• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

geçmiş olsun canım ya şansa bak neyse hayırlı olsun ilerde çocuğa polis eskortuyla aldık seni dersin :)))

kaç gündür girmedim sorunmu vardı bu sitede anlamadım neyse bugün 3.gün içindeyim yarın işe başlıyorum 13 mayıs test günüm.dua edin bana çok ihtiyacım var.

kaç gündür girmedim sorunmu vardı bu sitede anlamadım neyse bugün 3.gün içindeyim yarın işe başlıyorum 13 mayıs test günüm.dua edin bana çok ihtiyacım var.

kızlar transferim oldu neler çektik bugün anlatamam 1 mayıs taksime almıyor polis yalvar yakar geçtik polis eskortu eşliğinde vardık merkeze sonra bekleyiş akşam beşte bebeklerime kavuştum allahım yardım et bir daha onlardan ayrılmaya dayanamam

Ofertacım
inşallah meleklerine kavuşacaksın canım , ilerde anlatırsın bebişlere ne kadar kıymetli bebişler olduklarını, bak polis amcalarla sizi almaya gittik diye:) zor olmuş, ama inşallah olumlu sonuç alacaksın, büyük bir merakla sonucunu bekliyoruz, yeni listemize uğurlu geleceksin inşallaaaah...:nazar:

inşallah canım liste benimle başladı umarım sonuç istediğimiz gibi olur çok heyecanlıyım gerçekten

bendeki şansa bak transferimin 3.günü ama bu topicte kimse yok paylaşamıyorum sizinle hiç birşeyi umarım herkes iyidir desteğe ihtiyacım var....

ben ayın 13 üne kadar dayanamam test yaparım gerçi eşime söz verdim bu konuda test tarihini bekleyeceğim diye ama bakalım işte

Benimde haziranda transfer, 15 gün önce yumurtalarım toplanıp donduruldu OHSS ihtimali dolayısıyla.Ben de sakin olmaya çalışıyorum ama o bekleme dönemi beni çok kasıyor.Daha önce 2 kez geçirdim o dönemi.Bakalım bu sefr ne olacak.Bu sefer 5. gün transferi yapılacak ama nasip kısmet herşey.

Benimde haziranda transfer, 15 gün önce yumurtalarım toplanıp donduruldu OHSS ihtimali dolayısıyla.Ben de sakin olmaya çalışıyorum ama o bekleme dönemi beni çok kasıyor.Daha önce 2 kez geçirdim o dönemi.Bakalım bu sefr ne olacak.Bu sefer 5. gün transferi yapılacak ama nasip kısmet herşey.

canım benim 5. gun tek embriyo tuttu o yuzden şansın çok yuksek gonlunu ferah tut stres yapma kendine olur mu???

canım benim 5. gun tek embriyo tuttu o yuzden şansın çok yuksek gonlunu ferah tut stres yapma kendine olur mu???

Nisancım desteğin için çok teşekkür ederim.Benim 3 tane 5. gün 4 tanede 6.gün dondurulmuşum var,bakalım kısmet artık.İnşallah ben ve bu yolda emek veren tüm arkadaşlar bu sefer cennet kokulularına kavuşurlar.:Saruboceq:

iyimiyim bilmiyorum canım içime kapandım ilk önce geçti zannettim yeni tedavi için kendimi hazırlamaya çalışıyordum ama baktımki kendimi kandırıyorum geçmemiş iki aydır sadece pazara gidiyorum hiç kimseyi görmedim kayın valdemlerede gitmedim balkona bile çıkmıyorum arkadaşlarım benimle görüşmek istediğinde içimden gelmiyor bu aralar beni kendi halime bırakın diyorum hele bu reklamlar herseferinde ağlıyorum televizyonu açamaz oldum zaten gece uyumuyorum sabah 7 de uyuyorum akşam 4 te kalkıyorum uyku düzenimde bozuldu gece arada bi yazdıklarına bakıp çıkıyorum o kadar içimde hiç bişey gelmiyor önümüzdeki hafta pisikoloğa gitcem kendim başa çıkamadım etrafımdakileride üzmek istemiyorum

