• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

buarada kimyasal gebelik için internette bir çeşit düşük diyor, korkuyorum.. neden olur acaba... zaten aşırı kanama düşük gibi birşey sanırım... oooooof

inşallah bebişin seninle kalır değerlerin ikiye katlanır inşallah canım dualarım seninle

dervişcim canım şimdi senin çok sakin ,güçlü ve pozitif olman lazım lütfen olumsuz herşeyi sil kafandan şu an seninle olan bebeğini daha fazla strese sokma.geçecek canım inşallah bebeğin seninle kalmaya devam edecek.moralini yüksek tut bu psikolojik bir savaş bir anlamda ve inanıyorum sen kazanacaksın.

kızlar benimde bugün 10. günüm biraz kan geldi yerleşme kanaması için biraz geç demi korktum biraz ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var

korkma canımmm kanamanın ne zaman olacağı belli olmaz bazılarında olur bazılarında olmaz..hadi hayırlısı

bide jeli koyunca kesildi kan adet olcam heralde zaten hiç belirtim yoktu göğüslerim bile hassas değil sancıda yok mide bulantısı hiç yok yinemi olmadı ya

selam be nde yarın transfer sonucumu yaptıracağım kan testi umarım herşey güsel olur.

elifcim kan versene gidip 10 gün çıkar zaten belki doktorun bunun sonucuna göre bir tedbir alır canım.sakin olmaya çalış dualarım seninle.

şu an bişey yok sabah jeli koyarken çubuğa bulşmıştı hafif sonra tuvalette peçeteyle baktım kahve rengi jelin parçaları geldi ama şimdi bişey yok

şu an bişey yok sabah jeli koyarken çubuğa bulşmıştı hafif sonra tuvalette peçeteyle baktım kahve rengi jelin parçaları geldi ama şimdi bişey yok

Elif23 aynı şeyleri bende yaşıyorum dün sabah pembemsi kan akıntımda vardı.Jeli koyunca geçti.Bugün yine çubuğa bulaşmış gördüm.Jelden sonra yine olmadı.benimde 8. günüm 10.gün test günüm .Korkuyorum İnşALLAH yerleşme kanamasıdır.Hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun.

Kızlar test yaptırdık, sonuç 42...doktor şimdilik gebelik var diyor, ama aşırı kanamam var... o yüzden progesteron iğne yaptı... ilacını da verdi aynı iğnenin proluton diye bir ilaç...kalkmadan pazartesiye kadar yatacaksın dedi... çok endişeliyim.. şimdi merkezi aradım kimyasal gebelik olma ihtimali varmış... ben mi birşey yaptım da kimyasal gebelik oldu acaba... pazartesi gelmek bilmez şimdi...

mrb cnm.işallah hamileliğin hayırlısıyla devam ediyordur.bende bugün lucrin iğnemin 6. günü ama daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım ve kimyasal düşük yaptım...sonra tüpler kapalıymış ve tüp bebek deneme kararı verdik.insan inancını kaybetmemeli çünkü aslında ihtiyacımız olan güç inançta saklı.her halimizle allaha şükretmeliyiz...

sevecenss dileklerin için teşekkürler...

14. gün değerim 43,8... beklendiği gibi artmadı... bu ne şimdi, kimyasal gebelik mi bilmiyorum.. doktor bekleyelim diyor.. çatlayacağım..

sevecenss dileklerin için teşekkürler...

14. gün değerim 43,8... beklendiği gibi artmadı... bu ne şimdi, kimyasal gebelik mi bilmiyorum.. doktor bekleyelim diyor.. çatlayacağım..

dervişcim allah yardımcın olsun inşallah kimyasal değildir hamişsindir :Saruboceq:

yarın canım ama sabahları lekelenme oluyor kahve rengi hatta nerdeyse siyah

canım üzme kendini inşallah hamişsindir keşke bi test yapsaydın allah yardımcın olsun yarın güzel haberlerle gel canım halay çekelim burdan :teytey:

Back