2009 Aralık Anneleri

burcu hanımmm ömerim naparlar
sıkılmadılar mı ankaradan?
:)
ankara dan sıkılınır mı hiç desene ya:)[s

seraycım, ankaradayız ama inanki 2 kere kuzenime gittim o da arabayla tabiki..hep evdeyiz bide burnu tıkandı hafif öksürüyo...bugün çıktım eczane aradım ...fitil falan aldım evde bulunsun die.salı günü doktor kont.var...bakalım ne dicek...

sen nasılsın? ada derinim nasıl??

memeye hemen yapışıyor ama tutup çekme başını sallama çene titretme bende de var birde sürekli inler homurdanır gibi sesler çıkarıyor hem emerken hem gece uyurken hep mırıldanıyor

evet canım benimkide çıkarıyor o sesleri.

burcu hanımmm ömerim naparlar
sıkılmadılar mı ankaradan?
:)
ankara dan sıkılınır mı hiç desene ya:)[s

seraycım, ankaradayız ama inanki 2 kere kuzenime gittim o da arabayla tabiki..hep evdeyiz bide burnu tıkandı hafif öksürüyo...bugün çıktım eczane aradım ...fitil falan aldım evde bulunsun die.salı günü doktor kont.var...bakalım ne dicek...

sen nasılsın? ada derinim nasıl??

canım haklısın valla...
geçmiş olsun benim ömerime ne olmuşşş kıyamammmm
canım gifreri bende çok kullandım ama hiç etkisini görmesim dr umuz en son gittiğimizde sefiyol burum spreyi verdi çok iyi geldi tavdiye ederim uygulaması da çok kolay:)
ada derinin iyi şu an uyuyo hatırlarsan bizim kaka sorunumuz vardı hala devam
o rahatsız değil hatun ama ben çoook kafama takıyorum kabızda değil
dün akşam z.yağı ile rektum ağzına masaj yaptım inan bana belki 1 kilo kaka yaptı normal kıvamdaa:),
saba ki bezi yine kaka dolu idi nereye kadar ne zamana kadar böle olacak anlamıyorum nerdeyse 1 aydır böyle yaa:KK43:((
sen nasılşsın bu arada?:1hug:

nazancım oğluşuna 41 kere maşallah
çok tatlı olmuş bu delikanlı yaaa:)
rabbim sağlıkla beraber uzuuun ömürler versin inşallah

Çok sağol cnm aamin hepsine inş.durmayınca mama verdim uyumuştu sevindim gaz çıkartırken yine uyandı ya makinede çamaşır var nasıl asacam daha onları benn:KK43:
Kızın nasıl cnm?

kızlar cumartesi başıma gelenleri anlatayım size,

kuzenim cmt sabahı kahvaltıya çağırdı...onunda 15 aylık şahane bir oğlu var...çok güzel keyifli bir gün geçircez die düşünüyorum bende... annem teyzem yengem duru ömer ben çıktık bindik arabamıza...çok yakın oturuyo 1 durak var aramızda...anacaddedeki simitçinin önünde durdum, yengem hemen indi simit alıp gelicek, ben de 2.sırayım dörtlülerim yanıyo saat 10.30 ve cumartesi trafik falan yok anlıcağınız...arkamda bi tane hyundai nasıl korna çalıyo, bende arkamı dönüp aferdersiniz s..tir git solumdan geç die hareket yapıyorum...bir kaç kere böle yaptım hareket...çünkü traifkteki itlerden çok bıktım artık insanlıktan anlamıyolar....neyse soluma geçtiler ve önüme kırarak durdular...içinde 3 tane adam 2 tanesi bir indi....

anammm baktım ellerinde telsizler...sivil polis :))) bi tanesi daha sempatik, koskoca arabanla 2.sırada duramazsın seni uyarıyoruz el kol yapıyosun dedi...ben diorumki içimden bunlar benim ağzımı okudularsa sıçtık :))) neyse 2. bayaa ters bi tip, ehliyet ruhsat dedi....ben de uzattım bi yandanda diorumki bakın yeni doğum yaptım ve bir an önce gideceğim yere gitmem lazım,bebek arabada ve üşür yazın cezamı gidicem...bu arada teyzem ve yengem ayyy üzmeyin nolur sütü kaçar die nasıl kuş gibiler :)))) neyse ters olan amca verdi evrakları bidahaki sefere dikkatli olun die lütfedip bıraktı beni...bu 1. hikayem....

