• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

evet canım çok sıkıcı ama yat 3 gün olmuş senin arada kalk bi tur at yavaş yavaş evde bağırsaklarını çalıştırır rahatlarsın canım benimde öyleydi dolaştım biraz geçti geçmezse doktoru ara zorlama zararlı canım ben sabah test yaptım çıkmadı ama üzülmedim 22 sinde bidaha yapcam

dayanamadın de mi elifcimm...evet çok zor oluyo beklemek ben 11.günün sabahı kör vakitte uyanıp yapmıştımm inşallah senin de iyi haberlerini alıcaz veee:teytey:

elif arkadasım biz senle aynı ilerliyoruz bu sabah bende dayanamayıp test yaptım negatif çıktı üzülmedım ama ben çarsamba sabahı kan testıne gitcem bakalım artık bidaha idrar testı denemeyecegim negatıf çıkınca ister istemez kafama takılıyo canım en iyisi gününü beklemek arkadasım

arkadaşlar ben hiç yatmadım yaa doktorda yatmana gerek yok dedi hatta transferden sonra yürütüp yatağa bile götürdüler :S

kızlar herkese merhaba anne adayları anneliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin anne olamayanlarda inşallah en kısa zamanda anne olurlar

yaaa elifçim nerdesın arkadasım yaa biz ne yaptık arkadasım sende benım gibi dayanamayıp bugün yapmısın testı keske yapmasaydım diyorum simdi kendı kendıme bekleseydım bi 5 gün daha okadar beklemişken

dayanamadın de mi elifcimm...evet çok zor oluyo beklemek ben 11.günün sabahı kör vakitte uyanıp yapmıştımm inşallah senin de iyi haberlerini alıcaz veee:teytey:

canım ya ne yapayım yaptım rahatladım üzülmedim çünkü biliyorumki erken içimde ya çıkarsa yok şimdi bide pazar yapcam

elif arkadasım biz senle aynı ilerliyoruz bu sabah bende dayanamayıp test yaptım negatif çıktı üzülmedım ama ben çarsamba sabahı kan testıne gitcem bakalım artık bidaha idrar testı denemeyecegim negatıf çıkınca ister istemez kafama takılıyo canım en iyisi gününü beklemek arkadasım

yaaa elifçim nerdesın arkadasım yaa biz ne yaptık arkadasım sende benım gibi dayanamayıp bugün yapmısın testı keske yapmasaydım diyorum simdi kendı kendıme bekleseydım bi 5 gün daha okadar beklemişken

canım ben pazar günü erken gebelik testi yapcam fortel varya adetten 5 7 gün önce doğru sonuç veriyormuş ama ben 3 gün kala yapcam

prenses benim test günüm 27 mart adetten 1 gün sonra niye böyle oldu acaba adet günüm 26 mart çünkü 28 günde bir düşünürsek senin son adet tarihin ne zaman

Elifcim iyi haberlerini bekliyorum.. test yapmışın ama 12. güne kadar artık yapma olmaz mı? bebişleri üzeceksiiiiz..
Sefda, noldu sonuç? haberler umarım iyidir canım..bekliyorum

canım benım elıfcım benım son adet tarıhım 26subat test günümse 25 mart bizim test günümüz aynı değilmiydi canım

slm arkdslar bende bu aksam dra gıdıcem salı gunu ızmıre gıtmem gerekıo ama sırt ve karın agrım oldugu ıcın burdakı druma gıtmısken bırde karından baktırayım dıyorum sızce gorunurmu bırde arkdslar dualarınızı esırgemeyın ınsallah gorebılırız

arkadasım ben bidaha idrar testı mestı yapmıycam sonra gene negatıf çıkarsa daha çok üzülecegım 25 martı bekleyecegım çarsambaya sunun surasında ne kaldı kı kan testı daha doğru sonuç verır herzaman yoksa yemeden içmeden kesıleceğim valla böyle yaparsam olmayacakta olacagı varsada öyle değil mi arkadasım bence sende yapma derım boşver bekle arkadasım senınde özel olmazsa eşindemiydi problem benım eşimin sperm azlığı vardı o yüzden yapttık tüp bebeği

canım benım elıfcım benım son adet tarıhım 26subat test günümse 25 mart bizim test günümüz aynı değilmiydi canım

bizim herşey aynı benimde son adet 26 şubat 14 mart transfer ama doktor nedense testi geç istiyo

slm arkdslar bende bu aksam dra gıdıcem salı gunu ızmıre gıtmem gerekıo ama sırt ve karın agrım oldugu ıcın burdakı druma gıtmısken bırde karından baktırayım dıyorum sızce gorunurmu bırde arkdslar dualarınızı esırgemeyın ınsallah gorebılırız

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin allah yardımcın olsun :Saruboceq:

arkadasım ben bidaha idrar testı mestı yapmıycam sonra gene negatıf çıkarsa daha çok üzülecegım 25 martı bekleyecegım çarsambaya sunun surasında ne kaldı kı kan testı daha doğru sonuç verır herzaman yoksa yemeden içmeden kesıleceğim valla böyle yaparsam olmayacakta olacagı varsada öyle değil mi arkadasım bence sende yapma derım boşver bekle arkadasım senınde özel olmazsa eşindemiydi problem benım eşimin sperm azlığı vardı o yüzden yapttık tüp bebeği

iyi yaparsın canım erken test yapmayın lütfen elifle sana çok kızıyorum :oklava:
moreliniz bozulur sonra 10. günden sonra yapın kıslar kötükedihüso

Back
X