• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Terenova tebrikler.... sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebişini kucağına alırsın inşallah.. buarada ikiz mi, tek mi?

derviş hayırlı olsun canım inş elifle birlikte güzel haberlerinizi alırım ALLAHIM ıNŞALLAH BU MUBAREK GÜNLERıN HATRINA SıZLERıN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRRRRR iNŞALLAAAHHHHHHHHHHHHHHHH

kızlar beliriti olayına takılmayın inananın hamile oldugunuz öğrenince bile beliritiniz olmayabilir çeşitli beliirtilerden bahsediyorlar ama tamamen işlem görmüş ilaç verilmiş bir vucudun tepkileri takılmayın yaniii

evet canım ben bugün crinone jelin prospektüsünü okudum bizim gebelik belirtisi sandığımız her şey ilacın yan etkisiymiş

derviş canım jel dediğin gibi aynen peynirimsi şekilde geri geliyor bendede iki günde bir nerdeyse oluyor bu ve aynı basınçta oluşuyor bende hatta geçen gün çıkacakmış zaten sanırım tam o esnada hapşurdum nasıl bir basınçtı nasıl bir acımaydı anlatamam.bahsettiğin yanma ise tahriş ten kaynaklanabilir benim jeli eşim sıkıyor ben uzanamıyorum ama iki hafta önce iş için 1 hafta eşim şehir dışına gitti kendim yaptım ilacı dediğin gibi çok yanma oldu son günlerde sanırım tahriş ettim kendimi.birde ilaç içerde biriktiği için yenisini yaparken de ben de çok basınç ve sıkıntı oluyor sanki hemen geri gelmeye başlıyor bazen bende anlamıyorum sebebini ama doktorum içeri ne kadar giderse kar kar dır sakın ilacı bırakma dedi.yapıyoruz bizde işte.

bu jel vajinadaki kayganlığı engelliyo benim ilk zamanlar bi sorun yoktuda 10 gündür kullanıyorum bu aralar bende jeli koyarken zorlanıyorum kontrol ettim vajinanın daraldığını bide kayganlığını yitirdiğini gördüm bende zorlanıyorum heralde tahriş olcak böyle zorladıkca

elifcim inan yazmıyorum ama aklım hep sende. napıyo nasıl gidiyo diye. İnş bebişlerine bu sefer kavuşursun. benim tedavim ağustosa ertelendi. yoksa ben de şu an senin gibi transfer sonucunu bekliyecektim. ankara tırıp da yaptıyodum ben tedaviyi tüp bebk bölümü tadilatta, embriyolog ve doktorum izinde. dolayısıyla benim transfer bi daha ki aya kaldı. sanırım ramazanda olacak transfer.artık hayırlısı. derviş senin de iyi haberlerini bekliyorum. inş tüm isteyenler bir an önce kavuşurlar bebeklerine.:Saruboceq:

geç olsun güç olmasın canım bu mübarek günlerde dualarımız yanıtsız kalmaz inşallah hepimiz gebe kalcaz

Ofertacım jelle ilgili tüm sıkıntılarımı yazmışsın, aslında içimi de rahatlattın.. her zamanki gibi bıkmadan sorularıma cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim... buarada nasıl oğluşun?
bu jeli mecburen kullanacağız, 10 günde böyleyse sonra ne olur bilmiyorum ama inşallah hamile olduğumuzu öğreniriz de jele devam ederiz... bir jele devam etmeyi bu kadar hiç istememiştim:):)

buarada ben cumartesi test yaptıracağım, inşallah olumlu çıkarsa sonra pazartesi tekrar mı yaptırmalıyım? kaç kez bakılıyor hcg'ye?
Elif hayırlısıyla dediğin gibi dualrımız inşallah kabul olur da sağlıkla meleklerimize kavuşuruz...

kan değerlerin yüksek çıkarsa gerek kalmıyo ama düşük çıkarsa bi kaç kez tekrarlanıyo

derviş, canım test günün sanırım cumartesi. hiç baktırmadınmı.. baktırmadıysan tebrik ederim. çünkü ben 1. tüp bebeğimin olmama sebebini birazda buna bağlıyorum. ben erken baktırdım negatifti o gün ün akşamına da adet oldum. yani vicuduma beynim emir verdi.. doktorlar ne zaman diyosa o gün baktırmak, o güne kadar da olduğunu düşünmek lazım galiba..

elif ve derviş sonuçarınızı zaman kaybetmeden bizimle paylaşın lütfen. bizlere de moral olsun. (içimden bir ses ikinizinde iyi olacağını söylüyor)

baktırmadım ve baktırmayacağım da diyordum ama şimdi ağlamaktan yazamıyorum kanamam başladı bu sabah...

baktırmadım ve baktırmayacağım da diyordum ama şimdi ağlamaktan yazamıyorum kanamam başladı bu sabah...

canım ağlama bak herkez ne diyo böyle kanama olsa bile gebe kalan var niya ağlıyorsun bi sonucu al eline negatif çıkarsa o zaman üzülürsün üzülme diyemem çünkü mümkün değil ama sonucun bi netleşsin bak eğer gebeysen sonra kaybetme bebişini

iremcim bende hiçbir belirti yok hatta çok korkuyorum yine olmadımı diye sadece göğüslerde şişkinlik var başkada bişey yok hassasiyet bile yok

Back