2.hikayemse, ömerin doktorunu aradım sekreterden randevu istiyorum:

--ii günler ben burcu tanyeri, ömer için randevu rica edicem
--tabii burcu hanım ne zamana??
--2 aralıka lütfen...
--çok var ama...
--aaaa ama biz şehir dışından geliyoruz biliyosunuz araya falan sokamazmısınız???
--burcu hanım 2 aralıka daha 11 ay var...
--........................önce bir sessizlik :))))

ayyy kusura bakmayın 2 ocaka demek istedim, kadın gülerek 2 şubat salıya yazıyorum burcu hanım :)))))

söyleyecek bişi yok başka :)))

bugün gelenlerin bizimkinden 3hafta büyük bebekleri var onu görünce daha iyi anladım bizim olumuz iri bi bbekek allah nazardan saklasın:nazar:

Çok sağol cnm aamin hepsine inş.durmayınca mama verdim uyumuştu sevindim gaz çıkartırken yine uyandı ya makinede çamaşır var nasıl asacam daha onları benn:KK43:
Kızın nasıl cnm?

nazancım yazdıklarından hep okuyorum gazını çıkarırken yine uyandı yazıyorsun sen oğluşun gazını uyurken mi çıkartıyorsun?
bana dr umuz emzirirken uyursa sakın dokunma dedi ne alt değiştir ne de gaz çıkar dedi
eğer bebek rahatsız olursa zaten uyumaz dedi
hatta sen uyurken sana dokunulmasını istermisin filan diye de kızdıCADIARZUben o günden sonra dokunmuyorum uykularımız bayağı düzeldi tatlım:)
kızım iyi de nazancım işte kaka problemimiz var
dr umuz bekleyecekdin diyo bilmiyorum kakalı bezlerini özledim kızımın:gitme::gitme:

Burcucum ömere çok geçmiş olsun.
senin yaşadığın olay nedeniyle sana da geçmiş olsun:)neyse ceza vermemişler.
sekreterde en az senin kadar dalgınmış:KK70:

canım haklısın valla...
geçmiş olsun benim ömerime ne olmuşşş kıyamammmm
canım gifreri bende çok kullandım ama hiç etkisini görmesim dr umuz en son gittiğimizde sefiyol burum spreyi verdi çok iyi geldi tavdiye ederim uygulaması da çok kolay:)
ada derinin iyi şu an uyuyo hatırlarsan bizim kaka sorunumuz vardı hala devam
o rahatsız değil hatun ama ben çoook kafama takıyorum kabızda değil
dün akşam z.yağı ile rektum ağzına masaj yaptım inan bana belki 1 kilo kaka yaptı normal kıvamdaa:),
saba ki bezi yine kaka dolu idi nereye kadar ne zamana kadar böle olacak anlamıyorum nerdeyse 1 aydır böyle yaa:KK43:((
sen nasılşsın bu arada?:1hug:

canım aklımda olsun o sprey...dr ne dio adanın sorununa, metabolizma yavaş çalışıcak belkide seraycım..senin mesleğin daha iyi bilirsin...kıyamam ona sıkıntı yapmasında...

ben daha iyiyyim biraz nefes aldım k.validesiz :)))
arada pırpırlarım falan oluyo ama devamlı kendime talkin halindeyim...saol canımbenim..olumunekankayizsmile

kızlar cumartesi başıma gelenleri anlatayım size,

kuzenim cmt sabahı kahvaltıya çağırdı...onunda 15 aylık şahane bir oğlu var...çok güzel keyifli bir gün geçircez die düşünüyorum bende... annem teyzem yengem duru ömer ben çıktık bindik arabamıza...çok yakın oturuyo 1 durak var aramızda...anacaddedeki simitçinin önünde durdum, yengem hemen indi simit alıp gelicek, ben de 2.sırayım dörtlülerim yanıyo saat 10.30 ve cumartesi trafik falan yok anlıcağınız...arkamda bi tane hyundai nasıl korna çalıyo, bende arkamı dönüp aferdersiniz s..tir git solumdan geç die hareket yapıyorum...bir kaç kere böle yaptım hareket...çünkü traifkteki itlerden çok bıktım artık insanlıktan anlamıyolar....neyse soluma geçtiler ve önüme kırarak durdular...içinde 3 tane adam 2 tanesi bir indi....

