- 20 Ocak 2010
- 1.101
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar süt yapan yiyecekler şunlar:denemiştir bire bir...
hurma(medine hurması)
humana still tea günde üç bardak daha sonra iki
marul ve taze soğan...
sağol canım Allah senin bebişi de hayırlı ve sağlıklı etsin siz normale dönmüşsünüzdür bizimkiler daha çok cahil :)))))))))))
kızlar motherlove diye bir marka var doğal krem göğüs için olana iyi demişler Göğüs ucu çatlak ve yaraları için GÖĞÜS KREMİ | Anne Sağlığı | Dogalecza.com deneyen var mı almayı düşünüyorum tek göğüsüm çok acıyor resmen kırmızı kırmızı etim görünüyor sırf emsin süt yapımı durması diye veriyorum ama içim gidiyor emdikçe lansinoh pek işe yaramadı başka fikri olan var mı
kızlar motherlove diye bir marka var doğal krem göğüs için olana iyi demişler Göğüs ucu çatlak ve yaraları için GÖĞÜS KREMİ | Anne Sağlığı | Dogalecza.com deneyen var mı almayı düşünüyorum tek göğüsüm çok acıyor resmen kırmızı kırmızı etim görünüyor sırf emsin süt yapımı durması diye veriyorum ama içim gidiyor emdikçe lansinoh pek işe yaramadı başka fikri olan var mı
Canım bende yeni dogum yaptım ikinci bebegime 26 günlük olduk benimde çok kötü meme uçlarım yarılmışdı doktorum bana GARMASTAN diye kırem verdi baya bi işe yaradı tavsiye ederim...
selam kızlar burası çok kötü bembeyaz oldu hele sabah elektrikler gitti kombi söndü aklımız gitti eşim giyindi jeneratör almaya gidiyordu tam o anda geldi ama annemlerin dün akşamdan beri yokmuş jeneratörde arızalanmış kazan yanmıyor donacaklar yollar felaket bana da gelemiyorlar istanbulda mahsur kaldık resmen iş sadece yol açmakla olmuyor 2010 da insanlar saatlerce hatta günlerce istanbul da ( kültür başkenti ) elektriksiz kalıyorlar ((((((((((((((
Bu soğukta elektrik kesintisi olursa ne halt edeceğiz. Kombi sönüyor, elektrikli ısıtıcıda kullanamayız doğal olarak. Katalitik mi alsak ne yapsak?
Ben dondolino aldım şu sallanan beşiklerden mama sandalyesi olabilenden sonradan.
Hiçbir işe yaramıyor. Parasını geçtim kocaman yer kapladı odanın ortasında.
Memede uyutup koyuyorum iki dakika içinde başlıyor ağlamaya.
Sallanması da müziği de kar etmiyor.
Devamlı kucakta uyumak istiyor meme de ağzında olsun.