2009 anne adayları

Kızlaaar
benim transferim oldu, 3 tane transfer ettiler... bugün 7. gün... hiçbir belirti yok, forumda çoğu arkadaş yorgunluk, bulantı, baş dönmesi, kasık ağrısı falan yazmışlar belirtiler için ama hiçbir şey yok bende..hayırlısı olsun.. 25 temmuz büyük gün....

derviş cnm hadi hayırlısı olsun az kalmış sonuç almana rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım stres yapma herkesin belirtisi farklı olabilir opuyorumnanaktan

slm arkdslar nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum tedavıde olan arkdslarıma rabbım yardım etsın hamıle arkdslarada hayırlı hamılelık ve dogumlar dılıyorummmm

hadi canım allah yardımcın olsun

canım herşey çok güzel olsun tüm duaların kabul olsun.çok sevindim ne çabukta geldi transfer günü inşallah aynı çabuklukta kucağına alırsın.dualarım seninle.

elifcim bu sefer olacak dualarımız seninle......

Elifcim dualarım seninle ve diğer arkadaşlar için bu mübarek günlerde allhım sizlere müjdeler sunsun inşallahhhhhhhhh ((aminnnnnnnnnnnnn))

elifcim canım hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle inşallah bebişlerin gelir bu sefer hadi sıra bana geliyo müjdeli haberlerle gel canım

elifçim Allah gönlündeki nese onu verin işallah güselim bu sefer olcak kıs içime öle doğuyo

elifçim müjdeli haberlerını beklyoruz allahın izniyle inşallah olacak

elıf cnm nasılsın transferın olmus cok sevındım
bu guzel aylarda ınsallah dualarımız kabul olur guzel haberlerle gel olurmuuu

kızlar hepiniz sağolun çok teşekkürler bugün 4. günüm hiçbişey hissetmiyorum arkadaşlar özellikle hamile arkadaşlar en erken ne zaman belirtileri hissettiniz

benimde 4. günüm canım bendede belirti yok

elifcim illaki belirti olacak diye bekleme ayrıca tutunma kanaması bende hiç olmamıştı hatta öyle sancı filanda yoktu özellikle de hissettiğim bişey yoktu.bel ağrım oluyordu biraz o kadar canım stres yapma bu defa hamileyim diyeceksin allahın izniyle dualarım hep seninle

canım çok az kalmış az daha sabret güzel haberlerini bekliyoruz bende çok heyecanlandım inanki.elif içinde yazdım belirtilere takılma herkeste çok farklılık gösterebiliyor.

elif belirti aram arkadasım bendede hıc bır belırtı yoktu allahım seninle beraber butun isteyenlere versin meleklerini rabbim hepimizin üzünü güldürsün

canım benimmm inşallah hamilesinn.belirti olacak yada kanama olcak diye bir şey yokk. bende hiç belirti olmadsı nede kanama nede kusma.. boşver içini ferah tuttt son 5 bgünnnşakkıdı

hakikaten iyi ki varsınız... sağolun.. bu kez iyi haberler vermeyi çok istiyorum... Elif senden de iyi haberler duymayı.... önceden de dediğim gibi anneler bölümünden kaldığımız yerden sohbete devam edebiliriz...hep beraber.. inşallah..
buarada Elif senin test günün 28 temmuz mu? benim 25...ben böyle daldan dala atlıyorum çünkü kafamı toparlayamıyorum... heyecanlıyım heyecanlıııııııııııııı........
kızlar belirti yoksa bebiş olabilir diyorsunuz yani.......bugün 7. günüm, karnım şiş sanki azıcık, adet olma öncesi gibi....bir de şu crinone jeli kullananlar var mı aranızda? bu jelle ilgili sorularım var da...

hayırlısı ile pozitif sonuç almanı dilerim, içini rahat tut... crinone jel ben kullandım, belki yardımcı olabilirim sana.
bu arada benim yarın opu olacak, dualarınızı esirgemeyin ne olur. yumurta sayım az benim

inşallah pozitif sonuç alırsın canım inşallah hepimiz 2010 da bebişlerimize kavuşcaz

dervişcim ben hala crinone jel kullanıyorum sor sorularını belki yardımcı olabilirim canım.

elifcim hiç stres yapma allahın izniyle bunuda başarıcaksın ve hamileyim diyeceksin burdan canım dualarım seninle

Ofertacım bu jeli ben daha 10 gündür kullanıyorum ama sanki peynirimsi bir akıntı geliyor bir süre sonra ve asıl sorum yanma oluyor, bu normal mi, akıntıya normal demişti hemşire sorduğumda, ama bu yanma normal mi, ve bu peynirimsi akıntı bayağı çok oluyor.. ve de sanki basınç oluşuyor, ilk başta uygulaması daha kolaydı ama sanki basınç geri ittiriyor gibi uygularken bana mı öyle geliyor bilmiyorum..sende böyle yanma falan yaptı mı? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…