2009 Aralık Anneleri

aynen katılıyoum bi tanemmm
sen gelde bizde yapalım bi organizasyon zaten alışverişe ayda bir geliyoruz zonguldağa az daha öteye varıveririz ayol nolcek
ayarlayalım bi gün kuzum bizde yahuu:)))bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evt canım bencede walla gelirsiniz zonguldağından yarım saat nolcak :)) nazanda gelir...çucuklarda oynar hem

evt canım bencede walla gelirsiniz zonguldağından yarım saat nolcak :)) nazanda gelir...çucuklarda oynar hem

süper ilk fırsatta konuşalım bunu...
ben artık yatyım hazır kızım uyuyorken
çok öptüm sizi seni ömeri ve duruyu
dikkat esin soğuk ankara havalrına
iyi geceler canımcıımkaydirigubbakcemile5:1hug:

noluyo ya giremedık dıye uyuz olmuşsunuz :)
burda hava çok guzel gezıyoruz bız salı 12 derece azalacakmış hava çarşambadan itibaren yıne kalabalıklaşır topik :)
gelın sizde istanbula görüşelim kıskananlar çatlasın :)
şaka biryana guzel bırgundu ama hemen geçti zaman diyorumku bır kamp olmalı 5 yıldızlı tatıl köyunde lohusa kampı o zaman mutlu oluruz ben çok sevındım onların bebegıde kucakta hep aglar vazıyette durmuyor yalnız degiliz diye :) kötumuyum neyım :)
resim çok çekilemedık durmadı bebişler hep kucakta dolandık
şimdi ben gidiyorum kahvaltıya sonrada gezmeye inşallah resim koyacagım gelirim yıne laf etmeyın 2 giremeyınce biz ettıkmı 40 uçurmaya gıttınız ankaralara gittniz kaynanandan 500 km uzaktasın daha ne konuşuyorsun yeter o sana burcu hanım :)

bu arada kızlar tekrar teşekkur ederım geldiğiniz için çok memnun oldum ayagınıza saglık

getirdiğiniz ciciler için tekrar teşekkurler ebru teyzesi pantolonu giydi bugun mına bak resmınıde ekledım teşekkur eder gibi bakmamış ama benım kızım çok sert bakışlı zaten

çıkmadan yazayım burcu gıderken tam elektrkler kesıldı ve asansörde kaldı kızlar Allahtan eylulu babasına vermişti arabaya inmişti eylul kalmadı asansörde birara eşinden eylulu aldım uşumesın apartmanın içinde diye o sıra mına agladı 2 si kucagımda anam ne zormuş 2 bebegı tutmak aglarken ıkız annelerıne Allah yardım etsın

:)))) canım çok iyi yaptınız ohh içinize sinsin opuyorumnanaktan

hem hazırlanıyorum hem buraya yazıyorum
ben çocuk doguralı baya bır pratık oldum 2 işi aynı anda yapıyorum şaşıyrm kendıme :)
burcu ne zaman dönuyorsun ankarada kardeşim var çok özledim bende onu keşke bizde gidip görebilseydık kardeşimi

ıyi haftalar arkadaşlarım. Hepiniz inşallah iyisinizdir. Kendinize yeğenlerime çok iyi bakın.

ay ne güzel kıskandım valla inşallah havalar güzelleşince hem bebişler daha sakin olurlar belki buluşalım ne olur ctesi hep aklım sizdeydi :)))) biz hamilelikten beri iyice acayip olduk zaten başkasının da bir yeri ağrıyınca seviniyoruk şimdi de başka bebeklerde ağlayınca seviniyoruz düzelecekmiyiz birgün ??

aa nazan zayıf halımı görseydın ilk keske hamıleliğin ilk zamanı koymuştum :)
esım ızın vermıyor nete foto koymama 1-2 gun kalsın sılerım

normal insan tepkisi yok artık bızde :)
buluşacagız inşallah yıne melikecım

Burcu ve Seraycım gece oğlum durmadı çıkmak zorunda kaldım sonra bir ara kucağımdayken bakayım dedim laptop gece gece tankırrt diye yere yapıştı biran onu tutacak oldum oğlum düşecekti ay biranda karar verdim anne olarak:)bıraktım laptopu oğlumu tuttum laptop yere yapıştı şimdi bazı harflere zor basıyorum kameraylar fotoğraf makinesini de düşürmüştüm kameranın ağzı hafif açık kaldı(Eşim bunu duymasın

normal insan tepkisi yok artık bızde :)
buluşacagız inşallah yıne melikecım

Bize gelen bebek anormaldi ozaman 2saat içinde hiç mi sesi çıkmaz bebişin emmek istemez altını kirletmez maşallah diyimde yine de biz 2kez emdik de 2saat içindesempatiksalakcinni

pelincim, bu haftasonu dönücez kısmetse...çok özledim k.validemi sempatiksalakcinni

baharda güzel oluyo ankara şimdi çok soğuk...

valla kımse kusura bakmasın ama arkadas listemde guncelleme yaptım
sildiğim kişiler bebegının resmını koymayan kışıler sızde ekledıgınızde resım haber verın arkadas olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…