2009 anne adayları

elifcim karnına çok yakın tutma... birde şu bilgisayar altlıkları var ya ondan kullan ikea da var fiyatı da çok pahalı değil

nevracım hayırlısı olsun canım allah sana sağlık versin üzülme demiyecem ama kendini inşallah hemen toplarsın bir dahaki denemede inşallah tutar :1hug:
multitel şimdi gördüm mesajını sağol canım...sizler sayesinde daha rahatlıyorum......
İYİKİ VARSINIZ

canım yaa evet hayırlısı olsun artık keseleri görme günü merakla beklicem.:1rolleyes:

kızlar ben hamile değilim ama tedavideyim şu anda... ya benim merak ettiğim bişey var. yüzüstü yatmak serbestmiymiş en azından birkaç hafta daha...... ya ben hiç sırt üstü uyuyamamda..... merak işte fisfisfis

dervis canım sende bu dönemi psikolojik olarak rahat geçirmeye çalış...hayırlısı ile yaz hamişi olacaksın inşallah

kızlar aslında bugünlerde biraz moralim bozuk aslında bir sebebi yok, bu dönemde
2.denemeye başlamadan spora başladım, şu incir kürünü yapmaya başladım, sigarayı bıraktım, kendi çapımda diyet de yapmaya çalışıyorum ama hepsi çok mu üstüste geldi nedir moralim iyi değil, sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor, etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hepsinin bebeği var, 2,leri doğurma planları yapıyorlar hatta bazılarının 2. bebekleri de oldu.kıskançlık falan değil benimkisi ama sadece moral bozukluğu, sanki ben o duyguyu hiç tadamayacakmışım gibi hissediyorum bazen hatta şuara çoğuzaman.. bebekleri çok seviyorum, ama ben de istiyorum ki artık bir bebeğim olsun onu öpüp koklayayım, seveyim, gece uyanayım onun için...bu sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor işte.. ooof oofff ...sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama ne biliyim size yazınca biraz rahatlıyorum işte..senağlamabenneyaptımki:1shok:

dervişçim benim de aynı daha tedavi sürecindeyim ama sanki herkesin olsa bile benim olmayacakmış gibi geliyo olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o ''ya olmazsa''duygusu hep var eminim herkeste de olmuştur.Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo ki elimizden..

derviş canım inanki bizim durumda olanlar hep aynı duygular içine girebilir mesela bendede var tahlil günümü bekliyorum 5 günüm kaldı ve ben adet belirtileri yaşayınca olmadı diyorum sanki karnımın içi kan dolu her an adet olcam, artık diyorum ben hamile olursam herkes olur, öyle ümitsizim anlıcağın canım, bizim elimizden gelen tek dua etmek rabbim kabul olan dualardan etsin dualarımızı..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ooooooof offfffff

kızlar boyle düşünmeyın ne olur düşündükçe olacakları kendınıze çekıyorsunuz hep guzel şeyler düşünün aslında 4. Denemın sonucunda negatif olduğunu oğrendığımde bende oyle düşünmüştüm ben kesınlıkle anne olamıcam dıyıp sureklı bebek bezı reklamlarında bıle ağlar olmuştum sonra ara verdım ve 5. Denememde ben basarıcam hep lumsuz düşündüm bu seferde tutmucak dedım gerçekten tutmadı ama 5. Denememde bu sefer hamıle kalıcam dedım her gece bebeğimle konustum artık hamıle gıbı davranmaya basladım evde eşimde bana destek oldu test günü geldığınde 5. Denememde hamıle olduğunu oğrendım bebeğim gelişimini devam ettırmedı ve düştü ancak dr 5. Hamıle kalabilmemın mucıze olduğunu ve artık rahatca hamıle kalabileceğimi soyledı herşey bızden kaynaklanıyor beynımızı bıraz rahat bırakalım hep güzel şeyler düşünüp pozitif olalım sizlere yasadıklarımı anlatmak ıstedım çünki sizlere en guzel ornek benım sanırım dervis, kadrish sizin hamıle kalanlaradan ne eksiğiniz var tabıkı sızde anne olucasınız sadece bızım bebeklerımız bıraz nazlı o kadar pes etmek yokkk

amin canım.. dediğiniz gibi herkes yaşıyordur bunları ama ne biliyim garip bir his, sanki herkesin olsa da benim olmayacakmış gibi... ooof bugün hiç iyi hissedemiyorum kalbim bugün söz dinlemiyor, kendime anlatamıyorum olumlu olmam gerektiğini..

Sedacım doğru, diyorum ya, sen bana hep güçlü olmanın ne demek olduğunu öğretiyorsun..tamam bundan sonra güçlü olacağım ama bugün böyle kötü hissettim işte.. sağolun destekleriniz için kızlar.. Seda sen başaracaksın bu kez..

inşallah canım hepimiz başarıcaz ben buna ınanıyorum senın tedavın ne aşamada canım şu an tedavı göruyormusun

kinder canım çok sevindim şimdi eve geldim ve bilgisayarı açtım ve süper haberlerini okudum .allah nazarlardan korusub sizi.

nevra cım üzülme demek olmuyor insan çok üzülüyor bende yaşadım biliyorum.ama sizler bana umut oluyorsunuz moral veriyorsunuz özellikle sedayıldız çok haklı herşey psikolojiyi sağlam tutmakla alakalı.umarım bir sonraki denemede hepimiz bebiş haberleri alırız.üzme kendini herşeyde vardır bir hayır.

sabah test yaptırcam arkdslar degerım az arttı ama ben evde yaptım ıkı cızgı yıne umarım degerım ıkıye katlanır ve sızlerle paylasırım dualarınızı esırgemeyın

sabah test yaptırcam arkdslar degerım az arttı ama ben evde yaptım ıkı cızgı yıne umarım degerım ıkıye katlanır ve sızlerle paylasırım dualarınızı esırgemeyın

inşallah ikiye katlanır canım değerler sonucu alınca yaz lütfen.dualarım seninle olacak bu gece.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…