2009 anne adayları

baksana ben doğum çizelgesi bile yaptım 22 günlük gebe sayılıyorum

arkadasım benım 14ocak transfer günümdü ama test günümde 25 mart verdıler tam 12 gün oluyo neden transfer günü sayılmasın kı anlamadım

elifçim maaşallah sen çok hızlısın arkadasım çizelgenıde yapmısın allah bebeğinide kucagına almayı nasıp eder inşallah

bak benim 10 martta çatlatma iğnesi 12 martta yumurtalar toplandı 14 martta transfer 27 martta sonuç öğrencem o zaman ben 14. günmü oluyo

hatta senın sonuç gününün geç olması tuhaf gelmıstı bana neden kı aynı tarıhlaerde hastalaanmısız oysa

keşke biri deseki şu belirtiler varsa hamilesin yoksa değilsin ya çok heycan yapıyorum

arkadasım ben okadarını hatırlamıyorum benım 14ünde transfer oldu 2 gün öncesıde yumurtalar toplandı 1 gün öncede yada 2 gün öncede iğne vurulmuş olmam lazıom arkadasım

arkadaşlar merhaba benim 7.günüm kantesti negatif çok üzüldüm ve ağladım ben testi gününde yaptırmanızı öneririim

canım benım yaa çok tatlısın al ben diyorum şişte allahta nasıp ederse hamıle olacaksın canım sende bende inşallah yaa ayy düşünsene canım ikimizinde ikiz oluyomuş biiri kız diğeri erkek ne güzel yaaaaaaaaaaa

aaaaaaa medico canım hoşgeldın çıkamadım yaa elifide görünce birazdaha kalayım dedim bak elıf sen ben aynı ilerliyoruz

arkadaşlar merhaba benim 7.günüm kantesti negatif çok üzüldüm ve ağladım ben testi gününde yaptırmanızı öneririim

mübarek sende rekor kırmışsın bari negatif deme bekle canım 12. bidaha yap o zaman kesinleşir

allahım sen büyüksün yarabbim duy sesimizi

bilmiyorum canım belkıde hastanenın prosedürü böyledir bilemem ama benım hesaplamamda tam 12.gün oluyo doğru yanı normalde senınde 25 mart olması gerekmıyo muneden ozaman 12 gün diye işey var

demekki kesin sonuç içinmi ben de şaşırmıştım çünkü beklenen adeten 1 gün sonra oluyor zaten adet olmazsam gebeyim demi yanı

evet evet canım benımde 2.günü transfer oldu hatta ben çok erken diye düşünmüştüm hatta sen 2.günü yapalım derlerse bana olma demiştin transfer öyle değilmi sendın galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…