2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yeni gelen arkadaslar sızlerde benım gıbı hosgeldınız mınıklerınız hayırlı olsun hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın allah hepımıze.dunden berı yazılan mesajlarda vajınal ultrasondan bahsedılmıs .halk arasında yaygın bı sekılde dolasan vajınal ultrason dusuge sebep olur gıbı bı ınanısa sanırım bazı doktorlarda kabullenmıs.halbukı vajınal ultrosanun dusukle bebege bı zarar vermesıyle hıc alakası yokmus.bılhassa cok daha detaylı bı sekılde goruntuleme yaptıgı ıcın yumurtalıklarımızda rahımımızde olan bılmedıgımız bı sorun varsa veya gebelık kesesınde erken bı teshıs yaptıgını bılıyorum.gebelıgımı ogrendıgımde 4+3 gunluktu bundan ıtıbaren 3 kere doktoruma gıttım ve ıkısınde vajınal ultrasonla muayene oldum .ve yıne arkadaslarımızın yazdıgı uzere ılışlı meselesınde bende hıc lekelenme olmamasına ragmen doktorumun 2 ay yasak koydu medenı ıse ılıskı sırasında daha bılıncsız hareketler olabılecegıymıs.
 
:nazar:GÜZEL ANNE ADAYLARIMIZIN MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ VE CIN TAKVIMI:nazar:



1.Esin123…………………………….....2 ağustos
2.ASLI……………………………..........2 ağustos
3.entelliye…………………………........2 ağustos
4.Caninuss.......................................2 ağustos
5.sakaleymaster............................ 2 agustos
6.Arda..............................................3 ağustos
7.Kayra............................................4ağustos---erkek
8.Badibade.......................................4 ağustos
9.helin hivda......................................4 agustos---kiz
10.defnedamla....................................5 agustos---kiz
11.essraa.........................................5 agustos
12.Aftabru.........................................7 ağustos---kiz
13.gamze_hlm..................................7 agustos---kiz
14.dlkltn...........................................8 agustos
15.minik_kelebek..............................8 agustos
16.baybmon.....................................8 agustos---kiz
17.dide.............................................8 agustos---erkek
18.güzel edirnem..............................9 agustos
19.angeleyes_3.................................10 agustos---erkek
20CEMRESİ……………………...……10 ağustos
21.Evriş.......................................... .11 ağustos---erkek
22.Milk shake..................................11 ağustos---kiz
23.nazlı_03......................................13 agustos---erkek
24.mercimekim................................13 agustos---erkek
25.gelgit…………………………...……14 ağustos
26.başak35……………………......…..14 ağustos---erkek
27.nora...........................................15 agustos---erkek
28.esrako.......................................16 ağustos---erkek
29.fasulyeko...................................17 agustos---kiz
30.salman......................................17 agustos
31.comely 08..................................17 agustos---kiz
32.keops35.……………......…..........18 ağustos---erkek
33.tazefasulye................................18 agustos---kiz
34.masmavi....................................18 agustos
35.ebrar06......................................23 agustos
36.petrik.........................................24agustos--erkek
37.emis..........................................25 augstos
38.tuana3434................................26 agustos---kiz
39.lalace........................................27 agustos---erkek
40.desdona....................................27 agustos--erkek
41.nilüfersahh.................................29 agustos---erkek
42.burko........................................30 agustos




43.Sabinev
44.bnc
45.Tealigt
46.masmavı
47.bayan-66


Kizlar kendi dogum tarihimi duzeltirken tarihlerin yanina onceden hesaplanan cin takvimi sonuclarinida yazdim, eksik olan arkadaslar ilave etsinler, sevgilerrr...a.s.
 
Ben bu Çin takvimi olayına pek inanmıyorum ama çevremdeki herkes de bana sende erkek annesi tipi var diyor. :CüvCüv:KK70:oğum tarihim 25.04.1979. Sat 24 Kasım. Sen yine de hesapla bakalım arkadaşım, gruba uyayım ben de:içelim:
 
günaydın arkadaşlar,sitedeki herkesin yeni yılını tüm kalbimle kutluyorum,.ALLAH nasip ederse gelecek yılbaşı kollarımızda bebiklerimizle kutlarız inş.:ecrin_bebek::teytey:hihoyyyt

n2hs0ly9.gif
 
günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum inş.nilüfersahhcım hepimiz birdahaki yıla kucaklarımızdaki sağlıklı hayırlı evlatlarımızla gireriz
 
günaydın taze anne adaylarııı
bende mayıs annesi olucam inş
sizi ziyarete geldim,sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileyiğle,yeni yılınız kutlu olsunnn..


masum_bebek_fotoraflar.jpg
 
bu arada inş bebğini görürüsün maviş,benim dualrım seninle ve eminimki duyacaksın,içimden öyle geliyor...
hayırlı olsun cnm bebeğin..
 
