o kadar söyledim pazartesine aldıramadın transferi şimdi nerden bilcez 1. kalita oldumu olmadımı diye ya içerde gelişimi dursa ne olcak ikinci gün transferine hiç güvenmiyorum doktor açıklama yapcakmış bakalım ne dicek
kızlar bugün transfer oluyormuş merak etmeyin dua edin tamam ben çıktım şimdi bugün bidaha girmem kadınlar kulübüne
arkadaşlar 4. gün transfer olan var mı ??? hastaneden aradılar şimdi pazartesi ya da salı transfer önerdiler pazartesi 4. gün. şaşırdım daha önce 4. gün transfer duymamıştım. bi sorun çıkar mı ? ?? oyy çok heyecanlandım yineee:1shok:
kızlar bugün transfer oluyormuş merak etmeyin dua edin tamam ben çıktım şimdi bugün bidaha girmem kadınlar kulübüne
arkadaşlar 4. gün transfer olan var mı ??? hastaneden aradılar şimdi pazartesi ya da salı transfer önerdiler pazartesi 4. gün. şaşırdım daha önce 4. gün transfer duymamıştım. bi sorun çıkar mı ? ?? oyy çok heyecanlandım yineee:1shok:
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
sefdacım 2 gün kalmış bak, panik yapma bekle nolur, kan toplanmıyoooooooodur diyorum hamilelik sesi o, 2 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum canım
kadrish, umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz ki güçlü olalım, biz güçlü olunca da bebişlerimiz gelecek canım, madem bir sorun yokmuş, belki kendiliğinden olur, son ana kadar gelip de yarı yolda kalmak ne demek çok iyi biliyorum, ne hissettiğini anlayabiliyorum, ama herşey Allahtan, ve hakkımızda hep hayırlısı olsun canım..
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?