- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dr a gittim kalp atışlarını duyamadım .dr dedi ki daha çok küçük 1 hafta sonra gel.kese büyümüştü sanki ama içi boş gibiydi.ya da ben mi evham yapıyom bilmiyorum offfff.
Kızlar şu adreste de çok güzel ticker lar var. Ama ekleyemedim buraya yaaa, bir kurcalayın bakalım?
http://women.evenhealth.com/image/cgi-bin/baby-dev-avatars.cgi
günaydın kızlar siteye giriyorum son sat tarihimi falan yazıyorum ama siteye falan nasıl ekleyeceğim hala çözemedim bu öocuk şimdiden benim aklımı aldı yaw:sm_confused:Ben yaptım canım. Şu şekilde yazdım
http://women.evenhealth.com/image/c/av969944.jpg
günaydın kızlar siteye giriyorum son sat tarihimi falan yazıyorum ama siteye falan nasıl ekleyeceğim hala çözemedim bu öocuk şimdiden benim aklımı aldı yaw:sm_confused:
slm kızlar ben geldım sancım var bıde pembe lekelerım var dr. aradım bol su ıc dedı ve istirahat verdı devam ederse tekrar leken olursa gel dedı cok korkuyorum kızlarrrrrrrrrrr
ayy bende 7 hafta 5 gülük hamişim:CüvCüv:ama dediğin gibi bende leke fln yokta yinede heran bişi olackmış gibi çok korkuyorum ama içimi rahatllatın tşklr allah bebeklerimizi sapa sağlam kucağmıza almayı nasıp etsinselam kızlar
bir kaç gündür giremedim dinlendim biraz pazartesi okula 3 hafta aradan sonra başlıyorum
bebişlerinin kalp atışlarını göremeyen arkadaşlar korkmasın ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kahve-pembe lekelerim başladı hatta iki defa kıpkırmızı kanamam oldu bayram tatili olduğu için doktorada gidemedim sadece keseyi görmüştüm kese duruyormu onu bile bilmeden yattım tatil sonrası doktora gittim vajinal bakıldı ve hem bebeği hem kalp atışlatını gördük şimdi leke yok
dün dayanamayıp doktora gittim bebeğimin hareket ettiğini bile söyledi doktor şimdi korkularımı biraz atlattım Allah herkese kucağına almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen ve doktorunun dediklerini aynen yap. Lekelenme korkutucu olsa da sonunda mutlaka kötü şeyler olacak diye düşünme. Bebişin bir yaramazlık yapmıştır içerde annesi. Bozma moralinia.s.
bitanem cok tesekkür ederim sağol ama korkuyorum cnm yasüprizzzzzsüprizzzzz:ecrin_bebek: Bebeğime bişey olmaz dimi:ecrin_bebek:
slm kızlar ben geldım sancım var bıde pembe lekelerım var dr. aradım bol su ıc dedı ve istirahat verdı devam ederse tekrar leken olursa gel dedı cok korkuyorum kızlarrrrrrrrrrr