herkese merhaba
benim kız meme almada zorlanıyor özellikle uyandıktan hemen sonra emiyorsa.sürekli sağa sola çekiştiriyor,uzatıyor kafasına göre takılıyor memede.şöyle sakin sakin emsin istiyorum ama yok.zaten çok acıyor böyle emince dahada kötü oluyor.birde arada çenesini titretiyor emerken.aynı durumda olan var mı
Vay be oğlum 1,5aylık olmuş sanki daha dün doğduu
Evet cnm bizim bebekler de aynı günde doğmuş zaten benmkide benm canıma okuyo valla illa sürekli emmek istiyor afakanlar basıyr bazen beni.kaçasım geliyor valla tabi yapacağımdan değil de çok bunaltıyor bazen ama değer ya çok tatlılar allah hep sağlıklı mutlu yapsın onları bu günler de geçecek daha büyüdükçe.canım gündüz benim kızda pek uyumuyo..
terlemede epey var bizdede gece hele kafası çok terliyo şapkasını değiştiriyorum sürekli bugece tüm kıyafeti ter olmuştu komple değiştirdim
yaa nazancım büyüdü sıpalar zaman geçiyo geçmesinede gel bide bana sor nasıl geçiyo bittim resmen yaa bu ne böyle canıma okuyo resmen küçük canavar..
kuzu çok tatlı olmuş maşallah Allah bebişlerimizi nazardan saklasın hep iyi günler göstersin inşallah inşallah dede olduğu günleri de görürsün
burcuu anneciğinin yanında keyfin yerinde tabi sesin çıkmıyo senin
neyseki anakucağında duruyor nazancım seninki
bizim kızı hiçbiyerde zaptetmek mümükün değil valla sabırla bekliyorum güzel günler yakındır inşallah:)))
kilo alışı normaldi doktor mama başlamadı. doyuyodur herhalde gecede baya uzun uyuyo ama gündüz canıma okuyo resmen.. gazı oluyo herhalde.. gaz ilaçlarını nasıl kullanıyosunuz siz düzenli hergün verilebilirmi acaba..bikaçgün düzenli vermiştim biraz rahatlamıştık gündüzde uyumaya başlamıştı ama sürekli vermenin zararı olabilirmi acaba..naber kızlar,
öznur benimde kızım öleydi avunmazdı hiç bir yerlerde çok zordur yanlızsan iyice zordur....doymuyo olabilir mi acaba?? duru öleydi 1 aylıkken mama başlamıştık biz...bide kolikti...offffff...
benimde ömerimin burnu tıkandı öksürüyo biraz(( gifrer serum yaptım 3 tüp...ıhlamur ve rezene veriyorum...çok yazık yaa içim acıyo...
:))) canım tam sana yazarken sen de yazmışsın...kaydirigubbakcemile5
kilo alışı normaldi doktor mama başlamadı. doyuyodur herhalde gecede baya uzun uyuyo ama gündüz canıma okuyo resmen.. gazı oluyo herhalde.. gaz ilaçlarını nasıl kullanıyosunuz siz düzenli hergün verilebilirmi acaba..bikaçgün düzenli vermiştim biraz rahatlamıştık gündüzde uyumaya başlamıştı ama sürekli vermenin zararı olabilirmi acaba..
çok geçmiş olsun ömerime de yavrum benim iyileşir biran önce inşallah..
kaydirigubbakcemile5
nasılda saçmalamışım uykusuzluktan kafamçokkarıştı
anlamışsındır herhalde burcucum:)))