2009 Aralık Anneleri

Burcu ve Seraycım gece oğlum durmadı çıkmak zorunda kaldım sonra bir ara kucağımdayken bakayım dedim laptop gece gece tankırrt diye yere yapıştı biran onu tutacak oldum oğlum düşecekti ay biranda karar verdim anne olarak:)bıraktım laptopu oğlumu tuttum laptop yere yapıştı şimdi bazı harflere zor basıyorum:KK43: kameraylar fotoğraf makinesini de düşürmüştüm kameranın ağzı hafif açık kaldı:KK43:(Eşim bunu duymasın:p

:)))))))))))) Allah iyiliğini versin karar verdim anne olarak dio....
yok anacım sen mal kıymeti bilmiyosun :))))
ben eşini görürüm elbet erdemir çıkışı, kardeş diyim alma sen bu nazana hiç bişi, kıymet bilmiyo canı sıkılıyo atıyo bütün teknolojik ürünleri...sempatiksalakcinni

Bize gelen bebek anormaldi ozaman 2saat içinde hiç mi sesi çıkmaz bebişin emmek istemez altını kirletmez maşallah diyimde yine de biz 2kez emdik de 2saat içindesempatiksalakcinni

maşallah ama o bebek anormal :)

pelincim, bu haftasonu dönücez kısmetse...çok özledim k.validemi sempatiksalakcinni

baharda güzel oluyo ankara şimdi çok soğuk...

o da senı özlemiştir uzme kadını dön hemen :)
sen ankaralısın ama ben kardeşim olmasa pek sevmem ankarayı
denız olmayan yeri sevmıyorum ben

QUOTE=24.5;11343013]:)))))))))))) Allah iyiliğini versin karar verdim anne olarak dio....
yok anacım sen mal kıymeti bilmiyosun :))))
ben eşini görürüm elbet erdemir çıkışı, kardeş diyim alma sen bu nazana hiç bişi, kıymet bilmiyo canı sıkılıyo atıyo bütün teknolojik ürünleri...sempatiksalakcinni[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:
yazık deme ablası birdaha yapmayacak
delüüüüü o senın kaynananı ne kadar özledıgını söylerse hem erdemır çıkışında bulman zor olur enişteyı ama ali eniştenın yeride belli mazallah :lepi:
o yuzden herkes kapasın çenesını otursun bakayım :mymeka:

valla kımse kusura bakmasın ama arkadas listemde guncelleme yaptım
sildiğim kişiler bebegının resmını koymayan kışıler sızde ekledıgınızde resım haber verın arkadas olalım :)

:))))) wayyy sert yaptın pelincim...benimde geçen gün aklıma ne geldi, toplumda manyak dolu mesela bir adam üye olsa bizde aralık anası die yesek, her bişiden haberdar olur eyvahedigeldismile

paranoyak oldum kalibaaaaa mafoldumben

:))))) wayyy sert yaptın pelincim...benimde geçen gün aklıma ne geldi, toplumda manyak dolu mesela bir adam üye olsa bizde aralık anası die yesek, her bişiden haberdar olur eyvahedigeldismile

paranoyak oldum kalibaaaaa mafoldumben

çerkez tarafım tuttu :)
yok ya benımde aklıma gelmıyor degıl o gun kızlarada dedım ne malum 1nızın bebeksız bırı veya erkek olmadıgı birguzel adresde verdık evın :)
o yuzden karar aldım fotosu olmayana foto yok zaten eşim istemıyor foto eklememı kızınkı neysede benım nette fink attıgımın bilinmesini istemyr sanırım :)

burcu ve nazan msn adresınızi yazın bana özelden
kızların var ordan boy boy resım verırım :)
birde nazan ve burcu sızın tlfn numaranız yok bende eger bırbırınızde varsa sorun yok haber alalım girmedıgınde bırınızden

Kızlar napıyonuz bakıyım
pelınım resımlerı koymuŞ.. Çok harıka bır gÜndÜ.. Çok saĞol canım arkadaŞım bızı o halde evınde aĞırladın.. HerŞey mÜkemmeldı.. Dılımden dÜŞmÜyor valla dÜnde kaynanama anlata anlata bıtıremedım.. Annem eŞım zaten bıktı sÜreklı bahsede bahsede..

