arkadaşlar merhablar bugün transferimin 3. günü. sürekli takip ediyorum, okuyorum siteyi. ama içimden bişey yazmak gelmiyodu. tuhaf hissediyorum kendimi. değişik bi heyecan yaşamayınca anlaşılmıyomuş. bu arada (afedersiniz) kabızlık problemi yaşıyorum. iki kez zorla tuvalete gitmek zorunda kaldım. acaba bişey olmuş mudur diye çok korkuyorum. kayısı incir ne varsa yiyorum ama zaten önceden de böyle bi problemim vardı şimdi yatınca hepten kötü oldum. deneyimllilere soruyom bişey olur mu?? elif bu arada sen napıyosun, yatıyo musun hala?? sıkıldım ben bi de yat yat.
kızlar bişey sorucam şimdi bize ultrason gününe kadar cinsel ilişki yasak ya ilk ultrasondan sonra serbestmi olucak bunu merak edip soran varmı dr.una yada doktor açıkladımı....(ay çok unutandım bu soruyu sormaya)
tamam arkadaslar dinleyecegım sızı söz verdım çarsamba gününü bekleyecegım kanda test sonucunu arkadasım cinsel ilişki hakkında bilgim yok sadece cocuğun kalp atışlarını duyana kadar yasak oldugunu biliyorum
:))))) bende hafta içi sorayım bari :))) sizede bilgi sunarım ama netten çok araştırdım hiç bir sorun olmaz yazıyor
bu arada angel baby canım benimde ikiz var senin mide bulantıların başladımı ?? benim 6 haftalık daha yeni yeni bi acayip midem
hamile arkadaşlar sizi bulmuşken sorayım belirtiler ne zaman başladı sizde bende bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?