- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 6 haftalık hamileyken ultrasona gireniniz var mı kese nasıl görünüyordu?lütfen yazın yoksa çatlayacam
ben de tam ii beslenemiyorum galiba ama zaten normalde iştahsız bir insanım . sabah kahvaltısı olarak 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta kocaman beyaz peynir süt ama ekmek canım istemiyor gene de 1 dilim yiorum. sık sık acıkıorum o yüzden arada mandalin portakal kivi yiorum.öğlen de 1 kase yoğurt cacık gibi yapıorum siyah çekirdekli üzüm ( kan yaparmış ) ceviz filan atıştırıorum.arada gene meyve akşam da ne bilim tavuklu salata etli salata filan yiorum. salata olarak yememin sebebi ot da yemiş olayım diye. ve günde 3-4 bardak süt içiorum bi tek onu seviorum zaten.ve 2- 2.5 lt su bu ülkede sebze çeşidi yok balıkta yok.yani marul yemem gerek devamlı heheheeh havuç elma suyu sıkıorum bazen.şekerli şekerli lezzetli oluo 2sinin birleşimi.tek şansızlığım burası gıda yönünden çok fakir. izmire gidince saldırcam arapsaçlarına semiz otlarına rokalara cibezlereeeeeeee
canım ben şu an 5.3 üm ve doktora gitmiorum.7. haftada gideceğim vajinal ultrason yok burda o yüzden zaten gözükmezmiş. 6. haftam bitsin 7 de uçucam doktora.
kızlar dr a gittim kalp atışlarını duyamadım .dr dedi ki daha çok küçük 1 hafta sonra gel.kese büyümüştü sanki ama içi boş gibiydi.ya da ben mi evham yapıyom bilmiyorum offfff.
bende aynı şeyi yaşadım ..kanaman olmadığı sürece problem etme tamammı canım:)
ben daha bebikimi görmedim.görmek için sabırsızlanıyorum.haftaya kadar zaman geçermi offf
canım şu an ben de bebeğimi daha görmediğim için tam farkına varamıyorum hamileliğin. hep içimde endişe var.ben rahme yerleşme kanaması yaşadım ( 1 ytl kadar) ordan anladım hamile olduğumu çünkü reglime 1 hafta kala 8 aralıkta oldu .ve kaısk ağrılarım vardı. şimdi hiç belirtim yok daha önce de yazdım. sadece göğüs ağrısı. allah korusun bebişte terslik olduğunda mesela kalbi atmadığında filan vücut onu dışarı atıor mu. şu an her şey yolunda mıdır kanama olmadığı sürece. teşekkürler şimdidennnnn
ama işte insan sebze yiemeyince eksik kalıo sanki. ben et hiç sevmezdim otgillerden yerdim sadece ama değişio tabi bulunduğun memlekete göre yeme alışkanlığın.koyu yapraklı yeşil sebzeler o kadar faydalı ki kızlar. sadece bebek değil sizin içinde bağışıklığınızı arttırıken ii hücre üretimini arttırıyor beden sağlığı için müthiş şart.
aslında eskileri düşünüorum doktora filan gidilmeyen dönemleri sadece doğumda ebe gören kadınları.nassı güsel doğurup atlatıolarmış.bizim gibi evhamlı deillermiş.zaten çok bilmek dah kötü
çok merak ediorum napıo minik die.en azından biri sağlıklı olduğunu sölese içim rahat edecek.daha gitmediğimden dolayı bilemiorum tabi doğal olarak.
bende aynı şeyi yaşadım ..kanaman olmadığı sürece problem etme tamammı canım:)
çok merak ediorum napıo minik die.en azından biri sağlıklı olduğunu sölese içim rahat edecek.daha gitmediğimden dolayı bilemiorum tabi doğal olarak.