Gelemeyen kızlar ÜzÜlmeyın yazın daha sık yapabılırız ınŞallah.. O zaman herkes katılır.. GÜndÜzlere akarız.. :))))

bu arada dÜn ÖĞleden berı oĞlumu odasına koydum.. Orda takılıyor.. UyandıĞında gıdıp alıp emzırıyorum.. Şarkılar uydurup uyutuyorum.. Tekrar yerıne gÖtÜrÜyorum.. Pes etmıycem o alıŞana kadar bu bÖyle devam edecek.. Gecede odasında uyudu.. Önce gece lambası yakmıŞtım sonra doktorların baĞıra baĞıra bahsettıĞı melatonın mı ne o hormon aklıma geldı ıŞık olunca salgılanmazmıŞ.. Hem dedım gece kalkıp sumu ıÇecek sankı bı yere Çarpmasın dıye ıŞıĞı aÇık koyayım dedım kapadım ıŞıĞıda gıttım yattım.. Artık odasında kalıyor..

biz ıyıyız çok şukur
sen bebiş nasıl hersey yolundamı

Şükür iyiyizdir teyzesi. Psikoloji havaya göre değişiyor. Pek iyi değil yani ama idare ediyorum. Çıldırma noktasına ramak kala geri dönüyorum. Allaha binlerce şükür ediyorum. Psikolojim bir düzelse... Hormonların esirliği...

Ben de cumartesi akşamından beri giremedim doğru dürüst. Canberk e bir haller oldu viyak viyak ağlayıp duruyor. Kafa beyin bırakmadı vallaha. Neyse derdi onu da anlamadım. Şimdi de kolumda uyuyor. Zar zor yazıyorum. Yoksa sizleri unutmuş değiliz yani :))

Cumartesi günü gerçekten çok güzeldi benim için hepimiz için de öyleydi sanırım.
Pelinciğim sağolsun böyle bir organizasyonla bizleri buluşturdu. Çokta iyi geldi, hakikaten bir tek kendisinin aynı durumda olmadığını görünce rahatlıyor insan.
Ben artık şikayet etmemeye karar verdim çünkü ne zaman şikayet etsem Canberk efendi daha beterini yaşatıyor bana. Ne yapalım canları sağolsun.

Minacık güle güle giysin cicisini annesi. Paçalar bayağı uzun olmuş herhalde ama olsun çok çabuk büyüyorlar zaten. Resmi uzaktan görünce Canberk zannettim onun gibi sert sert bakmış kuzucuk.

Arzu maaşaallah de kız bin kere, odasına alıştıysa ne kadar güzel. Aman devamı da gelir inşallah. Ben daha kendi yatağına alıştıramadım dün babası ilk defa koydu yatağına da bastı hemen yaygarayı.

çerkez tarafım tuttu :)
yok ya benımde aklıma gelmıyor degıl o gun kızlarada dedım ne malum 1nızın bebeksız bırı veya erkek olmadıgı birguzel adresde verdık evın :)
o yuzden karar aldım fotosu olmayana foto yok zaten eşim istemıyor foto eklememı kızınkı neysede benım nette fink attıgımın bilinmesini istemyr sanırım :)

Bu psikolojiyle beni güldürdün ya Allah seni hep güldürsün e mi?:) Haklısın valla ne diyim. Bak ben şimdi Dünyamın resmini ekledim silmesin teyzesi bizi listesinden.

Son düzenleme:
Bu psikolojiyle beni güldürdün ya Allah seni hep güldürsün e mi?:) Haklısın valla ne diyim. Bak ben şimdi Dünyamın resmini ekledim silmesin teyzesi bizi listesinden.
:) silmiştim valla yenıden ekliyrm o zaman
pelincim sağol yaa aldım burun spreyini gerçekten iyi geldi.

çok sevındım ıyı gelmesıne bizde çok memnunuz

Ben de cumartesi akşamından beri giremedim doğru dürüst. Canberk e bir haller oldu viyak viyak ağlayıp duruyor. Kafa beyin bırakmadı vallaha. Neyse derdi onu da anlamadım. Şimdi de kolumda uyuyor. Zar zor yazıyorum. Yoksa sizleri unutmuş değiliz yani :))

Cumartesi günü gerçekten çok güzeldi benim için hepimiz için de öyleydi sanırım.
Pelinciğim sağolsun böyle bir organizasyonla bizleri buluşturdu. Çokta iyi geldi, hakikaten bir tek kendisinin aynı durumda olmadığını görünce rahatlıyor insan.
Ben artık şikayet etmemeye karar verdim çünkü ne zaman şikayet etsem Canberk efendi daha beterini yaşatıyor bana. Ne yapalım canları sağolsun.

