Sevtap kııısss Allah canını almasın güldürdünkaydirigubbakcemile3 beni kocanımı yiyon iyi edyon anacım bende yapcam ben tedavi başlar başlamaz yemeye başlıyom gerçisırnaşık şey
elif23 beni listeden çıkar canım bugün transfer olmaya gittiğimde gerçek yüzüme acı gibi oklandı..dondurulan embryolarım çözüldüğünde 5 tane canlı idi ve 1 gün bekletildi fakat gelişme olmadığpı için transfer yapılmadı çokkk üzülsemde elimden bişi gelmedi kısmet değilmiş...
artık başka bahara hayallerim ...adeti bekleyip sil baştan denicez ...
evet ya bende ilaçlardan çok etkileniyorum zaten çok hassas bi yapım var bu ilaçlar huy değişikliği yapıyo çok ta huylu deilim zaten -tatlicadiarzu-iyice çekilmez olyom tedavi olurken ben hamile kaldığımda ne olur bilmem artıkÇok üzgünüm çoook
elif23 beni listeden çıkar canım bugün transfer olmaya gittiğimde gerçek yüzüme acı gibi oklandı..dondurulan embryolarım çözüldüğünde 5 tane canlı idi ve 1 gün bekletildi fakat gelişme olmadığpı için transfer yapılmadı çokkk üzülsemde elimden bişi gelmedi kısmet değilmiş...
aynen hamile kalınca hele vücudunda olmayan bi progestoron hormonu bi anda fırlıyor 22.000 30.000 lerde tavan yapıyor ve ne oluyorrr olann kocalarımıza oluyorrkaydirigubbakcemile3 seninde geleceğin parlak yani canım kaydirigubbakcemile3
NASIIIIIL YANİ ANLAMADIM PARLAK DERKEN:uhm:
Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
ŞERİFE meraba arkadaşım çok üzüldüm inan o kadar zor bi süreçki bu Allah bu yoldaki tüm arkadaşlara sabır versin işallah bi dahaki sefere niye gelişmedi acaba ya bendede 7 yumurtada 1 tane gelişti çoook sağlıklı dendi falan o da olmadı yani negatif aldım sonucu hayırlısı güselim üzülme :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geleceğin parlak yanii sende ben gibi olacaksın arada eşini yiyeceksin yani :))
dondurulmuştu benimkiler canlıylarmış ama hücrelere bölünmemişler o yüzden doktor tutmaz dedi hiç boşuna hayale kapılmayalım dedi böyle yani...
kısmet değilmiş demekten başka çare yok..pes etmedim tabiki 3.denemem için adeti bekliyorum hayırlısı artık.
dondurulmuştu benimkiler canlıylarmış ama hücrelere bölünmemişler o yüzden doktor tutmaz dedi hiç boşuna hayale kapılmayalım dedi böyle yani...
kısmet değilmiş demekten başka çare yok..pes etmedim tabiki 3.denemem için adeti bekliyorum hayırlısı artık.
ya bizde durum eş kaynaklı benden diil yani benim sağlılıklı herşeyde hayırlısı olsun herkes için eşime keçi boynuzu içircem bakalım işallah bende mayıs gibi düşünyom ikinciyi tabiki pes etmek yok
ay canımmmmmmm tebrik ederim kız başlık atttttt şöyle kocaman yaz hamileyim diyeeee
ALLAH sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
gözünaydın prenses
inanmıyorum listede herkes hamıle süperrrrrrr çoksevındım
Allah tamamıı erdirsin canımm
Elif kardeş beni de eklesene şu listeye. Uğurlu bir listeye benziyor.
Transfer=14 Şubat, test tarihi=28 Şubat Yer= Hospitalium
elif kıssss rüya görmüşsün gece rüya gör demiştim bak gördün canım hayırlara vesile olsun inşallah
Valla biraz önce aradım eşimi pazar gününe dedim bol bol gezmek istiyom sorada sıcak künefe yedircen bana dedim tamam sultanım dedi aldım sözü valla
Hadi hayırlı olsun beni hatırladın mı bilmiyorum ben de Lucrine 15inde başlamıştım hala devam(bugün 6.iğneyi yapıcam) adet yok henüz.iğne yaparken acı yok ama yaptıktan sonra yerleri acıyo sende de böyle mi olmuştu?Ben ilk kez kullanıyorum ya merak ettim bir de gonal-f e başlıycakmışsın bana puregon vermişlerdi aynı tür mü bunlar?:uhm:
YAA benim tansferimin 4. günü az önce hafif geldi BU NEDEMEK ŞİMDİ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?