Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuanacım senle aramızda 1 gün var galiba.sen naptın gittin mi.bari ben senden takip edeim bebeğimi hehehe nasıl bebişin.görülüo mu artık.napıodur acaba
evet cnm aramızda 1 gün var benim sat19kasımdı seninki20 mi idi...10 gün önce keseyi görmüştük yarın da inşallah kalp atışını görcez...allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq:sana ne zaman gel dedi kalp atışı için....cnm sorun etme ilşki yasak diye nolur nolmas dr bana bişi demeseydi bile ben yine korkardım....siters yapma rahat ol bol bol dua et :Saruboceq::Saruboceq:
Ya hanımlar.. bende başağrıları fora.. hergunde mınoset ıcemeyecegıme gore.. ne yapacagım bılmıyorummm... ıyıce yaşam kalıtem düştü.. en buyuk korkumdu zaten.. psıkolojık migren var bende.. tetıkliyor işte Taklalar atıyoruz resmen geçsin diye.. bana mısın demiyor lanet agrı
selam kızlar bizde keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışlarına bakmak içi çağırdı.bazı doktorlar vajinal bakıyorlarmış bana karnımdan baktı doktorum.hangisi daha doğru acaba?
ESRAKO VE HELİN nasılsınız?bugün bulantım yine var berbat derecede.sizler nasılsınız?bu arada takvimler kaybolmuştu yeniden yaptım sizdede oldumu?
Ya hanımlar.. bende başağrıları fora.. hergunde mınoset ıcemeyecegıme gore.. ne yapacagım bılmıyorummm... ıyıce yaşam kalıtem düştü.. en buyuk korkumdu zaten.. psıkolojık migren var bende.. tetıkliyor işte Taklalar atıyoruz resmen geçsin diye.. bana mısın demiyor lanet agrı
bu arada tuana sen vajinal ultrason mu normal mi sölersen sevinirim.
Slm.Ben de 7 + 1 günlük hamileyim.Sitelerden birinde ticker yaptım fakat profilde imzalar bölümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar ya demin herz amankinden daha sıvı olarak kahverengi yine akınıt geldi bu seferki sıvı sekilde of yaniii insanı korkutuyor bu lekelenmeler.
simdi netetn okudum gebelik org dan. devir daim kanaması olabilir bu hafta diyor. gebelik hormonunu artık yumurtalık değil plesenta salgılıaycakmıs ve bunun devir daimi siarsında kanama olabilirmis
hatta bu gunlerde ikinci kez adet bekleme donemi oldugu için. bu sekil lekelenme hatta kanama olablir diyor diyor daaa yini insan korkmadan edemeiyorrr.
yok canım herşey normaldir heralde die düşünüorum .irandayım bu sene işlerden dolayı.vajinal ultrason yok burda.zaten olsaymışta demek kullanmıcaklarmış.doktor alttan muayene etmedi bile.tansion baktı. nie dedim.3 ay bakılmazmış.yanlış bişimiş. tc de olsam şimdi herşeini görmüştüm bebeğin.hurafe dolu burası
ESRAKO VE HELİN nasılsınız?bugün bulantım yine var berbat derecede.sizler nasılsınız?bu arada takvimler kaybolmuştu yeniden yaptım sizdede oldumu?
kızlar merhaba.bugün 9 haftalık olduk.takvimimiz 2 gün geriden geliyor.cuma randevum var tekrar.bizim doktor 15 güne bir çağırıyor.testlerimide itirdik.ikili teste kadar test yok inşallah.kızlar progestanı bıraktık artık.ama bişey soracağım size benim mide bulantılarım iki gündür azaldı.sadece sabahları ve bu saatlerde oluyor.artık çok fazla acıkmıyorum tiksintim falanda yok.bir tek kokular sallıyor o kadar.
bulantısı azalan varmı?6,7,8 haftalarda bulantı ve mide ağrısı beni mahvetmişti ama şimdi çok az.acaba progestanı bıraktığım için olabilirmi?yoksa bu haftalarda normalmi?