2009 anne adayları

elifcim senle tedavimiz paralel gidiyo. benim de dün yumurtalarım toplandı. şimdi telefon bekliyorum döllenip döllenmediğini öğrenmek ve transfer tarihi için. her ikimiz için de hayırlı güzel sonuçlar gelir inşallah. çok heyecanlıyım.:Saruboceq:

Eliff inşallah herşey yolunda gider yumoşlar güzel güzel bölünürler...:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar yumurtalarım döllenmiş 9 tanesi her şey çok güzel diyorlar yarın transfer istediler ben kabul etmedim çünkü 2. gün oluyor doktorla konuşup bana haber vercekler inşallah güzel sonuç alırım arkadaşlar dua edin bana yumurtaların kalitesi çok güzelmiş o yüzden 2. gün transfer yapmak istemişler bende aklımızda soru işareti kalmasın dedim çok erken

arkadaşlarım hep sizin dualarınız iyi dilekleriniz sayesinde inşallah hepimizin yüzü güler heycanlandım ya

ne olur bana bol bol dua edin sizi çok seviyorum siz olmasaydınız ben nasıl başederdim bu stresle allah sizden razı olsun

dua nın gücüne bakın ben dün 10 tane yumurta döllensin demedim dua ettim dedimki allahım 9 taneside 1. kalite döllensi allahıma şükür ağzımdan ne çıktıysa kabul oldu sabah 8 de sancıyla uyandım merkezden arayınca heycandan sancı falan kalmadı

elifcim içini rahat tut bak herşey yolunda gidiyor benim de 9 yumurtam döllemişti,çoğu bitti azı kaldı :teselli:

sağolun arkadaşlar siz olmasaydınız ne yapardım ben allah razı olsun sizden

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.......1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover.................1.deneme............sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover..................2.deneme...........sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M...........polikistikover...............6.deneme............sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

sıra sevinçte ama onun test günü pazara denk geliyo belki yarın yapar testi ama hiç uğramıyo inşallah haber verir bize

canım maşallah ya...bak ne güzel herşey olumlu gidiyor ...inşallah transferinde güzel gidecek çok sevindim...duaya devam...

willydi hadi seninde hayırlı olsun canım...
ne kadar heyecanlısındır şimdi...inşallah güzel sonuçlar gelecek...

canım sorma ya ne heyecan ne heyecan...inşallah sen de en kısa zamanda yeniden başlar ve güzel sonuçlar alırsın.. hep beraber mutlu oluruz:):teselli:

willydi ve elif kızlar tedavileriniz hayırlı olsun. Mübarek Cuma günü hürmetine inşallah kucaklarınız dolar. Bütün dualarım sizlerle. Hep beraber mutlu haberlerinizi alıp seviniriz inşallah

sağol özlemcim zaten bi olsun sizle göbek yarıştırcam kasım annaleri başlığı açarız orda bak neler yaparız

ay canımmmm çok sevindim benimkisi gibi benimde 9 u döllenmişti tatlım sen benim gibi hata yapma biliyosun ben kalanları dondurtturmamıştım şuanda ne kadar yanlış yaptığımı pişmanlığımı sana anlatamam kalanları dondursunlar ilerde 2. çocuk düşündüğünde transfer ettirirsin sen zaten 4 çocuk istiyorum demiştin

canım senin yumurtalar perşembe günü toplanmadımı

evet canım perşembe toplandı yani dün:)

willydi ve elif kızlar tedavileriniz hayırlı olsun. Mübarek Cuma günü hürmetine inşallah kucaklarınız dolar. Bütün dualarım sizlerle. Hep beraber mutlu haberlerinizi alıp seviniriz inşallah

çok saol canım. inşallah dualarımız kabul olur.

canım güldürdün beni inşallah allahım bana 4 tane evlat nasip eder sanada söylediğim gibi ben bekarken 4 çok fazla 2 tane yeter diyordum ama bu 3 yıl içinde bi baktımki meğer ben ne kadar çok seviyormuşum çocukları hatta eşime hamile kalırsam hiç korunmıcam belki kendiliğindende olur çocuklarımız bile dedim bu evlat hasreti çok büyük bişey insan ulaşamayınca daha çok istiyor heralde buda bizim doğamızda var heralde bide dondurtcam hamile kalsam bile 3 yıl sonra onları kullancam allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…