Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bana cevap yazmadı normal doğum yok galiba burada:ecrin_bebek:
Ben de sürüyorum lansinohu sık sık. Aslında sağıp verdim bir gün boyu emzirmedim oradan bayağı azalmıştı ama sonra üşendim yine aynı haline döndü. Acımasa neyse de acıyor yaa.
AH gaz demeyin bana oğlan haftasonu krize girdi resmen gazdan. Ne yapacağımızı şaşırdık memeyi bile görmedi gözü ağlamaktan helak oldu.
Bütün gece kıvranıp duruyor uykusunda.
GAz sancıları bitecek diş sancıları başlayacak o saatten sonra fazla sevinmeyelim bence..
Merhaba arkadaslar bende aralık on yedıde dogum yaptım delfın sena adında bır mınıgım var ılk bırıncı bebegım ve cok acemıyım cogumuz gıbı artı cok yanlızım yurt dısında yasıyorum aıleler turkıyede kızımın kusma proplemı var bır turlu bas edemıyorum az uz kusmuyor oyle baya puskurterek cıkartıyor doktor fazla yedıgını kusar dedı ama fazlada yemıyorkı ıkı gogsu toplam on dakıka emıyor hemde uc saatte bır artı bıde ıshal ne yapcam bılmıyorum sızdede bu problemı yasayan varmı varsa eger ne gıbı yontemler uyguluyorsunuz
Merhaba arkadaslar bende aralık on yedıde dogum yaptım delfın sena adında bır mınıgım var ılk bırıncı bebegım ve cok acemıyım cogumuz gıbı artı cok yanlızım yurt dısında yasıyorum aıleler turkıyede kızımın kusma proplemı var bır turlu bas edemıyorum az uz kusmuyor oyle baya puskurterek cıkartıyor doktor fazla yedıgını kusar dedı ama fazlada yemıyorkı ıkı gogsu toplam on dakıka emıyor hemde uc saatte bır artı bıde ıshal ne yapcam bılmıyorum sızdede bu problemı yasayan varmı varsa eger ne gıbı yontemler uyguluyorsunuz
kızlar ben ocak annelerindenim normal doğu yaptım loğusalıktsan sonra adet oldum yeni bitti genital bölge temizliğini yaparsam dikişlerim acır mı 4 dikişim vardı
siz ne yaptınız bu işi
kızlar bebeğinizin göz bebeklerine baktınız mı büyüklükleri aynımı .............uyuyorsa uyandırınkötükedihüso
kızlar bebeğinizin göz bebeklerine baktınız mı büyüklükleri aynımı .............uyuyorsa uyandırınkötükedihüso
mrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.
Atesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cok tedırgınım
sız su verıyormusunuz bebeklerınıze
hayırlı olsun bebeğin tecrübeli bir annesin o zaman takılda faydalanalım bilgilerindenmrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.
2 çay kaşığı veriyorum idrar yollarında sorun olduğundan beriAtesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cok tedırgınım
sız su verıyormusunuz bebeklerınıze