2009 anne adayları kaç kilo aldığımızı paylaşalım

kızlar bende 30+0 dayım ve toplamda 9 kilo aldım ama sıkı durun benimkisi ikiz :) çok korkuyordum şişme bir balona dönecem diye çok şükür dönmedim:) sadece göbeğim çıktı hala beli düşük pantolonlarım oluyor. bebeklerimin kilolarıda iyi maşallah. hehe

64le başlayıp 75i gördüm .. geçen haftaki kontrolde ( 28+2yken ) .toplamda 11 kilo aldığımı söyledi hemşire.. üstelik full yatak itirahatine rağmen 11 gün öncesine göre hiç kilo almayıp üstüne 500 gr vermiş olmama sevinmeli miyim bilemedim fisfisfis
bakalım bu ctesi kontrolümüzde ben ve oğluşum kaçı görücesss delikafadulden

Son düzenleme:
35 haftaya geldim. Toplamda 14 kilo aldım. Son 6 haftadır toplamda 2 kilo aldım verdim yeniden aldım. Yani yerinde seyrediyor gibi. Son aylarda çok kilo alınıyor diyenler yanlış diyor.

bende 35.haftamdayım 11 kilo aldım son ayda tam tersi çok alınmıyor bencede ipekcim

çok fazla kilo aldım telaffuz etmek istemiyorummkaydirigubbakcemile3

yeterki sağlıkla gelsin minik çileğim annesi yine verir tüm kilolarınıopuyorumnanaktan

32+1 im 6 kilo almışım ,homini yiyiorum ama almıyorum metobolizmam iyi calışıo sanirsam:)

önemli olan bebişinin alması canım oda alıyormuş maşallah

bende homini yiyorum hiç durmadan 9 kilo aldım ama bebiş 2 kilo az yani

inşallah sağlıklı doğsunda kilo alır inşallah

neslicim sende 9.ayına girmişsin epey az almışsın..
bende tereddüt ettim 2 aydir ayni niye çıkıyorum diye ..

Kizlar kilo aldim diye uzulmeyin.

Soyle anlatayim.

Benim boyum 1.60 kg'im 50 idi. ben tam az kilolu ve normal'in oldugu sinirdaydim. diyetisyen bana minimum 28 pound, yaklasik 13 kg almam gerektigini soyledi. ust sinir da 40 pound. 20 kusur kilo.

simdi az alirsam fistik ezmesi vs gibi kilo yapici seyler veriyor. o ay hic almamissam ya da vermissem endiseleniyor.

32+0 im. 10 kg aldim. 60 oldum. kalan 8 haftada da haftada 500 er gr almayi planliyorum. 14 kg ile bitirmeyi planliyorum insallah.

Kendime guveniyorum. Dogumdan sonra verecem insallah. Bir de hanimlar dogumdan sonra takilacak kemer var. lastik gibi. Ondan edinmenizi tavsiye ederim. benim bir arkadasim verdi. resmini cekip bir ara koyayim. gobus mobus kalmiyor.

kibelecim sezeryan mı olucaksın sen?

Canim ben normal dogum istiyorum. insallah da oyle olur. Hatta epidural bile almak istemiyorum ama dr'lar kaan Kocatepe vs hepsi epiduralli'yi tavsiye ediyor. kismet bakalim.

Saglik acisindan bir problem olmadigi surece normal dogum insallah.

kibelecim bu guzel..o zaman o kemerlerden kullanabilirsin ama sezeryanda bole bisi yok malesef..

Allahımm 9.ayın ıÇındeyız 22 kılo aldım daha nerdeyse 3 hafta var doĞuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…