2009 anne adayları

sağol nilcim belirtilere takılmayın testi erken yapmayın derken ben şimdi 6. gün test yapıyorum anlamadım nasıl iş bundan sonra yaşamadan konuşmayacağım artık

canım idrara bende sık çıkıyorum neden anlamadım baskada bi belırtım yok bakalım hayırlısı çarsamba ünü buradan haberı verırız arkadaslara ama olumsuzda olsa üzülmeyecegım

şerifecim üzülme bak oğluşunu rüyanda bile gördün bekle bak hamilesin sen boşuna kendini üzme

ben biraz zor beklerim pazar günü yapcam testi senide haberdar ederim

gerçekten üzülmüyorum pazartesi günü vericem araştırmalarıma göre zaten 8 ve 9 .günlerde kana geçiyormuş beta hcg hormonu bekleyip görecez.

aynen canım diyene bak bende takılmıyo değilim hanı sabahım köründe kalktım test yaptım ama negatıf çıkınca ilk etapta gercekten üzülmedım hakkımızda hayırlısı arkadaslar ben kabız olmayayım diye bide hergün 1 tane reklam olmasın ama actıvıa yıyorum bi sakıncası yoktur umarım

prenses sen erken test mi yaptın yoksa normal testlerdenmi yaptın ben normallerden yapmıştım ama pazar günü fortel yapcam onunda son kullanma tarihi martmış ne yapayım kullanayımmı gerimi vereyim değişsinler

pazarda yapma bence arkadasım biraz daha bekle derım acele etme bu seferde çıkmazsa ozaman daha çok üzersın kendıne kan testıne kadar

gerçekten üzülmüyorum pazartesi günü vericem araştırmalarıma göre zaten 8 ve 9 .günlerde kana geçiyormuş beta hcg hormonu bekleyip görecez.

gerçekten öyle canım bak bende meraktan yapıyorum ama hiç üzülmüyorum çıkmayınca ümidim 12. güne kadar devam

bence gerı ver derım arkadasım ben normal test yaptım bu sabah oda negatıftı yanı o çabuk gösteren bilmiyom ben erken testı senden duydum canım

normal testtı benım kı çarsamba kan verırım artık ama ben dün sabah yanı 6.gün burada tıp merkezı var orayı aradım transferın 6.günündeyım kan testı yaptırsam gebelık bellı olurmu dedim ordada kı bayan hayır bellı olmaz 12.günü gelın acele etmeyın dedi zor tuttum kendımı anlayacagınız

pazarda yapma bence arkadasım biraz daha bekle derım acele etme bu seferde çıkmazsa ozaman daha çok üzersın kendıne kan testıne kadar

yok canım hiç üzülmüyorum erken testlerden yapcamya pazar günü onda beklenen adetten 7 gün önce dopru sonuç veriyormuş ben 4 gün önce yapmış olcam ben test yapınca rahatlıyorum olmayınca 2 gün sonra tekrar diye oyalıyorum kendimi yoksa sabredemem

kız sen yanlış sayıyorsun günleri transfer günü sayılmıyo bugün bizim 6. günümüz

kızlar bizim sağlık ocağında gebelik testi yapılmıyo acaba polikinlikte kanda gebelik testi yapılıyormu

arkadasım valla bide onun negatıf çıkmasına dayanamam herhalde ben beklıyecegım kararlıyım sonuna kadar arkadasım

valla elifcim bana soruyorsan yapma derim ama insanız işte merak ediyoruz,yapmak geçiyorsa içinden yaptır bişi kaybetmezsin..ben ilk gebeliğimde hiç yaptırmamıştım ama bu sitenin etkisi mucizeler beni itti anlıcan çok etkileniyoruz başkalarının belirtilerini kendimizde arıyoruz aslında çok yalnış herkesin bünyesi farklı ne bilim yaa herkes içinden geleni yapsın..

bide arkadaşlar yaşlarınız kaç merak ediyorum da ben 29'um..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…