:))))) ahhh yerim ben o sepetiiiiiiii o dudaklarını....benimkide hep çıplak olmak istiyo ne ayıp şeycanım rahatsız deilse sen de rahat ol o zaman...olumunekankayizsmile
arkadaşlarına çok sevindinde bak onlar bizi bir kalemde sildiler....:umursamaz:
arzucum yazık girmiş evet bir ara ama bak onunda ayağını çektridiler:kedi:
ayyyyy kaaaaççç kaaaççç nifak tohumları serpiyorum :))))))))))))
kıskandım mı noldum :)))))
aynen katılıyoum bi tanemmm
sen gelde bizde yapalım bi organizasyon zaten alışverişe ayda bir geliyoruz zonguldağa az daha öteye varıveririz ayol nolcek
ayarlayalım bi gün kuzum bizde yahuu:)))bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
evt canım bencede walla gelirsiniz zonguldağından yarım saat nolcak :)) nazanda gelir...çucuklarda oynar hem
noluyo ya giremedık dıye uyuz olmuşsunuz :)
burda hava çok guzel gezıyoruz bız salı 12 derece azalacakmış hava çarşambadan itibaren yıne kalabalıklaşır topik :)
gelın sizde istanbula görüşelim kıskananlar çatlasın :)
şaka biryana guzel bırgundu ama hemen geçti zaman diyorumku bır kamp olmalı 5 yıldızlı tatıl köyunde lohusa kampı o zaman mutlu oluruz ben çok sevındım onların bebegıde kucakta hep aglar vazıyette durmuyor yalnız degiliz diye :) kötumuyum neyım :)
resim çok çekilemedık durmadı bebişler hep kucakta dolandık
şimdi ben gidiyorum kahvaltıya sonrada gezmeye inşallah resim koyacagım gelirim yıne laf etmeyın 2 giremeyınce biz ettıkmı 40 uçurmaya gıttınız ankaralara gittniz kaynanandan 500 km uzaktasın daha ne konuşuyorsun yeter o sana burcu hanım :)
noluyo ya giremedık dıye uyuz olmuşsunuz :)
burda hava çok guzel gezıyoruz bız salı 12 derece azalacakmış hava çarşambadan itibaren yıne kalabalıklaşır topik :)
gelın sizde istanbula görüşelim kıskananlar çatlasın :)
şaka biryana guzel bırgundu ama hemen geçti zaman diyorumku bır kamp olmalı 5 yıldızlı tatıl köyunde lohusa kampı o zaman mutlu oluruz ben çok sevındım onların bebegıde kucakta hep aglar vazıyette durmuyor yalnız degiliz diye :) kötumuyum neyım :)
resim çok çekilemedık durmadı bebişler hep kucakta dolandık
şimdi ben gidiyorum kahvaltıya sonrada gezmeye inşallah resim koyacagım gelirim yıne laf etmeyın 2 giremeyınce biz ettıkmı 40 uçurmaya gıttınız ankaralara gittniz kaynanandan 500 km uzaktasın daha ne konuşuyorsun yeter o sana burcu hanım :)
İyi haftalar arkadaşlarım. Hepiniz inşallah iyisinizdir. Kendinize yeğenlerime çok iyi bakın.
ay ne güzel kıskandım valla inşallah havalar güzelleşince hem bebişler daha sakin olurlar belki buluşalım ne olur ctesi hep aklım sizdeydi :)))) biz hamilelikten beri iyice acayip olduk zaten başkasının da bir yeri ağrıyınca seviniyoruk şimdi de başka bebeklerde ağlayınca seviniyoruz düzelecekmiyiz birgün ??
normal insan tepkisi yok artık bızde :)
buluşacagız inşallah yıne melikecım
hem hazırlanıyorum hem buraya yazıyorum
ben çocuk doguralı baya bır pratık oldum 2 işi aynı anda yapıyorum şaşıyrm kendıme :)
burcu ne zaman dönuyorsun ankarada kardeşim var çok özledim bende onu keşke bizde gidip görebilseydık kardeşimi