• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

inşallah canım benim her zaman konuşuyorum zaten bebişimle allaha şükür leke kanama filanda olmadı biliorum burda belkide ikizdir teyzesi bilmiorumki ama zaman geçmio onu biliorum :)

angel canım ne oldu sonuç çok merak ettim yoksa siz kutlamayamı kıttiniz kocişinle

orbiss rrose zeynep siz ne yapıyonuz hamile arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor

elifcim bende böyle güzel hamileyimm baslıgı açabileceğim günü bekliyorumm.transferimin 8.günü önümde koskoca 7 gün var test için.tedavinin en zor kısmı transferden sonraki kısım.günler gecmek bilmiyor arkadaşımm.bende burdan subat listesine bakıp mutlu oluyorum.insallah elifçim mart listesinde hepimiz pozitifle doldururuz.benim donmuslarla olduğu için 15 kocaman gün bekliyorum sonuc içinnn.

özlem canım seni tekrar tebrik ediyorum değerin gayet iyi inşallah katlanarak devam eder gününde yaptır yine emi tatlım ;)

uğur böcei canım senide tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canım

angel olumlu yada olumsuz Mevlam hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım

turser sağol canım. Evet Cuma günü normal test günüm aslında ogünde test yaptıracağım hayatım. Gelişmeleri size bildiririm canım

angel baby den haber yok ya aklıma kötü şey getirmek istemiyorum ama çok merak ettim ya ne olur olumlu yada olumsuz bişeyler yaz canım hadi

arkadaslarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeee darısı canlarım martta tedavi gören arkadaslarımaaaa inş.............

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=merak içinde son hamilemizi bekliyoruz

:nazar:UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

arkadaslarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeee darısı canlarım martta tedavi gören arkadaslarımaaaa inş.............

allah bildiği gibi yapsın seni emi meraktan çatladım aklıma gelmeyen kalmadı ya neyse canım tebrikler inşallah sağ salim kucağına alırsın ben sana demiştim demi hamilesin diye gördünmü öyle olumsuz düşünmicez tamammı canım

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv:

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar:UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
kızlar degeri bilmiyorum sacma olucak ama dr hamilesin diyince soka girdim hiç bişey duymadım yarın inş....... dr yanına gidicem hem tesekküre hemde degerimi ögrenmeye inş..........

elifcm saolun canım desteginiz içn tatlımmm allahım inş... bu duyguyu tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin inş.........

Angel...baby çokkkkkkkkkkk tebrik ederim canım benim çok sevindim ya sendemi ekim annesi olcan yani ay süper ya hadi kızlar darısı sizin başınıza

süperr bir haberrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr bizide mutlu ettinn Allah tamamına erdirir eline sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir hamilelikle alırsın kusum bravo be helal hihoyyyt hihoyyyt :1hug: :1hug::teytey: :dance: :dance:

saol rose canım inş. allahım o günelri gözteriri ayy düne kadar hamilemiyim diye düsünüyodum şimdi keseleri yaaa nasıl bi duyguymus allahım buuuuuu

Back