat oldu artik imkansiz bakmasi ne yapcam bilmiyorum

geçmiş olsun annene canım güvenebileceğin birini bulamazmısın en azından annen düzelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…