- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
Cok hossun tazefasulyesırnaşık şey..Ama bizde lekelenme olmadigi halde ve doktor iliski yasak demedigi halde benim kocis kafasindan 3.ay bitene kadar yasak koydu, ben ne zaman sirnassam olmaz diyo, sanki rolleri degistik, ben erkegim, o kadinŞenizdelikafaduldennapalim hersey bebisler icin:CüvCüv::ecrin_bebek:
ay ne bileyim norra, normalde de kurtluyumdur ben zaten, eşim dürtmese ben dürterim onu hadi diye. dediğim gibi 3 hafta oldu, benim bitim kanlanmaya başladı :))) yok, bişi yapmıycam ama, özledim yani.
Uyyhhhh, tirledim haaaaaa -tatlicadiarzu-
Ciddi bir tiksinti var.. herşeyden tiksinir oldum, canım durup durup en abuk şeyleri istiyor.. Bi garibim.. ne yapacağımı şaşırır oldum, kış günü gece yatarken üstümden yorganı atıyorum bir de.. Bir muzu rahat yiyebiliyorum her an.. düşünsenize günde 2-3 muz yediğimi, bacadan kapıdan çıkaramazlar artık beni.. acayip bir süreç bu hamilelik..:bbo:
Ya muz benim midemi acaip yakıyo. Nasıl yiyorsunuz? Çok hassas bir mideye de sahip değilim. Ama muz yediğimde 2 saat yemek borum yanıyo.. Sıcak basması bana da oluyo evriş. Ben de çift battaniye ile yatarım normalde, birini atıyorum artık. Sabh erkenden kalkıp gün içinde fazla fazla uyuyorum. Eşim şokta, çünkü normalde; 11-12 lere kadar uyurum, gündüz uykusuna da gıcık olurum. Hayatta gündüz uyumazdım :)