:nazar:

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

:nazar:

natale2007nb3.gif


:nazar:
 
günaydın arkadaşlar,
2009 un hepimize uğur getirmesini, bebeklerimizi kucaklayıp emzirmemizi diliyorum. sevdiklerimizle ve seveceklerimizle daha nice mutlu yıllara.....
 
buarada düşündüm de ben 2008 yılında tam 3 kere hamile kalmışım. bir yıl için ne kadar çok değil mi? allahın hakkı üçtür derler ya, inşallah bu kez sonuna kadar gidebiliriz bebeğimle.
 
Esrako,
geçmiş olsun canım. Bence endişelenme. Hem bak internette de okumuşsun, olan oluyormuş. önemli olan giderek artan ve rengi kırmızıya dönem yani berrak kan şeklinde olmaması. Umarım senin ki de plasenta oluşumundandır.
aftabru sagol canım benidme boyle bir arkadasım var biliyormusun aynen kilo mu aldım diye dr a gidip 4 aylık hamile oldugun ve hatta erkek oldugunu ogrenip sok geciren. bir kizi vardı esinle de arası iyi değildi hatta ayrılmayı dusunuyordu dr da cıglıklar atarak aglamıs kendisi. simdi dogurdu çocuk 2 yasına geliyor evillikleri duzeldi. her iste hayrı var derler ya:) nerden nereye uzattım konuyu. yani boyle seyler var evet ama o lekeyi gormek tuvalette insanın içini nası ciz eden birsey yasayanlar bilirler.
ben hep kuruntu yapanlara kizarım iste niye gorunmesin kese niye kalp atısı duyulmasın olumusz dusunme vs ama elinde bir neden yokken dusunmeye kızıyorum. su an bu lekeler insanın aklına direk kotu seyleri getiriyor.
umarım azalır dunden beri bitmedi sanki rengi acılarak devam ediyor sızıntı seklinde ama alahtan kırmızıya falan donmedi dusuk olsa simdiye kadar donermiydi onuda bilmiyorum. sadece bitmesini istiyorum offf. dr randevum 3 hafta sonraya gerekirse one alırım tabi oglene kadar devam ederse dr umu arayacıgım yine. geen sefer aradıımda khve pembe akıntı olabilir merake tme demisti.

Esracım haklıymışsın, plasenta bu hafta oluşuyomuş. E o zaman hiç takmayalım derim ben.. Bir daha ne zamn gideceksin doktoruna??

evet canım bende bir hafta ileriden okurken bunu okumustum ay aman allah korusu kanama olabilir bazı anne adaylarında falan içim fena olmustu geldi buldu beni iste . gebelik hormonunu yumurtalık uretirken plesanta uretmeye baslıyormus bu hafta bu gecis oluyorms. yahu hormon uretimi ile ilgil geçiste niye kanama oluyorki :) offf..vala dunden beri hamileligime seinemez oldum kendimi kaptırmaya baslamıstım kalp atısı vs de goruldu diye hemen frenledim kendimi.


canım geçmiş olsun.senin bebişde demek varlığını bu şekilde bekliyoruz ya şımarıklık yapıyorlar.güzel olacak arkadaşım herşey çok güzel olacak.daha testler derken cinsiyetler derken tekmeler doğum ve sonrası.çok şey paylaşacağız rabbimin izniyle.hevesimiz daim olur inşallah.:Saruboceq:

kayra valla yani gelmeden nası hayatımınız merkezi oldular. nasıda içimizi cız ettiriyorlar bir damlacık leke ile. dogsun ben ona sorarım :)

Selam kızlaaarra.s.
Yeni gelen herkesi tebrik ediyorum. Allah sağ salim kavuşmak nasip etsin hepimize. Ben bu ara paranoyaklık dönemine girdim sanırım. Sarı lekeleri kırmızı görüyorum, midem bulanmayınca moralimi bozuyorum, sürekli kendimi dinleyip neden belirtilerim artmıyor diye takıyorum; boş gebelik dış gebelik araştırıyorum
Ayyyyyy! Deli miyim neyim:eek:klava:

burko senin sarı lekelerin sıkca mı gelioyr ? onlar niye dr unla konustunmu hiç sarı leke duymamıstım hiç ??


