2009 anne adayları

günaydın kızlar elif hayırlı olur inşallah bugün yumoşlar toplanıyo uyuyamadım aklım sende allah yardımcın olsun

duygucum bugün büyük gün hadi güzel haberlerle gel inşallah canım

canım şimdi girdim nete...seni o kadar iyi anlıyorum ki ...bende de kilo var ama ben bu ara onunüzerine gitme vs. yapmıyorum kendime fazla yüklenmeyeceğim canım sonra herşey daha ağır oluyor. dr.un ağzından bir kelime bile çıkmadı kilo ver vs diye herşeyden öncesi moral herkesin söylediği bu.. geçenlerde bir hamile haberi aldım çok da sevdiğim biri inan, hüngür hüngür ağladım onu kıskandığımdan değil ben ne zaman yaşayacağım diye...senağlama
benim tavsiyem kendine çok yüklenme. herşey mükemmel olursa olacak diye düşünüyosun ama rahatlık bundan daha önemli ben bunu anladım.Eşim geçen dedi ki acele ediyosun stres içindesin ondan olmuyo( düşündüm 35 yaşındayım nasıl acele etmeyim ve ona söyledim) o da dedi ki 3 ay sonra 5 ay sonra olsun, rahat ol ki gelsi... haklı da galiba. ben negatif sonucu alınca çok ağladım...Beceremedim bunu bile diye...
Sonradan dedi ki olmadığına değil kendine bu kadar yüklenmene üzüldüm dedi hatta bi espri yaptı anasının rahimine tutunmayı beceremeyen gelmesin zaten boşver dedi...Ben inanamadım onun rahatlığına ama bi kişi rahat olmalı çünkü ben stres topuyum resmen.
çok uzun yazdım ama kendine çok yüklenme canım...bizim de olacak ama biz daha zor elde edeceğiz ama olacak. korkular bendede var ama unutmaya çalışıyorum... buraya yaz kimsenin morali bozulmaz yazdıkça birbirimize rahatlıyoruz canım...

oferta canım haklısın.üzülüyoruz yıkılıyoruz geçiyor. psikolojik olarak sağlam olmak lazım. ben 10.gün 11.gün çok fene idim. 12.gün de negatif olduğu kesinleşince yenisine bakmak için ne yapacağımı düşündüm.planımı kurdum. bu yolda çalışacağım inşallah...
Ve eğer toparlanamasa idim psikolojik destek almak için dr.a giderim diyordum.şu an çözümledim sorunlarımı.ama ihtiyacım olsa hemen giderim.kendimizi bırakmayalım kızlar.Allah kolaylık versin hepimize....

kızlar çok sancılarım var offf işe gelmek istemiyorum artık...hayal kuruyorum valla şimdi evde olsam ayaklarımı uzatsam ohh ne güzel evde olanlar kıymetin bilin valla

Eliiiif
kaç yumoş toplandı? merak ettim seni, iyi olunca bize haber ver, şimdiden hayırlı olsun, 3 gün sonra büyük gün... hadi hayırlı olsun..
Duygu, iyi haberlerini bekliyoruz

duygu inş güzel haberlerle dönersin canım, güzel haberler almak bizide mutlu ediyor,kızlar bu arada benim bugün 8 günüm ağrılarım hala yok derecede, ama rahimdeki gürültü beni rahatsız ediyor kan toplanıyo gibi,her adet öncesi yaşarım ,ve bu sorunu tek ben yaşıyorum galiba,nolur banada dua edin,bu benim son şansım artık maddi olarak yaptıramayız sanırım,benim dualarım sizlerle...

Nevracım desteğin için çok sağol, aslında eşin doğru söylüyor, rahat olmak gerek.. kilodan falan önce dediğin gibi rahat, stressiz olmak gerek.. ama ben de hakikaten herşey süper olursa bebiş de gelir artık diye düşündüm.. buarada senin özel mesajın kapalımı? mesaj atamıyorum..

sefdacım olumlu düşüüüüüün nolur, kan man toplanmıyo bebiş sesi onaniknanik

elif dua ediyorum sanada inş çok yumoş toplanır hepside 1.kalite olur ve hepsi döllenir canım hayırlı haberlerle gel..

sefda bana kızmıyorsundur umarım, rahat olmak gerektiğini bütün arkadaşlar söylüyor ya, o yüzden öyle diyorum, valla bak olumlu düşün olumlu olacak canım inşallah

canım özel mesaj işini hiç bilmiyorum kiiiii
nasıl açılıyor söylersen açarım

sefdacım olumlu düşüüüüüün nolur, kan man toplanmıyo bebiş sesi onaniknanik

canım benim inş öyledir senin dediklerin çıkıyo zaten hep.sizler olmasanız zaten yerim kafayı iyice, dervişim allah seninde bebişlerini verecek buna inanıyorum ben, yeterki sen yılma,bak bebiş dedim ikiz olacak hemde allah söyletti,benimde başkası için içime doğanlar oluyo,tek kendim için bişey hissedemiyorumkaydirigubbakcemile3dualarım sizlerle.:Saruboceq:

nevracım benim özel meajlar açık olduğu için tam nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama kullanıcı paneli yazan yere git bu sayfanın tepesinde göreceksin kullanıcı panelini, oraya girince solda özel mesajlar yazan yere tıklarsan sanırım ordan birşeyler secmen gerek..

canım inşallah inşallah... Allah söyletmiştir inşallah,o kadar çok istiyorum ki.. senin de iyi haberlerini bekliyorum büyük bir heyecanla.. ama lütfen öyle kan toplanıyo falan deme, bebiş kızıyo bak aaa anneme bak neler diyo diye.. sakin sakin bekle nolur, müzik dinle, bak burda bize yaz falan gececek bu günler seneye bebişini kucağına alınca bunlara güleceksin:dance:

canım galiba becerebildim özel mesajları açmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…