Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım...ben ilk sonucu 10.gün aldım ya bugüne hazırlamıştım kendimi ama 10.gün ve 11.gün felaket halde idim...Hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin.Allah bilir zamanını...Sağol canım sen ne aşamadasın şu an?:teselli:
Nevracım, üzülme desek de biliyorum insan birkaç gün kendini pek iyi hissedemiyor ama hep baştan beri hepimiz diyoruz ya, Allah bize bu tedavide önce sağlıklı, kaliteli, çok sayıda yumurtalar, sonra sağlıklı embriyolar, sonra hayırlı transferler, sonra da hayırlı sağlıklı bir hamilelik versin.. en sonunda da sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.. artık böyle dua ediyorum.. ve hepimiz için doğru bir zaman olduğuna inandığım için hep Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diyorum.. 2. denemende bol şans canım..yerimseniben
sağol canım. eğer kontrole gittiğimde engelleyecek bi durum çıkmazsa -inşallah- hemen başlamak istiyorum.bencede ikinci deneye karar verdikten sonra zaman kaybetmenin de bir anlamı yok.
hayırlısı olsun arkadaşım
bizimkiler uzun yol tepip gelecekler demek ki ne diyeyim? Annem diyo ki o inatçı ise biz daha inatçıyız.a.s..sağol canımcanım çok üzüldüm inan,ama dediğin gibi daha vakti var demek allah hayırlısıyla kavuştursun canım..yılmak yok mücadeye devamm:1hug:
sonucumu aldım kızlar 2 katına çıkmış değer=2971.00
ooh maşallah canım.... şimdi rahatla artık. bebişler geliyorrrrrrrrrrrsonucumu aldım kızlar 2 katına çıkmış değer=2971.00
Nevracım ben 1. denemede transfer olamadığı için 3 ay ara verdim, buarada bana ilaçlar verdi, onları içiyorum, doğum kontrol hapları falan, protokol değiştirdi doktor, haziranda 2.ye başlıyorum hayırlısıyla..
Cherry senin nasıl gidiyor hamilelik?
Seda ve Elif canlar tedaviniz hayırlı olsun ALLAH yolunuza engeller çıkarmasın güzel haberlerle geleceksiniz ben inanıyorum![]()
elif seda tedavileriniz hayırlı olsun hadi bakalım inşallah pozitif
sonuç alıp birlikte göbek atacağız :)))
insallah canım ağzından bal akıyor inşallah pozitif olur inşallahhhhhh
süpper kinder kesin çoğul gebelik seninki bugün kaçıncı günündü? bi de artık keseleri görebilirisniz sanırım değil mi?doktor bana 1000'in üzerine çıkınca görürüz demişti...maşallah canım hihoyyyt:teytey:![]()
Kızlar selam.Maalesef 12 gün değerim de negatif...Listeyi bozdum çoook üzgünüm ...Daha yaşayacağım varmış demek ki...
İnşallah canım benım güzel haberler duymaya çok ıhtıyacım var
aman maşallah canım kendıne ve bebeğine iyi bak tebrık ederım senı
elif seda tedavileriniz hayırlı olsun hadi bakalım inşallah pozitif
sonuç alıp birlikte göbek atacağız :)))
insallah canım ağzından bal akıyor inşallah pozitif olur inşallahhhhhh
canım benim teşekkür ederim.allah isteyen herkese nasip etsin...
ooh maşallah canım.... şimdi rahatla artık. bebişler geliyorrrrrrrrrrr
![]()
canım bugun 15.günüm ultrason için dr.um 25 mart için randevu verdi bende çogul olduğunu düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı...kaydirigubbakcemile3