Kızlaaar
benim transferim oldu, 3 tane transfer ettiler... bugün 7. gün... hiçbir belirti yok, forumda çoğu arkadaş yorgunluk, bulantı, baş dönmesi, kasık ağrısı falan yazmışlar belirtiler için ama hiçbir şey yok bende..hayırlısı olsun.. 25 temmuz büyük gün....
hadi canım allah yardımcın olsun
canım herşey çok güzel olsun tüm duaların kabul olsun.çok sevindim ne çabukta geldi transfer günü inşallah aynı çabuklukta kucağına alırsın.dualarım seninle.
elifcim bu sefer olacak dualarımız seninle......
merhabalar, aranıza yeni katıldım. benim 2. t.b. denemem. salı yada çarş. opu olacak.. 5. gün embiro lar transfer olacak (tabi o güne kadar dayanabilirlerse, yada embriyo olursa
elifciğim dualarım seninle ve diğer tüm isteyenlerle. umarım hayırlısı olur hepimiz adına...
Elifcim dualarım seninle ve diğer arkadaşlar için bu mübarek günlerde allhım sizlere müjdeler sunsun inşallahhhhhhhhh ((aminnnnnnnnnnnnn))
elifcim canım hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle inşallah bebişlerin gelir bu sefer hadi sıra bana geliyo müjdeli haberlerle gel canım
elifçim Allah gönlündeki nese onu verin işallah güselim bu sefer olcak kıs içime öle doğuyo
elifçim müjdeli haberlerını beklyoruz allahın izniyle inşallah olacak
elıf cnm nasılsın transferın olmus cok sevındım
bu guzel aylarda ınsallah dualarımız kabul olur guzel haberlerle gel olurmuuu
Kızlaaar
benim transferim oldu, 3 tane transfer ettiler... bugün 7. gün... hiçbir belirti yok, forumda çoğu arkadaş yorgunluk, bulantı, baş dönmesi, kasık ağrısı falan yazmışlar belirtiler için ama hiçbir şey yok bende..hayırlısı olsun.. 25 temmuz büyük gün....
Kızlaaar
canım benimmm inşallah hamilesinn.belirti olacak yada kanama olcak diye bir şey yokk. bende hiç belirti olmadsı nede kanama nede kusma.. boşver içini ferah tuttt son 5 bgünnnşakkıdıKızlaaar
hakikaten iyi ki varsınız... sağolun.. bu kez iyi haberler vermeyi çok istiyorum... Elif senden de iyi haberler duymayı.... önceden de dediğim gibi anneler bölümünden kaldığımız yerden sohbete devam edebiliriz...hep beraber.. inşallah..
buarada Elif senin test günün 28 temmuz mu? benim 25...ben böyle daldan dala atlıyorum çünkü kafamı toparlayamıyorum... heyecanlıyım heyecanlıııııııııııııı........
kızlar belirti yoksa bebiş olabilir diyorsunuz yani.......bugün 7. günüm, karnım şiş sanki azıcık, adet olma öncesi gibi....bir de şu crinone jeli kullananlar var mı aranızda? bu jelle ilgili sorularım var da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?