2009 anne adayları

canım bendede yoktu belirti..biliyoesun bu belirtiler hepilaçların yan etkisi ilaçlar bana yan etki yapmadı.. sende kafana takma.. az kaldı canımm.. işallah derviştende iyi haberler alırız

multişim ben akıllandım artık test yapmıcam bugün 7. günüm şurda 5 gün kaldı benim kafama takılan hiç bir belirti yok

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün transferimin7.günü ilk beş gün hep dinlendim 2 gündür ayaktayım çalışıyorum ilk beş gün ço rahattım sanki transfer olmamış gibiydi ama dün cidden çok stres yaptım gittim idrar testi aldım tek çizgi çıktı biliyodum aslında sadece hamiş çıkarsam süprizolsun istemiştim benimde kasıklarımda hafifağrı ve göğüslerimde bugün başlayan bi dolgunluk var yüce rabbim isteyen herkesin ellerini boş çevirmesin dilerim ve unutmayalım ne olursa olsun sakin olmalıyız bebişlerimiz için çok önemli bu arada embriyolarım bana 2. gün transfer edildiği için testi 13. gün yaptırmam gerekiyomuş yani29 temmuzda inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz aminn

öncelikle hayırlı olsun, inşallah olumlu sonuç alırsın... senin transferin neden 2. gün?
bana blasto (6. gün) transfer olacak dediler ancak yarın çağırdılar... embriyoların kaç hücreli ve kalitesi ne... ve kaçtane ... tabi bi mahsuru yoksa..

canım hayırlısıyla güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum bende en az sizin kadar heyecanlıyım hergece dua ediyorum inanki.Bhcg iki kere bakılıyor benim doktorum ikinciden sonra bir daha tekrarlatmamıştı önemli olan ikiye katlaması zaten.oğluşumda büyüyor gün geçtikçe benimde salı günü kontrolüm var ikili testleri filan yaptıracağım sanırım hiç bitmiyorki telaş.inşallah bu tatlı telaşları elifte sende en kısa zamanda yaşayacaksın canım.az kaldı cumartesiye dualarım hep sizinle.

derviş canım nasılsın yazılanları okumadan yazmışım çok merak ettim seni ne olur üzme kendini.inşallah kötü bir durum olmamıştır canım.

oferta inşallah bizde senin gibi bebişimizi yada bebişlerimizi büyüte biliriz göbüşümüzde allahım dilerim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

oferta inşallah bizde senin gibi bebişimizi yada bebişlerimizi büyüte biliriz göbüşümüzde allahım dilerim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

canım inşallah bu mutluluğu yaşarsın sende biliyorum ki bizi bizden başkası anlamıyor.canım belirtiler konusunda üzülme benimde yoktu hiç biraz bel ağrım olmuştu o kadar üzme kendini bunlar için sakın.inşallah çok güzel haberler verirsin sende bize.

am,n arkadaşım inşallah inanıyorum ki allahım isteyen hiç kimseyi boşçevirmez

derviş canım nasılsın çok merak ediyorum seni dün gece o kadar çok üzüldümki anlatamam gece doğru düzgün uyuyamadım tuhaf rüyalar gördüm inşallah güzel haberler verirsin canım.

kızlar bugün 9. gün ama hala hiçbir belirti yok çatlıcam meraktan bide ruyamda bişey gördüm anlamı çok kötü çıktı kedere ve hüzne delalet eder diyodu bende çok heycan yaptım

elifcim allah hayıra cevirsin rüyanı inşallah hamişsindir canım

Kızlar test yaptırdık, sonuç 42...doktor şimdilik gebelik var diyor, ama aşırı kanamam var... o yüzden progesteron iğne yaptı... ilacını da verdi aynı iğnenin proluton diye bir ilaç...kalkmadan pazartesiye kadar yatacaksın dedi... çok endişeliyim.. şimdi merkezi aradım kimyasal gebelik olma ihtimali varmış... ben mi birşey yaptım da kimyasal gebelik oldu acaba... pazartesi gelmek bilmez şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…