Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar transferim oldu neler çektik bugün anlatamam 1 mayıs taksime almıyor polis yalvar yakar geçtik polis eskortu eşliğinde vardık merkeze sonra bekleyiş akşam beşte bebeklerime kavuştum allahım yardım et bir daha onlardan ayrılmaya dayanamam
Ofertacım bu sefer olacak inşallah.Ben senden çok umutluyum, içime güzel şeyler doğuyor.
amin canım inşallah bende umut etmek istiyorum bu defa
Benimde haziranda transfer, 15 gün önce yumurtalarım toplanıp donduruldu OHSS ihtimali dolayısıyla.Ben de sakin olmaya çalışıyorum ama o bekleme dönemi beni çok kasıyor.Daha önce 2 kez geçirdim o dönemi.Bakalım bu sefr ne olacak.Bu sefer 5. gün transferi yapılacak ama nasip kısmet herşey.
canım benim 5. gun tek embriyo tuttu o yuzden şansın çok yuksek gonlunu ferah tut stres yapma kendine olur mu???
iyimiyim bilmiyorum canım içime kapandım ilk önce geçti zannettim yeni tedavi için kendimi hazırlamaya çalışıyordum ama baktımki kendimi kandırıyorum geçmemiş iki aydır sadece pazara gidiyorum hiç kimseyi görmedim kayın valdemlerede gitmedim balkona bile çıkmıyorum arkadaşlarım benimle görüşmek istediğinde içimden gelmiyor bu aralar beni kendi halime bırakın diyorum hele bu reklamlar herseferinde ağlıyorum televizyonu açamaz oldum zaten gece uyumuyorum sabah 7 de uyuyorum akşam 4 te kalkıyorum uyku düzenimde bozuldu gece arada bi yazdıklarına bakıp çıkıyorum o kadar içimde hiç bişey gelmiyor önümüzdeki hafta pisikoloğa gitcem kendim başa çıkamadım etrafımdakileride üzmek istemiyorum