2009 anne adayları

benimde dün toplandı aynı güne denk geliyo ama sana ne zaman transfer etcekler
 
Canım hersey hayırlısı aramızda transfer olan var mı acaba transfer bılgılerını paylasabılırler mı yanı nasıl gerceklesıyo yumurta toplanamyı anlamadık ta bunu anlayacakmıyız aĞrı sızı olacak mı
 
yok canım yok sadece muayene oluyormuş gibi hissediyorsun ağrı sızı yok
 
canım sana mesaj göndercektim de onu bekledim burdayım mesaj geç geliyorya
 
sevinç 1985, sefda,mona rose transfer yaptılar canım onlar girince cevaplarlar ama benim bildiğim kadarıyla transferde anestezi bile olmuyor hiç ağrı yok aynı aşılama gibi
 
prenses cim wilydi sen ve ben aynı gün yumurtalar toplandı üçümüz aynı gidiyor hayırlısıyla güzel sonuç alırız inşallah
 
elif hayırlı olsun canım 9 tane yavrun olmuş inş herşey yolunda gidecek yavrularına kavuşacaksın,willyi seninde hayırlı olsun canım dualarım sizinle,off günler geçmiyor kızlar 3 günüm kaldı ve korkuyorum hala adet olcam diyebu rahimdeki sesler beni deli edecek yaa kendi kendimi teselli ediyorum belki kan değilde jel toplanmıştır diye kafamçokkarıştı
 
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?
 
Son düzenleme:
yumoşları toplanan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah
 
elif canım iyi gidiyo ama işte o dediklerim deli ediyo ağrım falanda yok hiç sadece sabah bi az belim karnım ağrıdı geçti okadar, penses canım transfer çok kolay anestezi falan yok canın acımıyo hiç sıkışık oluyosun sadece, ben sıkışıklığa zorlanmıştım biraz okadar gerisi kolay zaten doktorlar seni incitmemeye çalışıyo korkma hiç.
 
yarın 10. gün bi kan testi yapsana canım sonra 12. gün bidaha yaparsın ben çok meraklandım inşallah allahım hayırlı evlatlar nasip eder canım
 
yarın 10. gün bi kan testi yapsana canım sonra 12. gün bidaha yaparsın ben çok meraklandım inşallah allahım hayırlı evlatlar nasip eder canım

hiç dışarı çıkmıyorum canım ya iğneye bile eve geliyolar, 4. katta oturuyorum inip çıkmak zarar verebilir diye çıkarmıyolar ben diyorumki idrar yapsam evde yanılırmıyım acaba?:uhm:
 
canım onu bilmiyorum bazılarında 9. gün bile bile çıkıyor ama çıkmazsa kendini yıpratırmısın mesela ben erken evde test yapcam ama ben kendimi hazırladım çıkmasada ümidim devam edecek 12. gün bidaha yapcam olmadı diye düşünmeyecem sende yarın idrarda test yap ama bi ip ucu diye bak tamam kesin diye bakma
 
canım sen ne iğnesi yaptırıyon bende iğne yok ama 5 tane ilaç var
 
canım sen ne iğnesi yaptırıyon bende iğne yok ama 5 tane ilaç var
sendeki ilaçlar antibiotiktir bikaçgün kullanıcan onları,bende kullanmıştım transferden sonrada iğne verdiler iki tane biri göbekten yada koldan yaptırıyosun biri kalçadan isimlerinide yazayım istersen, clexane ve progynex bunları vuruluyorum hergün birertane.
 
birde bant verdiler göbeğine yada kalçana yapıştırıyosun, ama ilk denememde vermemişlerdi bunların hiçbirini sadece jel vardı ..
 
elifcim hayırlı olsun tedavın cok guzel 9tane yumosn döllenmiş bende 2cı gunu transfer edıldı ve suan degerım pozıtıf ıkıye katlıo sen rahat ol derım dualarımız senınle rabbım hepımızın yuzzunu guldursun ınsallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…