babymom,
vallahi o nahos hislerim nası gitit biliyormusun dun su lekeler gelmeye basladıgından beri hani çosku giti hamileyim çosskusu falan dedik ya allah cezalandırıyormu artık yada olaya sıkı sıkı sarılayım keyfim yerine glesni diye bu bana bir isaretmi bilmiyorum. hani nankorluk ettim yani yok coskum gitmis yok soyle boyle al sana dedi :) insalah busadece bir uyarı olur bana birdaha aptap aptal sebeplerden keyifsiz moda girmem esas insanı en çok uzen bu olaymıs kaybetme korkusu .....
dun ara ara aklıma gelip agladım okadar kotu oldumki anladımkı birkez daha ne kadar çok istiyormusum bu bebegi. birsey olursa ne yaparım bilmiyorum bu kadar bekledikten sonra ....
 
herkese mutlu, sağlıklı, bol kazançlı krizsiz bir yıl diliyorum.en önemlisi de bebişlerimize sağlık, uzun ömür diliyorum.
sevgiyle kalın.................nice senelere arkadaşlar.:teytey::nazar:
 
offf canım esrako üzme moralini bak benimde aynı şekilde artık 15 gün oldu ya az değil yani sanırım birşey olacak olsaydı şimdiye kadar allah korusun olurdu diyorum....çünkü dr. habire rahatsız ediyorum yani önemli birşey olsa gel bir göreyim muayene edeyim der ama gerek görmüyor haplara devam ediyorum yapacak başka birşey yok allaha dua etmekten başka.....allaha emanet artık lekelere alıştım diyebilirim ama dediğin gibi her lavaboya gittiğinde o endişeyi yaşamak çok kötü insanın tedirgin oludğu konu acaba kana döndümü diye habire kontrol etme isteği....hayırlısı olsun arkadaşım bakalım benim cumartesi sabah randevum var inşallah hayırlı haberlerle dönerim....kendine iyi bak...
 
esrako, benim de ilk hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu. ilk leke geldiğinde bırak doktoru aramayı koşa koşa hastaneye gitmiştim. aklım çıkmıştı lavaboda kanı görünce. öyle de küçük bir lekeydi ki... o yüzden bilirim arkadaşım korka korka iç çamaşıra bakmanın ne demek olduğunu. hatta ikinci hamileliğimde bende wc fobisi olmuştu. yine çamaşırımda leke görürsem diye heyecandan stresten ölüyordum. ikincisinde hiç kanamam olmamıştı diye kendimi kaptırmıştım heveslenmiştim ama o da uzun sürmedi. o yüzden ; herşey olacağına varır, eğer yaşamayacaksa bebeklerimiz en hayırlısı ilk üç ayda bize veda etmeleridir. ben kanamam olmasına rağmen hergün bu duamı tekrarlıyorum tanrıya. alacaksan daha fazla alıştırmadan al diye dua ediyorum. ama hepbirlikte o kadar güzel dua ediyoruz ki her iki cümleden biri bebeklerimizin sağlığı için dua etmek oluyor. o yüzden ben inanıyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olacak. içimiz ferah tutalım.
 
AYY KISLAR YA BAŞKA Bİ TOPİCTE OKUDUM Bİ ARKADAŞ Vardı benle birlikte hamile kalan bebişini düşürmüş nasıl üzüldüm off yaaa
 
hicri ve miladi yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı,huzurlu,mutlu,barış dolu bir yıl olmasını dilerim. DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE ÇOCUKLAR ÖLMESİN !!!!
 
ESRAKO VE HELİN nasılsınız?bugün bulantım yine var berbat derecede.sizler nasılsınız?bu arada takvimler kaybolmuştu yeniden yaptım sizdede oldumu?

canım dün fazla giremediğimden şimdi cevaplıyorum
mide bulantılarım var ama genelde sabahları ve iştahsızım yemek yiyemiyorum 58 ile hamile kaldım şimdi 56 olmuşum kilo kaybediyorum bakalım ne olacak süt içmeye özellikle mandalina yemeye et yyemeye yumurta yemeye zorluyorum va zorla yiyorum
cumartesi kontrolum var bakalım ne diyecek bebişi merak ediyorum nasıl diye sürekli doktora gidip görmek istiyorum onu
 
X