- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
minanın ıdrar tahlılı temız çıktı çok şukur tesekkurler dualarınız için aksamustu kan tahlılı sonucunuda alacagız inşallah o da iyidir ama çok şukur antıbıyotık işe yaramış idrar temız böbrek ultrasonu temız
saol tatlım buraya takıyım sizi buldukca..
yok ben 10 kio verdim ama askiye dönemdim..
72 şu an. 62 dim önceleri..
oğlum çok gazlı bugünlerde bütün enerjimi alıyo bu gidişle tığ gibi olcam.....:roflol:
oh çok şükür canım yaaa!
çok sevindim, allah ağrı sızı dert vermesin evlatlarımıza :Saruboceq:
teşekürller canım bakalım olcekmi.....
ben 1 aydır huggıes kullanıyorum primanın kokusu igrenç geldi bana
birde belden sızıyordu prımada prımadan sonra enıyı bez huggıes dıye duymuştum deneyeyım dedim çok memnunum beli yuksek ve genış sızdırma imkansız primadan bıraz ser ama mina alıştı tahriş falan yapmadı degiştirmem artık huggıesi
ben 3-6 kılo olanı kullanıyorum bu paket bıtınce 3 numaraya gececegız mınanın kılosu 5420 olmuş dun tatıldı
3 numara aldım prima büyük geldi oğlu 4.400 grdı...
büyk bez sızdırıyo. ve kremini vucut yemiyo ve pişik yaptı oğlumda..
biz bu paket bitince 3 gereiz sanırım.
2 numara prima bulmak zor burda. her markette olmuyo...ohaoldumsmile
slm kızlar
minanın ıdrar tahlılı temız çıktı çok şukur tesekkurler dualarınız için aksamustu kan tahlılı sonucunuda alacagız inşallah o da iyidir ama çok şukur antıbıyotık işe yaramış idrar temız böbrek ultrasonu temız
melikeee burda mısııınn ? olumunekankayizsmile
zeyno ağlayana kadar buradayım
nasılsın ?dogum oncesı sendromundan bu yana gorusemedık ısırdın mı zeynonun poposunu dogumhane de ?