Minacık güle güle giysin cicisini annesi. Paçalar bayağı uzun olmuş herhalde ama olsun çok çabuk büyüyorlar zaten. Resmi uzaktan görünce Canberk zannettim onun gibi sert sert bakmış kuzucuk.

Arzu maaşaallah de kız bin kere, odasına alıştıysa ne kadar güzel. Aman devamı da gelir inşallah. Ben daha kendi yatağına alıştıramadım dün babası ilk defa koydu yatağına da bastı hemen yaygarayı.

Kızlar napıyonuz bakıyım
pelİnİm resİmlerİ koymuŞ.. Çok harİka bİr gÜndÜ.. Çok saĞol canım arkadaŞım bİzİ o halde evİnde aĞırladın.. HerŞey mÜkemmeldİ.. Dİlİmden dÜŞmÜyor valla dÜnde kaynanama anlata anlata bİtİremedİm.. Annem eŞİm zaten bıktı sÜreklİ bahsede bahsede..

Gelemeyen kızlar ÜzÜlmeyİn yazın daha sık yapabİlİrİz İnŞallah.. O zaman herkes katılır.. GÜndÜzlere akarız.. :))))

bu arada dÜn ÖĞleden berİ oĞlumu odasına koydum.. Orda takılıyor.. UyandıĞında gİdİp alıp emzİrİyorum.. Şarkılar uydurup uyutuyorum.. Tekrar yerİne gÖtÜrÜyorum.. Pes etmİycem o alıŞana kadar bu bÖyle devam edecek.. Gecede odasında uyudu.. Önce gece lambası yakmıŞtım sonra doktorların baĞıra baĞıra bahsettİĞİ melatonİn mİ ne o hormon aklıma geldİ ıŞık olunca salgılanmazmıŞ.. Hem dedİm gece kalkıp sumu İÇecek sankİ bİ yere Çarpmasın dİye ıŞıĞı aÇık koyayım dedİm kapadım ıŞıĞıda gİttİm yattım.. Artık odasında kalıyor..

herzaman beklerım ne demek :)
ohh arzu masallah inşallah devamı gelir
ebru bugun aklıma ne geldı çok ince yastık koy basının altına canberkın mınanın hoşuna gıttı bugun belkı kolunda gıbı yuksek hısseder ya nebıleyım işte bır dene

kafama edeyım denız özur dılerım hep aklımdaydın senıde çagırırım dıye ama ınan unutmuşum :KK43: özur dılerım ınşallah okumazsın buluştugumuzuda :) idilden ve senden kocaman özurrr dılıyorum bilmiyorumkismile

bugün sen gezmeye gidioruz diyince heveslendim oğluşu arabasına koyup şöyle bi yukarı aşağı gezelim dedim ama yemedi valla.. korktum üşütürüz diye.. güneş çok güzel parlıyodu ama ne bileyim daha çok küçük ya çekindim.. sen nereye gittin.. hiç minayı alıp çıktınmı öyle.. evet hava berbat oldu.. dün de cam silmiştim he iyi mi :KK43:(

bugün sen gezmeye gidioruz diyince heveslendim oğluşu arabasına koyup şöyle bi yukarı aşağı gezelim dedim ama yemedi valla.. korktum üşütürüz diye.. güneş çok güzel parlıyodu ama ne bileyim daha çok küçük ya çekindim.. sen nereye gittin.. hiç minayı alıp çıktınmı öyle.. evet hava berbat oldu.. dün de cam silmiştim he iyi mi :KK43:(

çık arzu alışsın iyice sarıyorum battanıyeye gezıyoruz bız dun avm ye gittik ustunde basında bişey kalmadı buyudu dıye 1 saat turladık ordan babaneye sabah kahvaltıdada annanedeydık
ben kızı bana benzetecem bide havalar guzel olsa gerçi kardan yollar kapanmadıgı muddetçe sorun yok

hava guzeldı serındı ama yagmur kar yoktu böyle olunca çık valla
halasında toplanmışlar bizde gittik 2-3 saat durduk geldık
bahar gelene kadar ev gezmesıyle ıdare edecegız artık

X