2009 anne adayları

Bütün destekleriniz için teşekkürler canlarım. Allahıma hepimiz için dua ediyorum

Arkadaşlar benim 38.22 çıktı 8. gün değerim bu sizce nasıldır? Tuhaf hissediyorum kendimi. Sevinemiyorum bile

canım ilk deneyimim olacağı için benimde hiç bilgim yok ama rabbim inş yüzünü güldürür daha en az 4 günün var net sonuca senin

Elifffff benim sonucumu da yazabilirsin artık listeye. 11. gün değerim 214. Ben de hamileyim artıkkkkk:CüvCüv:

hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın valla iştaha geliyom duyunca inşallah bizimkide tutar ama nasıl sabredicem

SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)

NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)

BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)

SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)

HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)

SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)

TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv:

SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)

ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama

SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv:

SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama

TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv:

PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv:

ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

uğrböcei tebrikler..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Angelbaby ne oldu? sonuç geldi mi? merak ettim canım....

Angelbaby Canım sonucunu alınca bizlere ilet hayatım dört gözle seni bekliyoruz. Bir sen kaldın şubat listesinde hadi olumlu haberlerini bekliyoruz canım

Arkadaşlar benim 38.22 çıktı 8. gün değerim bu sizce nasıldır? Tuhaf hissediyorum kendimi. Sevinemiyorum bile

nasıl sevinemiyon arkadaşım kızdırma beniklava: canım ya senin bu değerin 8. gün 10. gün 76.44 oluyo 12. gün 152.88 oluyo çok güzel sonuç ne istiyon sen daha allaha çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım ama stres yapma ne olur sonra stresten bebeklerin seni terk etmesi oluruna bırak o kadar inceleme herşey kader kısmet olmıcaksa zaten ne olursa olsun olmaz isterse sonuç 8000 olcun canım benim kafana takma rahat ol oldumu

ben canım meğer adet olmamışım şımdi olmayı bekliyom valla bende aktif değilim bizim net in limiti dolmak üzere o yüzden girip bakıp hemen çıkıyorum eşim sıkı sıkı tembih etti geçmesin diye bende ay sonuna kadar böyle aktif değilim ama 1 marttan sonra korkun benden

orbiss rrose zeynep siz ne yapıyonuz hamile arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor

Elifciğim gerçekten moralimi yükselttin. Doğru söylüyorsun canım benim. Kurban olsuğum Allahım hepimize mutlu haberler almayı, bebişlerimizi hertürlü sağlıklı kucağımıza almayı, ve uzun ömürlü anneli babalı büyümelerini nasip etsin yarabbim

walla benim pek bişiyim yok öle abartılcak kadar mide bulantım hiç olmadı rahatım yani ama tabi aşırı tedirginlik var bi keseleri görüp kalp atışlarını duysam da rahat yüzü görsem elif varya tedavi olmak bi dert sonrası beklemek bi dert tuttuktan sonra acaba herşey yolundamı die tedirginlik bi dert sorma doğrurana kadar içim hiç rahat olmıcak yani ama tabi kendini anne gibi hissedemiosun henüz karnım şişsin tekmeler bi başlasın öle anlıcaz annelik ne demek

canım benim ağzimizdan çıkan her şey dua niyetine canım ve iyiyi ve kötüyü biz çağırıyoruz üzerimize o yüzden canım olumsuz düşünceleri siliyoruz aklımızdan her zaman pozitif oluyoruz sonuçda güzel oluyor

canım ya bu stresli durumları sonra gülerek hatırlıcan canım çocuğuna anlatacan böyle günler yaşadım sen böyle kıymetlimsin diye bide imkanın varsa bu yaşadıklarını kameraya al sonra bu heycanlar hatıra olcak yada günlük tut benim fikrim bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…