süperr bir haberrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr bizide mutlu ettinn Allah tamamına erdirir eline sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir hamilelikle alırsın kusum bravo be helal hihoyyyt hihoyyyt :1hug: :1hug::teytey: :dance: :dance:
saol rose canım inş. allahım o günelri gözteriri ayy düne kadar hamilemiyim diye düsünüyodum şimdi keseleri yaaa nasıl bi duyguymus allahım buuuuuu
taze anniş tebrık ederım. Allahım saglıkla kucagına aldırsın. Ben en basından berı hıssedıyordum senınle ılgılı guzel seyler. Hakkında hayırlısı olsun. çok mutlu oldumcanım saol bitanemmm inş.. U duyguyu sizlerde yasıcaksınız bi tanemmmşenizşeniz
taze anniş tebrık ederım. Allahım saglıkla kucagına aldırsın. Ben en basından berı hıssedıyordum senınle ılgılı guzel seyler. Hakkında hayırlısı olsun. çok mutlu oldum
xxnilxx canım ayrıntıları bidaha yazarmısın canım
özlemim saol canım inş. tüm hamile olanlar hayırlısından kucagına almayı nasip etsin allahımm inş..............[/QUOTE
işten eve yeni döndüm ilk iş açtım hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah.güzel haberlerini okudum içim açıldı valla bu saate.çok sevindim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?