- 17 Eylül 2007
- 2.378
- 4
- 683
arkadaşlar merhablar bugün transferimin 3. günü. sürekli takip ediyorum, okuyorum siteyi. ama içimden bişey yazmak gelmiyodu. tuhaf hissediyorum kendimi. değişik bi heyecan yaşamayınca anlaşılmıyomuş. bu arada (afedersiniz) kabızlık problemi yaşıyorum. iki kez zorla tuvalete gitmek zorunda kaldım. acaba bişey olmuş mudur diye çok korkuyorum. kayısı incir ne varsa yiyorum ama zaten önceden de böyle bi problemim vardı şimdi yatınca hepten kötü oldum. deneyimllilere soruyom bişey olur mu?? elif bu arada sen napıyosun, yatıyo musun hala?? sıkıldım ben bi de yat yat.
mrb canım bende kabızlık sorunu yaşamıştım öyle böyle değil ağlamştım wc de ölecem sanıyordum eşimle birlikte girerdim wc baktım bu olacak gibi değil doktorumu aradım
bana ilaç verdi rahatladım besinlerime daha dikkat ettim sıvı şeyler aldım bazılarının bünyesi ilaçlardan ve hareketsizliktn yapıyor şu anda bende hamileyim merak etme bebişlerine bişi olmaz olsaydı bana olurdu sengözlerimebaksanab güzel haberlerini bekliyoruz bu arada sabah kalkıyordum aç karnına ılıkballı su bir tane elma kayısı yerdim ama her sabah aynı saatte kalkıp bunları yap doktorum önermişti şu anda ilaç bile kullanmama gerek kalmadı benim