anammm baktım ellerinde telsizler...sivil polis :))) bi tanesi daha sempatik, koskoca arabanla 2.sırada duramazsın seni uyarıyoruz el kol yapıyosun dedi...ben diorumki içimden bunlar benim ağzımı okudularsa sıçtık :))) neyse 2. bayaa ters bi tip, ehliyet ruhsat dedi....ben de uzattım bi yandanda diorumki bakın yeni doğum yaptım ve bir an önce gideceğim yere gitmem lazım,bebek arabada ve üşür yazın cezamı gidicem...bu arada teyzem ve yengem ayyy üzmeyin nolur sütü kaçar die nasıl kuş gibiler :)))) neyse ters olan amca verdi evrakları bidahaki sefere dikkatli olun die lütfedip bıraktı beni...bu 1. hikayem....

2.hikayemse, ömerin doktorunu aradım sekreterden randevu istiyorum:

--ii günler ben burcu tanyeri, ömer için randevu rica edicem
--tabii burcu hanım ne zamana??
--2 aralıka lütfen...
--çok var ama...
--aaaa ama biz şehir dışından geliyoruz biliyosunuz araya falan sokamazmısınız???
--burcu hanım 2 aralıka daha 11 ay var...
--........................önce bir sessizlik :))))

ayyy kusura bakmayın 2 ocaka demek istedim, kadın gülerek 2 şubat salıya yazıyorum burcu hanım :)))))

söyleyecek bişi yok başka :)))
ilahi burcu:)))bende böleyim ya hatırlasana gecen cuma gece sana kızlar bugün naptılar acaba diye soruyorum yuhunuz bana:)))demekki yalnız değilim yaşasınnnnnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:
bugün gelenlerin bizimkinden 3hafta büyük bebekleri var onu görünce daha iyi anladım bizim olumuz iri bi bbekek allah nazardan saklasın:nazar:
:nazar::nazar:tütütü 41 kere canımmm

canım aklımda olsun o sprey...dr ne dio adanın sorununa, metabolizma yavaş çalışıcak belkide seraycım..senin mesleğin daha iyi bilirsin...kıyamam ona sıkıntı yapmasında...

ben daha iyiyyim biraz nefes aldım k.validesiz :)))
arada pırpırlarım falan oluyo ama devamlı kendime talkin halindeyim...saol canımbenim..olumunekankayizsmile

canım dr daha bişey sölemek için erken diyor
buna benzer problemlerim benimde var zira kızım bana çekicek anlaşılan:gitme:
ama ben kabız olurum hep bu kabızda değil bildiğin hardal gibi yapıyo
anne sütü alan bebeklerde bazen olurmuş
4 ayın bitmesini beklicez yani 1 ay daha var malesefff:gitme::gitme::gitme:

nazancım yazdıklarından hep okuyorum gazını çıkarırken yine uyandı yazıyorsun sen oğluşun gazını uyurken mi çıkartıyorsun?
bana dr umuz emzirirken uyursa sakın dokunma dedi ne alt değiştir ne de gaz çıkar dedi
eğer bebek rahatsız olursa zaten uyumaz dedi
hatta sen uyurken sana dokunulmasını istermisin filan diye de kızdıCADIARZUben o günden sonra dokunmuyorum uykularımız bayağı düzeldi tatlım:)
kızım iyi de nazancım işte kaka problemimiz var
dr umuz bekleyecekdin diyo bilmiyorum kakalı bezlerini özledim kızımın:gitme::gitme:

Gazı çıkmazsa kusuyor,gaz gelince uyanıyor yada hıçkırık tutuyor cnm yine uyanıyor yani.eğer uyuyacaksa gazı çıkınca da uyanmıyor ..kusunca da burnundan geliyor bazen korkuyorum ben de tıkanacak diye.gündüz deniyim bakayım ne olacak bana da gazını mutlaka çıkar demişlerdi.
düzelir cnm inş kaka probleminiz neden oluyor acaba ya rahatsız eder minişi:KK43: bizimki de bi boklu ki sorma sürekli kaka yapılırmı yaa:bbo:

