Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgeyi sormuştum pelin bahsetti alerjiden geçicimi acaba diye sormuştum
mart 22 ama ben patronla 1 nisan diye konuşmuştum o zaman başlıyacam banane banane bizim iş yerinde ücretsiz izin yıllık izin filan yok o yüzden gidicem
Neyse iki ay kadar daha evdesin. Özel yerler böyleişte ne yazık ki aslında bütün annelere altı ay ücretli izin verseler ne iyi olurdu.
Kızına im bakacak peki annen mi?
Benimde yakinlarda baslamam lazim ama ucretsiz izin alcam . Normalde annem bakcakti annem elinden ameliyat oldu artik imkansiz bakmasi ne yapcam bilmiyorum
kızlar sizin bebişler emerken clonk clonk die ses çıkartıyomu? zeynebim çok çıkartıyo tabi hava yutuyo oda bize gaz olarak geri dönüyo.
kimse cvp yazmıooooo gideyim yemek yapiim barii.
benim işim 12den 5 e kadar annem bakacak annemin eviyle iş yerimin arası 5 dakika bile değil gerçi kayınvalidem ben bakacam diye gelin güvey oluyor ama tınnnnnnnnnnnnn hem arada gider emziririm hem bana yakın olsun hem anneme daha çok güvenirim hemde kayınvalidem kızının oğluna bakıyor okula götürüp gidip alıyor
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff,
Allah'ım kayınvalide olacağım zaman aklıma mukayet ol, kafayı sıyırmış bi tip olmayım....:Saruboceq:
gene ne oldu canım valla iyi kayınvalide olun şikayet ettiğiniz şeyleri yapmayın
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff,
Allah'ım kayınvalide olacağım zaman aklıma mukayet ol, kafayı sıyırmış bi tip olmayım....:Saruboceq:
arkadaşlar cevaplarınız için taşekkürler yarın yada ertesi gün ben bebeği bir göz doktoruna gösterim bence var bir gariplik
3.ayda baslayan kolık olurmu acaba
mina yırtınıyor resmen sancıdan
zarzor uyudu uyanmazsa ıyıdır
doktoru aradım yapacak birşey kalmadı pelin sabretceksın dıyor 1 ay sonra gececek dıyor rezene çayı verme bakalım dedı
kardeşımı aradım çocukçu arkadasları sıcak havluya sarsın demışler o biraz işe yaradımı yoksa pestili çıktıdamı uyudu bılemedım
Ben fransada yasıyorum havalar soguk kar yagıyor aylık randevusu ayın on dokuzunda goturcez bakalım sızınkılerın kıloları ne durumda benımkı 3.120 dogdu sımdı 4.800 henuz ellı gunluk
oğlumun adı ege doruk.herhalde çıktın.