Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xxnilxx, ayy canım inşallah ya.gece hiç uyumadım düşünmekten..hg canım aramıza inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın hep birlikte 2009 anneleri oluruzz a.s. a.s.
Çok fazla yatmayın arkadaşlar. Kabızlık şikayetiniz dahada artar. Oturmanında zararı olduğunu düşünmüyorum. Ben ikinci günden itibaren bulaşık makinesini boşaltıp normal işlerimi fazla ağır olmamakla birlikte yaptım. Allaha şükür hiç kabızlık olayım olmadı.
Diğer taraftanda arkadaşlar yumurta sayısının azlığı filan önemli değil elifin söylediği gibi kalitesi önemli benim 8 vardı 7 döllendi.Beşinci güne 6 kaldı 2 transfer ve 4 dondurma yapıldı.
Böyle şeyleri kafaya takıpta baştan negatif elektrik yüklemeyin vücudunuza. Sonra bebişler bulundukları yerin negatifliğinden etkilenip orayı terketmek isterler. Bunu yapmak istemeyiz değil mi?
Ne olur olumlu düşünün kızlar
kızlar ya yarın büyük gün yaaaaaa cok heyecanlı ve stresliyim ne olucak diye bana karsı elektriginiz ne içinize ne doguyo yaaaaa
Arkadaşlar benim 38.22 çıktı 8. gün değerim bu sizce nasıldır? Tuhaf hissediyorum kendimi. Sevinemiyorum bile