:nazar::nazar::nazar: MAŞALLAH canım...evet mert efe ömerden de iri bence...yani fotolardan öle anlıyorum...:nazar:

ha haaahaah evet seraycım hakkaten, bak o gün öle dedin kızlar bidaha girmediler nete :))) toplu tavır yapıolar herhalde bize :p

Gazı çıkmazsa kusuyor,gaz gelince uyanıyor yada hıçkırık tutuyor cnm yine uyanıyor yani.eğer uyuyacaksa gazı çıkınca da uyanmıyor ..kusunca da burnundan geliyor bazen korkuyorum ben de tıkanacak diye.gündüz deniyim bakayım ne olacak bana da gazını mutlaka çıkar demişlerdi.
düzelir cnm inş kaka probleminiz neden oluyor acaba ya rahatsız eder minişi:KK43: bizimki de bi boklu ki sorma sürekli kaka yapılırmı yaa:bbo:

o burnun dan gelme işleri bizde 2, ay bittiğinde bitti:)şükürrr
haklısın canım bunlarda yukarı tükür bıyık aşağı tükür sakal ama gündüz bi dene derim bence naçizane...
ya nazan kabız değil hatun rahatsız olmuyor dru da rahatsız değil sindirim boşaltım sistemi bebekleirin geç tamamlandığından olabiliyormuş 4, aydan sonra düzeliyor dedi inşalllahhhh
benim kızımda 2, ayını bitirene dek her bezi kakalı idi 1 aydır bu sorunumuz var:gitme::gitme:
çok kafama takıyorum,sürekli netten araştıryorum bazı topiklrde sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde olablir yazmışlar,yani yalnız değiliz bu sorunu yaşayan başkalrıda var
ayın 5 inde kontrolümüz var umarım güzel şeyler duyarız:Saruboceq::Saruboceq:

serayyyy,

adaya rezene çayı vermeyi denedinmi hiç??? benim boklu ömer onu içince bugün iyice saldıda belki işe yarar...

ha haaahaah evet seraycım hakkaten, bak o gün öle dedin kızlar bidaha girmediler nete :))) toplu tavır yapıolar herhalde bize :p

bugün bi ara arzu girdi ama bişey yazmamış çok iyi geldi falan dedi başka bişi yazamadı arda dan sanırım
nasıl imrendim laf aramızda ama bişi yazamadım kızım uyandı,,,
ayyy ne güzel oldu ya :1hug:arkadaşlarımın adına çoook sevindim
yaza ben istanbulda iken olursa böle bi organizasyon mutlaka katılmak isterim

serayyyy,

adaya rezene çayı vermeyi denedinmi hiç??? benim boklu ömer onu içince bugün iyice saldıda belki işe yarar...

vermezmiyim canım neler neler...
milupanın rezen çayını aldım verdim
reyhan otu kaynatıp verdim neler neler karına adaçayı (acı elma)yağı ile masajlar duyduğum herşey
ama yok allah yok
işin garip tarafı kızımı bu durum rahatsız etmiyor ağlamıyor bundan ötürü
o bşka şeylere ağlıyor mesela kıyafet giymek istemiyor
hep cıbıldak olcekmiş nü şey nolcekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin tabirinle sepet:)))

vermezmiyim canım neler neler...
milupanın rezen çayını aldım verdim
reyhan otu kaynatıp verdim neler neler karına adaçayı (acı elma)yağı ile masajlar duyduğum herşey
ama yok allah yok
işin garip tarafı kızımı bu durum rahatsız etmiyor ağlamıyor bundan ötürü
o bşka şeylere ağlıyor mesela kıyafet giymek istemiyor
hep cıbıldak olcekmiş nü şey nolcekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin tabirinle sepet:)))

:))))) ahhh yerim ben o sepetiiiiiiii o dudaklarını....benimkide hep çıplak olmak istiyo ne ayıp şey :p canım rahatsız deilse sen de rahat ol o zaman...olumunekankayizsmile

arkadaşlarına çok sevindinde bak onlar bizi bir kalemde sildiler....:umursamaz:
arzucum yazık girmiş evet bir ara ama bak onunda ayağını çektridiler:kedi:

ayyyyy kaaaaççç kaaaççç nifak tohumları serpiyorum :))))))))))))

kıskandım mı noldum :)))))

X