• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar bu transfer olacağı zaman rahim kalınlığı ne kadar olmalı? meraktan artık bunları araştırır oldum, herşeyim tam bir rahim kalınlığım eksik kaldı da:)

duygucum bu tedavinin her aşaması merak merak, sonra hamile kalınca da merak bitmiyor sanırım, keseler, kalp atışları, ikili test, üçlü test derken sanırım ben de kucağıma alana kadar inanamam gibi geliyor..

nevracım inşallah bu sefer olacak canım rahat ol,yine aynı yerdemi yaptırıcaksın(a.s.m)ben ebru hnm gittim biliyosun bide onunla konuş istersen çok dua edicem sana bendede korkular basladı şu keseleri görmeden rahat uyku yok bana değişik seneryolar kuruyorum kafamda dış gebelik falan inşallah hayırlısı olur.:1hug:
canım çok sağol..
evet aynı yere gideceğim dondurulmuşlar var... bakalım onlar ne alemde olacak???
dr ne diyecek? bir sürü soru..
dualarına ihtiyacım var canım çok sağol ... sende kafanı takmamaya çalış diycem ama sende eminim oldu mu kese mi keseler mi vs vs bir sürü kuruyosundur şimdi...
galiba bu tatlı bebişleri kucağa alana kadar rahat yok bizlere :sm_confused:

duygucum bu tedavinin her aşaması merak merak, sonra hamile kalınca da merak bitmiyor sanırım, keseler, kalp atışları, ikili test, üçlü test derken sanırım ben de kucağıma alana kadar inanamam gibi geliyor..

evet canım haklısın bende sonuc pozıtıf olsun gerısı bos dıyordum ama sımdı kese kalp atısı varmı olucakmı kımyasal gebelıkmı cogulmu dıye dusunmekten hastalanıcam ama bugun artık rabbıme emanet dedım ve dusunmuyorum artık zamanı gelınce guzel seyler duyarız hepımız ınsallah dualarınızı esırgemeyın hepımızoı guldursun rabbım

inşallah canım, hepimizi bu yıl mutlu mutlu haberler alalım inşallah ve 2010da bebişlerimiz bizimle olsun inşallah Allahım.. benim şu merak soruma bir cvp yazmamışsınız, rahim kalınlığı ne olmalı hakikaten? transferden önce yani?

inşallah canım, hepimizi bu yıl mutlu mutlu haberler alalım inşallah ve 2010da bebişlerimiz bizimle olsun inşallah Allahım.. benim şu merak soruma bir cvp yazmamışsınız, rahim kalınlığı ne olmalı hakikaten? transferden önce yani?
valla bunu bilmiyom... prof.olacaz arkadaşım valla bu işleri araştırmaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum

kızlar bu transfer olacağı zaman rahim kalınlığı ne kadar olmalı? meraktan artık bunları araştırır oldum, herşeyim tam bir rahim kalınlığım eksik kaldı da:)

tam ne kadar olur bilmiyorum ama en az 7 olması lazım diye duymuştum,benimki transferde 8.9 du, araştırmaktan doktor valan çıkıcaz valla:roflol:

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum

olabilir canım dr dediği, sen sakın üzülme,benimde 9. günüm daha bişey yok ama bilemiyorum her anda olabilir yani, benim ilk denememde 11.gün olmuştu kanamam

benim ilaçlar prednol, crinone jel, bebe aspirini, bemiks c, estrofem

prednol u zaten bikaçgün sonra bırakacaksın, jel ve aspirine devam edeceksin bemiks i de hiç bilmiyorum bende yok çünki, benim birde vitaminler var kullandığım,iğneleride transfer günü verdiler.

elifcim çok sevindim hayırlı olsun yavruların.umarım transferinde sorunsuz geçer dualarım yeni transfer olacak herkesle.allahın izniyle listedeki herkes bebiş sahibi olacak ben inanıyorum.

canım korkma öyle kanama olması iyi bile tutunduğunu gösterir eğer rengi kırmızı değilse ve leke gibiyse korkma tamam rahat olki bebişlerin üzülüp seni terk etmesin

Monacım yüreğini ferah tut olabiliyomuş böle şeyler...bebişler sana sımsıkı tutunmuştur da ondan olmuştur belkimmm...
benim de bugün biraz ağrımm var kasıklarımda bi de nası bi ağırlık ki sormayın olduğum yerde uyucam sanki kafam kazan gibi ....

elif canım inşallah seninde mutlu haberlerini alacağız. Dualarım sizinle canım. Mübarek cuma günü hürmetine Allah seninde yüzünü güldürsün canım

kızlar benim gözlerim acıyor nedendir acaba uykumuda iyi uyuyorum ama öğleni geçtimi yine sanki uykum var gibi gözlerim acıyor..

Back
X