2009 anne adayları

gözünaydın prenses

inanmıyorum listede herkes hamıle süperrrrrrr çoksevındım
Allah tamamıı erdirsin canımm

Sevtap kııısss Allah canını almasın güldürdünkaydirigubbakcemile3 beni kocanımı yiyon iyi edyon anacım bende yapcam ben tedavi başlar başlamaz yemeye başlıyom gerçisırnaşık şey

kız evet yaa yazık adama neler yapmıştım şimdi düşününce çok sabretmiş bana onu anlıyorum o dönemde bende yaptım hanmileliğimin ilk 2 ayında falan ama geçti tabiki şimdi hepsi yapmasak daha iyi ama hormonlar beynimizie fırladığından oluyor galiba

güzelim moral bozmak yok. herşeyde bir hayır vardır. umut yükleyip yola devam inşallah bu sefer mutlu haber alacaksın hayatım

evet ya bende ilaçlardan çok etkileniyorum zaten çok hassas bi yapım var bu ilaçlar huy değişikliği yapıyo çok ta huylu deilim zaten -tatlicadiarzu-iyice çekilmez olyom tedavi olurken ben hamile kaldığımda ne olur bilmem artıkÇok üzgünüm çoook

aynen hamile kalınca hele vücudunda olmayan bi progestoron hormonu bi anda fırlıyor 22.000 30.000 lerde tavan yapıyor ve ne oluyorrr olann kocalarımıza oluyorrkaydirigubbakcemile3 seninde geleceğin parlak yani canım kaydirigubbakcemile3

ŞERİFE meraba arkadaşım çok üzüldüm inan o kadar zor bi süreçki bu Allah bu yoldaki tüm arkadaşlara sabır versin işallah bi dahaki sefere niye gelişmedi acaba ya bendede 7 yumurtada 1 tane gelişti çoook sağlıklı dendi falan o da olmadı yani negatif aldım sonucu hayırlısı güselim üzülme :1hug:

NASIIIIIL YANİ ANLAMADIM PARLAK DERKEN:uhm:

dondurulmuştu benimkiler canlıylarmış ama hücrelere bölünmemişler o yüzden doktor tutmaz dedi hiç boşuna hayale kapılmayalım dedi böyle yani...
kısmet değilmiş demekten başka çare yok..pes etmedim tabiki 3.denemem için adeti bekliyorum hayırlısı artık.

ya bizde durum eş kaynaklı benden diil yani benim sağlılıklı herşeyde hayırlısı olsun herkes için eşime keçi boynuzu içircem bakalım işallah bende mayıs gibi düşünyom ikinciyi tabiki pes etmek yok

canım üzüldüm ama hayırlısı ne ise o olsun senin adına pes etme canım bencede

YAA benim tansferimin 4. günü az önce hafif geldi BU NEDEMEK ŞİMDİ..................

evet sevtapcım ikinci denemem olcak allah kısmet derse biraz ben uzun verdim arayı ya kendimi anca toparlarım ben

Elif kardeş beni de eklesene şu listeye. Uğurlu bir listeye benziyor.
Transfer=14 Şubat, test tarihi=28 Şubat Yer= Hospitalium

tamam canım

elif kıssss rüya görmüşsün gece rüya gör demiştim bak gördün canım hayırlara vesile olsun inşallah

ya rüyamda anne oldum hemde ikiz inşallah çıkar

Valla biraz önce aradım eşimi pazar gününe dedim bol bol gezmek istiyom sorada sıcak künefe yedircen bana dedim tamam sultanım dedi aldım sözü valla

benim yerimede ye bari hayırsız bide yazıyo

canım gonal f le pregon aynı sanırım bide bende acı olmuyoda bugün biraz acıdı sonra bi baktım kanamış bendede ilk kez oldu valla

hayırlısı olsun canım listeden çıkmak yok devam listenin sonuna alcam seni bu yolda devam canım pes etmek yok üzülmekte yok hayırlısı olsun

YAA benim tansferimin 4. günü az önce hafif geldi BU NEDEMEK ŞİMDİ..................

canım moralini bozma yerleşme kanamasıdır o tamam ben öyle düşünüyorum çoğu kişide oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…