2009 Aralık Anneleri

ayyyy nasıl güzel kalabalık burasııııı heyooooo :)))

kimse bana cevap yazmadı normal doğum yok galiba burada:ecrin_bebek:

valla ne zamandr bu kadar kişi görmemiştim
burcu yaaa mınanın uzun degil ama daha çok kısa gıbı :) önde

Ben de sürüyorum lansinohu sık sık. Aslında sağıp verdim bir gün boyu emzirmedim oradan bayağı azalmıştı ama sonra üşendim yine aynı haline döndü. Acımasa neyse de acıyor yaa.

AH gaz demeyin bana oğlan haftasonu krize girdi resmen gazdan. Ne yapacağımızı şaşırdık memeyi bile görmedi gözü ağlamaktan helak oldu.
Bütün gece kıvranıp duruyor uykusunda.
GAz sancıları bitecek diş sancıları başlayacak o saatten sonra fazla sevinmeyelim bence..

Merhaba arkadaslar bende aralık on yedıde dogum yaptım delfın sena adında bır mınıgım var ılk bırıncı bebegım ve cok acemıyım cogumuz gıbı artı cok yanlızım yurt dısında yasıyorum aıleler turkıyede kızımın kusma proplemı var bır turlu bas edemıyorum az uz kusmuyor oyle baya puskurterek cıkartıyor doktor fazla yedıgını kusar dedı ama fazlada yemıyorkı ıkı gogsu toplam on dakıka emıyor hemde uc saatte bır artı bıde ıshal ne yapcam bılmıyorum sızdede bu problemı yasayan varmı varsa eger ne gıbı yontemler uyguluyorsunuz

kıyamam ya
dogru dıyrsun diş var sonrada Allahım acısın bıze ve evlatlarımıza çok çektırmesın acı

ıshale çare su kaybettıgı içib bol emzırmek ama çok kusma birşeyın yolunda gıtmedıgının belirtisi bizde idrarda sorun çıkmıştı çok kusunca burcuda reflu
gidebilirsen bir doktora gt bence bebgın hyrlı olsun takıl bıze bızde yalnız ve acemıyız

bence hemen bir doktora götür...susuz kalabilir bebeğin... süt fazlasını fışkırarak çıkartmaz bebekler...üşütme olabilir bebeğinde ya da sende, ateşini ölçtünmü??

kızlar ben ocak annelerindenim normal doğu yaptım loğusalıktsan sonra adet oldum yeni bitti genital bölge temizliğini yaparsam dikişlerim acır mı 4 dikişim vardı
siz ne yaptınız bu işi

ben depılator yaptım bırsey olmadı ama yınede doktorlar bunu tavsıye etmıyormus kremın ıcındekı kımyasal madde kana gecıyor buyuzden epılator yapman henuz ımkansız cok canın yanar en ıdaal jılet ama cok dıkkat etmelısın

kızlar bebeğinizin göz bebeklerine baktınız mı büyüklükleri aynımı .............uyuyorsa uyandırınkötükedihüso

mrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.

Atesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cok tedırgınım
sız su verıyormusunuz bebeklerınıze

kızlar bebeğinizin göz bebeklerine baktınız mı büyüklükleri aynımı .............uyuyorsa uyandırınkötükedihüso

uyutana kadar ne yapacağız peki zaten kuş kadar uyuyorlar aaaaaaaa lmaz: benim dikkatimi çekmedi olsaydı dikkat ederdim

goz bebeklerı aynı ama sekıl degısıklıgı var bırı kucuk bırı buyuk aradada gozlerı kayıyor benımkının ama normalmıs henuzkontrol edemedıklerı ıcın

ne güzelkızımın bir adaşı daha var yaa bu aralar çok zeynep var ( veya benim dikkatimi çekiyor algıda seçicilik ) bu arada burcu bilgeden haber alıyor musun dün gece rüyamda gördüm benim iş yerime ziyarete gelmişti bebğiyle ama bebek 1 yaşında filandı aa ne çabuk büyümüş diye düşünmüştüm

Atesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cok tedırgınım

meme emdiği için vermiyorum ben ama kakası zaten sulu oluyor belki ishal değildir çooook geçmiş olsun ayrıca

hayırlı olsun bebeğin tecrübeli bir annesin o zaman takılda faydalanalım bilgilerinden

2 çay kaşığı veriyorum idrar yollarında sorun olduğundan beri
hangi ülkedesin hava çok mu kötü diye ülkeyi sordum farklı bir doktara gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…