Elif ne yapyon yapma kıss bu kadar ......................desemde ben hep aaağlıyooom yaaasenağlama

şimdi bide anneler günü yaklaştıya o reklamlar yokmu içimi acıtıyo yanıyorum

iyimiyim bilmiyorum canım içime kapandım ilk önce geçti zannettim yeni tedavi için kendimi hazırlamaya çalışıyordum ama baktımki kendimi kandırıyorum geçmemiş iki aydır sadece pazara gidiyorum hiç kimseyi görmedim kayın valdemlerede gitmedim balkona bile çıkmıyorum arkadaşlarım benimle görüşmek istediğinde içimden gelmiyor bu aralar beni kendi halime bırakın diyorum hele bu reklamlar herseferinde ağlıyorum televizyonu açamaz oldum zaten gece uyumuyorum sabah 7 de uyuyorum akşam 4 te kalkıyorum uyku düzenimde bozuldu gece arada bi yazdıklarına bakıp çıkıyorum o kadar içimde hiç bişey gelmiyor önümüzdeki hafta pisikoloğa gitcem kendim başa çıkamadım etrafımdakileride üzmek istemiyorum

elıfcıgım kıyamam sana ne olur kendını bırakma kendı pıskologun kendın ol

benımde aglamadan yada bebegımle konusmadan uyudugum bırgun yokkı 5 tup bebek denememden onde pıskologa gıdıcektım ama burdan bır ark soledıklerı bana engel oldu ve dımdık ayaga kalktım yasadıklarımı anlatmama gerek yokk sen bılıyorsunn ben 7 tup bebek denememe baslayacagımm ve haylen umutlu sabırlı heveslı hayel kuran bır ınsanım bebegımle konusuyorumm her gece ıyıgeceler bebegım demeden uyumuyorumm ama ınan bana bunu ne anneme nede esıme bellı etmıyorum savasım kendımle ıcımde yasıyorum ve yıkılmıyorumda

bana arkadasın soledıgıı bı bayan bebegı olmadıgı ıcın kucuk mınıcek bır bebek evlatlık almısss bırgun onu emdırmek ıstemıs heralde annelıgı doyasıya yasamak ıstemıs ve gorduklerıne kendıde esıde ınanamamıss sutu gelıyordu ama dogum yapmamıstı bu nasıl olurdukıı o bebege duyduguu sevgı o kadar cok buyukmıskıı yuce allahım onu emdırmek ıstedıgı ıcın sut vermıs ona bak tekrar soyluyorum ıstedıgı ve ınandıgı ıcınn bızde ınanalım bırgun anne olucaz ınanın bız ınanırsak allahım bızede verecektır ıyterkı ısteyelım yurekten buna ınanalımm ve bu kulaktan duyma degıldı akrabasının basına gelmıstı ben bunu duydugumda 1 hafta sonra tedavıme baslamıstım ve 5. denememde sonu kotu olsada ılk defa hamıle kalabılmıstımm sende bende bırgun anne olucaz canımmm

bıraz uzun yazdım galıbaaaaa ama bence pıskolaga gıtmek ıstıyorsan gıt tabı ama herseyın duzelmesı senın elınde dısarı cık dolasss arkadasına gıt eve kapanma pozıtıf ol canımmm ve kısa zamanda dondurulmuslarını dene ve anne olucaagın guzel haberı bızlerlede paylasss

opuyorum senııı :teselli:

dunyada birsaniyenin icinde milyon tane bebek dunyaya geliyor biz sadece bundan bi tane istiyoruz bu kadar zormu bu kadarmi imkansizi zorluyorum stresten gebercem artik beklemekten biktim doktora gidip gelmekten biktim ne kadar zor bisey istiyoprumki rabbimden olmuyor ama rabbime hic bisey zor degil dualarimizi eksik etmeyelim elbet bugun dedgilse yarin yarin degilse oburgun karsiligini alacagiz

Back