2009 anne adayları

benim ilaçlar prednol, crinone jel, bebe aspirini, bemiks c, estrofem

:dance::dance::dance::dance::dance:işte bende onun için dedim dondurtur diye 2-3 yıl sonra tekrar çocuk düşündüğünüzde transfer ederler bu arada hastaneden aradılarmı canım doktorla konuşup arıcaklardı ya transfer günü için

sabah 9 da aramışlardı 2. gün transfer edelim diye bende çok erken dedim o zaman yarın doktorunla görüşüp haber verelim dediler

ya bi arkadaş 2. gün transfer yapıldı hamileyim yazmış bana o yüzden içim rahat ne zaman olursa olsun

elifcim maşallah caım ne güzel 9 tane yumoş allahım inşallah hamiş olursun emeklerini boşa çıkarmasın canım
ama bak benim hislerim biraz kuvvetli senin hamile kalacağına inanıyorum ben sende inan dualarım seninle

çok sağol canım benim inşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıyla sen ne yaptın canım

duygu biz sana demedik mi canım tebrikler

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
elif ne yapcan şimdi dondurcanmı canım bide dondurmaya ne kadar ücret alıyolar

canım sorma ya ne heyecan ne heyecan...inşallah sen de en kısa zamanda yeniden başlar ve güzel sonuçlar alırsın.. hep beraber mutlu oluruz:):teselli:

inşallah canım çok sağol...
arkadaşlar bu arada benim adet başladı gibi. yarın dr.a randevu aldım... kontrole gideceğim bakalım ne diyecek .... valla negatifi düşünmemeye çalışarak gidecem bakalım...şimdiden heyecanlandım....dua edin kızlar da ne bileyim kistti, rahim hala kalındı bekle vs vs gibi şeyler çıkmasın da bende tedaviye devam edeyim hayırlısı ile...
Bu işte benden daha tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum olmayan bi deneme ardından özellikle dr.a sormam gereken birşey var mı? hani sizin ben ilk deneme sonrası şu konuları keşke araştırtsaydım dediğiniz noktalar var mı kızlar ? ben biraz karışık haldeyim de heyecandan ne yaptığımı bile bilmiyorum bazen....
Allah hepimizin gönlünün muradını versin şu Cuma günü...:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım dondurcam ama ben 500 lira vercem 9 eylülde 200 küsürmüymüş öyle bişey biri eşime söylemiş ssk karşılıyorya ondan heralde

canım diyelimki ki inşallah hamile kaldın ne olcak ozaman embriyolarına

ben hamile olsam bile o dondurulmuşları 3 yıl sonra tekrar çocuk istersem kullancam

canım şimdi sen hangi aşamadasın başladınmı gonal f lere canım

nevracım inşallah bu sefer olacak canım rahat ol,yine aynı yerdemi yaptırıcaksın(a.s.m)ben ebru hnm gittim biliyosun bide onunla konuş istersen çok dua edicem sana bendede korkular basladı şu keseleri görmeden rahat uyku yok bana değişik seneryolar kuruyorum kafamda dış gebelik falan inşallah hayırlısı olur.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…