2009 anne adayları kaç kilo aldığımızı paylaşalım

söylemicem işteeeee:umursamaz:

20 e yaklaştım sanırımmmmmafoldumben

veririz be tatlımm onamı üzülüyosunn benim boyumda yok görenn diyo baya kilo almışsın tabi boy olmayınca ne oluyo enine boyunaa toparlak bişey olmuşum annemin komşuları öyle dediii hıhhh:umursamaz:

veririz be tatlımm onamı üzülüyosunn benim boyumda yok görenn diyo baya kilo almışsın tabi boy olmayınca ne oluyo enine boyunaa toparlak bişey olmuşum annemin komşuları öyle dediii hıhhh:umursamaz:

kim ne derse desin:mymeka:

hep birlikte kilolarımızı da vericez diloşummmvereliniortak

herkeslere inatt:1closedeyes:

kızlar bende 22 kilo aldım şimdiye kadar, doktorum çok aldın dikkat et diyoo :çok üzgünüm:
benki hayatım boyunca kilo almaya çalışırdım, boyuum uzun olduğu için göstermiyorum allahtan ama
canım sıkıldı biraz doktor çok aldın tansiyon problemi olur diyince
54 le hamile kaldım şimdi 76 yım delikafadulden

tatlım dert etme allahtan yaza denk geldin doğumdan sonra ekmeği kes sadece herşeyden yemeğe devam ett bide elinden suyu düşürmee ne kdar çok su okadar çok sütt olurr öyleliklede yağlar erir gider bende kızımda toplam 24 kilo almıştımm bide kış olduğu için kilo veremedim 9 kilo hediye kaldı bakalım bundan ne kalcak bana hediye:)

ben de son bir buçuk ayda sadece 500 gr artmışım. ama ilk aylarda çok kilo aldığım için toplamda 15 kilo almış oldum

valla inşallah kalmaz hediye, herkes bana sen kolay verirsin diyo..
çünkü beni ilk defa etli butlu gördüler,kalçam bile yoktu o kadar zayıftım. Umarım kolay veririm.

37+1 deyim 15 kiloaya ulaştım. Kaldı 1 kilo hakkım. Onu da alıp doğuracam yoksa aklım kalır.

valla inşallah kalmaz hediye, herkes bana sen kolay verirsin diyo..
çünkü beni ilk defa etli butlu gördüler,kalçam bile yoktu o kadar zayıftım. Umarım kolay veririm.

Zayıfların eski haline dönmesi daha kolay oluyor. Bunca zaman kilo almadıysan doğumdan kısa süre sonra eski haline dönersin hatta altına bile düşersin. Ben artık hiç takmıyorum. Çatlaklarımla başım belada olunca kilo sorununu unutuverdim. Allah başka dert vermesin ne diyeyim.

tabi canım allah başka dert vermesin, veririz zamanla kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…