inşallah ikiye katlanır canım değerler sonucu alınca yaz lütfen.dualarım seninle olacak bu gece.:1hug:
sagolasın canım oglen yaptırıca sonucu yazarım sıze mutlaka eksık olmayın bırbırımıze dua edelım ınsallah herkesın yuzu guler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ikiye katlanır canım değerler sonucu alınca yaz lütfen.dualarım seninle olacak bu gece.:1hug:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:
kinder canım çok sevindim şimdi eve geldim ve bilgisayarı açtım ve süper haberlerini okudum .allah nazarlardan korusub sizi.
canım şimdi girdim nete...seni o kadar iyi anlıyorum ki ...bende de kilo var ama ben bu ara onunüzerine gitme vs. yapmıyorum kendime fazla yüklenmeyeceğim canım sonra herşey daha ağır oluyor. dr.un ağzından bir kelime bile çıkmadı kilo ver vs diye herşeyden öncesi moral herkesin söylediği bu.. geçenlerde bir hamile haberi aldım çok da sevdiğim biri inan, hüngür hüngür ağladım onu kıskandığımdan değil ben ne zaman yaşayacağım diye...senağlamakızlar aslında bugünlerde biraz moralim bozuk aslında bir sebebi yok, bu dönemde
2.denemeye başlamadan spora başladım, şu incir kürünü yapmaya başladım, sigarayı bıraktım, kendi çapımda diyet de yapmaya çalışıyorum ama hepsi çok mu üstüste geldi nedir moralim iyi değil, sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor, etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hepsinin bebeği var, 2,leri doğurma planları yapıyorlar hatta bazılarının 2. bebekleri de oldu.kıskançlık falan değil benimkisi ama sadece moral bozukluğu, sanki ben o duyguyu hiç tadamayacakmışım gibi hissediyorum bazen hatta şuara çoğuzaman.. bebekleri çok seviyorum, ama ben de istiyorum ki artık bir bebeğim olsun onu öpüp koklayayım, seveyim, gece uyanayım onun için...bu sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor işte.. ooof oofff ...sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama ne biliyim size yazınca biraz rahatlıyorum işte..senağlamabenneyaptımki:1shok:
oferta canım haklısın.üzülüyoruz yıkılıyoruz geçiyor. psikolojik olarak sağlam olmak lazım. ben 10.gün 11.gün çok fene idim. 12.gün de negatif olduğu kesinleşince yenisine bakmak için ne yapacağımı düşündüm.planımı kurdum. bu yolda çalışacağım inşallah...nevra cım üzülme demek olmuyor insan çok üzülüyor bende yaşadım biliyorum.ama sizler bana umut oluyorsunuz moral veriyorsunuz özellikle sedayıldız çok haklı herşey psikolojiyi sağlam tutmakla alakalı.umarım bir sonraki denemede hepimiz bebiş haberleri alırız.üzme kendini herşeyde vardır bir hayır.
duygu inş güzel haberlerle dönersin canım, güzel haberler almak bizide mutlu ediyor,kızlar bu arada benim bugün 8 günüm ağrılarım hala yok derecede, ama rahimdeki gürültü beni rahatsız ediyor kan toplanıyo gibi,her adet öncesi yaşarım ,ve bu sorunu tek ben yaşıyorum galiba,nolur banada dua edin,bu benim son şansım artık maddi olarak yaptıramayız sanırım,benim dualarım sizlerle...
Nevracım desteğin için çok sağol, aslında eşin doğru söylüyor, rahat olmak gerek.. kilodan falan önce dediğin gibi rahat, stressiz olmak gerek.. ama ben de hakikaten herşey süper olursa bebiş de gelir artık diye düşündüm.. buarada senin özel mesajın kapalımı? mesaj atamıyorum..
sefdacım olumlu düşüüüüüün nolur, kan man toplanmıyo bebiş sesi onaniknanik
canım benim inş öyledir senin dediklerin çıkıyo zaten hep.sizler olmasanız zaten yerim kafayı iyice, dervişim allah seninde bebişlerini verecek buna inanıyorum ben, yeterki sen yılma,bak bebiş dedim ikiz olacak hemde allah söyletti,benimde başkası için içime doğanlar oluyo,tek kendim için bişey hissedemiyorumkaydirigubbakcemile3dualarım sizlerle.:Saruboceq: