Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol..nevracım inşallah bu sefer olacak canım rahat ol,yine aynı yerdemi yaptırıcaksın(a.s.m)ben ebru hnm gittim biliyosun bide onunla konuş istersen çok dua edicem sana bendede korkular basladı şu keseleri görmeden rahat uyku yok bana değişik seneryolar kuruyorum kafamda dış gebelik falan inşallah hayırlısı olur.:1hug:
duygucum bu tedavinin her aşaması merak merak, sonra hamile kalınca da merak bitmiyor sanırım, keseler, kalp atışları, ikili test, üçlü test derken sanırım ben de kucağıma alana kadar inanamam gibi geliyor..
valla bunu bilmiyom... prof.olacaz arkadaşım valla bu işleri araştırmaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah canım, hepimizi bu yıl mutlu mutlu haberler alalım inşallah ve 2010da bebişlerimiz bizimle olsun inşallah Allahım.. benim şu merak soruma bir cvp yazmamışsınız, rahim kalınlığı ne olmalı hakikaten? transferden önce yani?
kızlar bu transfer olacağı zaman rahim kalınlığı ne kadar olmalı? meraktan artık bunları araştırır oldum, herşeyim tam bir rahim kalınlığım eksik kaldı da:)
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum
benim ilaçlar prednol, crinone jel, bebe aspirini, bemiks c, estrofem
kızlar bu transfer olacağı zaman rahim kalınlığı ne kadar olmalı? meraktan artık bunları araştırır oldum, herşeyim tam bir rahim kalınlığım eksik kaldı da:)
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum
canım korkma öyle kanama olması iyi bile tutunduğunu gösterir eğer rengi kırmızı değilse ve leke gibiyse korkma tamam rahat olki bebişlerin üzülüp seni terk etmesin
bemiks c vitamin canım