• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar merhablar bugün transferimin 3. günü. sürekli takip ediyorum, okuyorum siteyi. ama içimden bişey yazmak gelmiyodu. tuhaf hissediyorum kendimi. değişik bi heyecan yaşamayınca anlaşılmıyomuş. bu arada (afedersiniz) kabızlık problemi yaşıyorum. iki kez zorla tuvalete gitmek zorunda kaldım. acaba bişey olmuş mudur diye çok korkuyorum. kayısı incir ne varsa yiyorum ama zaten önceden de böyle bi problemim vardı şimdi yatınca hepten kötü oldum. deneyimllilere soruyom bişey olur mu?? elif bu arada sen napıyosun, yatıyo musun hala?? sıkıldım ben bi de yat yat.

mrb canım bende kabızlık sorunu yaşamıştım öyle böyle değil ağlamştım wc de ölecem sanıyordum eşimle birlikte girerdim wc baktım bu olacak gibi değil doktorumu aradım
bana ilaç verdi rahatladım besinlerime daha dikkat ettim sıvı şeyler aldım bazılarının bünyesi ilaçlardan ve hareketsizliktn yapıyor şu anda bende hamileyim merak etme bebişlerine bişi olmaz olsaydı bana olurdu sengözlerimebaksanab güzel haberlerini bekliyoruz bu arada sabah kalkıyordum aç karnına ılıkballı su bir tane elma kayısı yerdim ama her sabah aynı saatte kalkıp bunları yap doktorum önermişti şu anda ilaç bile kullanmama gerek kalmadı benim

kızlar bişey sorucam şimdi bize ultrason gününe kadar cinsel ilişki yasak ya ilk ultrasondan sonra serbestmi olucak bunu merak edip soran varmı dr.una yada doktor açıkladımı....(ay çok unutandım bu soruyu sormaya)
:utangac:

tamam arkadaslar dinleyecegım sızı söz verdım çarsamba gününü bekleyecegım kanda test sonucunu arkadasım cinsel ilişki hakkında bilgim yok sadece cocuğun kalp atışlarını duyana kadar yasak oldugunu biliyorum

kızlar bişey sorucam şimdi bize ultrason gününe kadar cinsel ilişki yasak ya ilk ultrasondan sonra serbestmi olucak bunu merak edip soran varmı dr.una yada doktor açıkladımı....(ay çok unutandım bu soruyu sormaya)
:utangac:

canım valla anlıyorum seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde hormonlardan yediğim iğnelerdenmidir nedir acayip bir istek hali hiç olmadığım kadar normalde benim hormonlarım zaten düşüktü ondan hamile kalamıyordum şimdi dayadılar hormonları napacaz bilmemmm bu durum çok kötü bende korkumdan bişi yapamıyoz :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar benim dr eşim sormuş edepsiz:jeyyar: dr demiş yok 3 ayı bitirene kadar olmasın demiş:1no2:buda haliyle benim adamı yıkmıstı ayyy o hali :dilcikar: gözümün önüne geldi gene:roflol:

hahahahaahkaydirigubbakcemile3 ben sorcam doktora eşim nasıl sorcan diyor :roflol:

tamam arkadaslar dinleyecegım sızı söz verdım çarsamba gününü bekleyecegım kanda test sonucunu arkadasım cinsel ilişki hakkında bilgim yok sadece cocuğun kalp atışlarını duyana kadar yasak oldugunu biliyorum

kalp atışlarından önce keseyi görmeye gittiğimizde vajinal ultrasonla bakmıştı eğer tehlikleli bir durum olsa vajinal ultrasonla bakmazdı şu durumda cinsel ilişki de aynı gibi olmuyo mu? sadece dikkat etmek gerek diye biliyorum ben:sm_confused::utangac:

hoş biz gene de temkinli olalım de mi zaten kolay bulmadık bebişleri...:utangac:
benim pzt ikinci ultrason olucak doktor da bişey demedi ki...bi durum olsa söylerdi cinsel ilişki yasak diye ayyy ne bilim :1no2:

:))))) bende hafta içi sorayım bari :))) sizede bilgi sunarım ama netten çok araştırdım hiç bir sorun olmaz yazıyor

bu arada angel baby canım benimde ikiz var senin mide bulantıların başladımı ?? benim 6 haftalık daha yeni yeni bi acayip midem

:))))) bende hafta içi sorayım bari :))) sizede bilgi sunarım ama netten çok araştırdım hiç bir sorun olmaz yazıyor

bu arada angel baby canım benimde ikiz var senin mide bulantıların başladımı ?? benim 6 haftalık daha yeni yeni bi acayip midem

Nilcimm benim de 6. hafta ama bulantı falan yok...ilk defa dün akşam oldu gibi o da fazla yemekten abartmışım da biraz-tatlicadiarzu-

hamile arkadaşlar sizi bulmuşken sorayım belirtiler ne zaman başladı sizde bende bir belirti yok

sadece göğüsler hassas bide sık idrara çıkma olayı var bide şimdi daha yazarken ilk kez bi sancı oldu kasıklarımda başkada bişey yok

canım bendede yoktu göğüslerim acırdı biraz ama kullanılan jeldenmiş .birde benim kasıklarım ağrırdı taa yumurta toplama işleminden beri ondan kaynaklandı biliyorum.. birde nefesim daralırdı bende de yoktuki belirti bendede yok bişi derdim hamile olduğu öğrendiğimdede yoktu belirti

şerifecim erken değilmi üzülmek için bekle bence biraz daha 23 ünde yap testi hemen üzülme bak kaç kişide erken çıkmadı 12. gün çıktı üzülme tamam

bide gecelerı özellıkle diş ve baş ağrım tutuyo ama fazlada belırtılere takılmak istemiyorum doğrusu fos çıkmasından korkuyorum

üzülmüyorum ki ben ne acılar yaşadım 4,5 ay yoğun bakımın kapılarında bekledim ..bi kere kucağıma alabildim oda 5 saniye o yüzden hiç bişi beni acıtmıyor..pazartesi aslında test günüm kimseye söylemedim söylesem kızacaklar doktorumda kızar biliyorum..pazartesi tekrar kan vericem herşeyin hayırlısı.

Back
X