2009 anne adayları

angel baby seninde güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah hayırlısıyla hamileyim diye gelirsin sende

hg canım aramıza inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın hep birlikte 2009 anneleri oluruzz a.s. a.s.
xxnilxx, ayy canım inşallah ya.gece hiç uyumadım düşünmekten..
bir de şu gaz meselesi felaket... aman olsun da herşeye razıyım ama..Hayırlısı tabi...

elif 23; canım sağol diğer bilgiler; kısa protokol anadolu sağlık gebze

nevracım valla bendede oldu bugun 5. günüm biraz azaldı heralde bu kullandığımız progestrondanmış

xxnilxx canım inşallah sonuca varalım da....
sen şu an ne aşamadasın?

canım valla ben çok endişeliydim ilk 3 gün bugun daha iyiyim ama hiç bir şey hissetmiyorum ben böyle deyince bana kızıyorlar haklılar zaten normaldede hissedilmezmişkiii ben nerden bileyim hamilemi kaldım demii:)) kabızlık sorunum devam ediyor hala dikkat ediyorum ananas yiyorum hani işe yarıyormuş ya bende deniyorum işte bu arada hep dinleniyorum dün yürüyüşe çıktım artık yanlış mı yaptım bilmiyorum ama çok yavaş hareketlerle o bana iyi geldi psikoljik olarak ...ilk 3 gün ağrım vardı kasıklarımda.. herkes bana kalkma yat diyor kıpırdama diyorlar ruhum sıkılıyorr ben sürekli yatamam yaa daha çok hasta oluyorum yatmakla olsa heralde bu iş doktorlar bize yat derlerdi değilmii yanılıyormuyum arkadaşlar lütfen tecrübeliler bizi aydınlatabilirimi

Çok fazla yatmayın arkadaşlar. Kabızlık şikayetiniz dahada artar. Oturmanında zararı olduğunu düşünmüyorum. Ben ikinci günden itibaren bulaşık makinesini boşaltıp normal işlerimi fazla ağır olmamakla birlikte yaptım. Allaha şükür hiç kabızlık olayım olmadı.

Diğer taraftanda arkadaşlar yumurta sayısının azlığı filan önemli değil elifin söylediği gibi kalitesi önemli benim 8 vardı 7 döllendi.Beşinci güne 6 kaldı 2 transfer ve 4 dondurma yapıldı.
Böyle şeyleri kafaya takıpta baştan negatif elektrik yüklemeyin vücudunuza. Sonra bebişler bulundukları yerin negatifliğinden etkilenip orayı terketmek isterler. Bunu yapmak istemeyiz değil mi?
Ne olur olumlu düşünün kızlar

Kızlar ben merakla bekliyorum acaba beni ne zaman çağıracaklar diye?
heryerde 5.gün transferleri daha iyi gibi şeyler okuyorum bu da psikolojik olarak ya daha önce ararlarsa diye korkutuyo beni..
Biliyorum sanki 2. 3. gü olup da hamile kalan yok mu, dolu ama gelde kalbime laf anlat...

canım bende sna katılıyom benımde transferin 6.gunu ılk ıkı uc gun yattım kabızlık gaz sorunum cok oldu sonra gezınınce bıraz azaltı bende agır olmamamkla bırlıkte ıs yapıyom bende.ozlenozlem senın pozıtıftı dımı bende hıc belırtı falan yok galiba negatıf olcak:çok üzgünüm: hayırlısı

dilberimk sakın negatif düşünme, Benim dün idrarda 2. çizgi silikte olsa göründü. Sabah kan verdim. Öylen sanırım sonuç çıkar. Ama belirti olarak bendede fazla birşey yok.
Bu nedenle kafana takma. Bak bebişlerin seninle beraberler.Onları böyle düşünerek üzüyorsun. Hep dua et, eminim seni bırakmayacaklardır. Belirtilere takıla canım

canım cok sagol bılmem oyle hıssettım bır an ıcın neyse senın sonucunu heyecanla beklıyorum dualarım senınle ınsallah guzel haberler alacaksın hadii

özlemcim senin yaşın kaç.trasverden sonra yatma herhalde yaşlada alakalı dimi bilen varsa söylesin lütfen.40 yaşındaki 2. gün kalksa acaba bebiş tutarmı.canım allah bebeğini kucağınada almayı nasip etsin.

İnşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırız. Hepimiz için dua ediyorum

kızlar benim transferimin 5. günündeyim benim yumurtalarım perşembe toplandı cumartesi transfer edildi bize bilgi verilmedi kaç hücreli olduğu bende 4 tane yumurta çıktı zaten topu topu:))) okadar uğraştım ama çıkartamadım:))) 4 de döllendii ama 3 ünü tranfer ettiler yasal olarak ayrıca oturmanın zararlı olmadğını söylediniz rahatladım pc de kalmak beni rahatlatıyor beynim boşalıyor öteki gibi yatarsam hep düşünüyorum ben ...

canım güzel dileklerin için teşekkürler canım. Ama yaş ile yatmak arasında bir bağlantı varmı bilmem ama bence bunun kişiden kişiye değiştiği düşüncesindeyim. Aslında bence içini rahat tut çünkü stres çok büyük faktör. En önemlisi bu sanırım.
Kurban olduğum Allah inşallah hepimizin mutlu haberler almamızı sağlar canım

Arkadaşlar benim 38.22 çıktı 8. gün değerim bu sizce nasıldır? Tuhaf hissediyorum kendimi. Sevinemiyorum bile

bencede kesinlikle hamilesin 12.güne kadar yüzün üzerine çıkacaktır değerin tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…