- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
arkadaşlar merhaba
benim sorunum doğum sonrası yaşadığım dayanılmaz boyuttaki mide ağrılarım.doğumdan 2 hafta sonra gece yarısı mide ağrısıyla birlikte sırtımda tutuldu hemen dr gittik ben iki büklüm tabi yürüyemiyorum bile dr mide koruyucu ilaçlar yazdı gönderdi.ülser olabilir endeskopi lazım dedi..aradan 3 gün geçti yine aynı ağrı ama nasıl bir ağrı anlatamam doğum sancısı gibi.yatıyorum kalkıyorum oturuyorum yürüyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor.acile gittik dün gece iğne yaptılar 1 saat içinde düzeldim.şimdi ise psikolojik olarak çökmüş durumdayım.yine aynı ağrı gelirse ne yaparım diye.bebeğimede bakamıyorum ağrı gelince..sütüm gidecek diyede çok korkuyorum..
aynı durumda olan varmıydı yada yakınlarında aynı şeyi yaşayan..dua edin ne olur geçici birşeydir inşallah bir daha yaşamam..
bu konuyu doğum sonrası yaşanan sorunlara yazdım burayada kopyaladım.belki benzer durumla karşı karşıya kalan olmuştur diye..
geçmiş olsun canım inşallah geçicidir gaz gibi değil galiba belki stres filan vurmuştur midene yaşamadım fikrim yok çok çok çok geçmiş olsun