2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sevgili Esra, maydonoz, nane, sirke gibi yiyecekler vücutta söktürücü özelliğe sahiptir, Bilirsin hatta maydonoz kürü yaparlar vucut ödemini atsın die, vucudu temizlerler. O yüzden de hamilelikte bunlar aşırı yenmemelı, hatta başlarda hiç yemesen daha iyi.

Soda yı ıse dogum yapan arkadasım söyledi, sarılık riskine karşın onun da dr u ona soylemiş, o butun hamılelıgı boyunca ıcmıs, masallah cocuguna.. Bende yarın gene sorucam dr uma, sıze yıne haber verırım.

Birde bitki çaylarında ıhlamurun harıcınde hıc bır seyı ıcmeyın, sakın.. ıhlamuru da 3 bardaktan fazla içmeyin. Benim gibi bıtkı cayı canavarı olarak zorlanıyorum içmemek için. Özellikle de yeşil çay ( ki yeşilçaysız yapamam ben) çükü yeşil çay bebeğin uzun sure gelişimi için açık olması gereken kalbin, erkenden kapanmasına yol açıyor. Kısacası uzak durmanızda fayda var bitkilerden.
 


canım üzülme lütfen.. isyan etme.. hakkında hayırlı olanı iste.. bak sana bir umut.. sanırsam seninki kimyasal gebelik olmuş.. ben bu gebeliğimin hemen öncesi kimyasal gebelik yaşadım.. ertesi ay hemen hamile kaldım.. lütfen stres yapma ve üzülme.. herşeyin bir zamanı var .. Rabbim tez zamanda göndersin inş meleğini canım..
 
evrişcim bilgilerin için çok sağol..........çok üzüldüm muzurperiye yavaş yavaş eksilmeye başladık........zaten kendi adıma korkuyordum birde muzurperinin haberini duyunca dahada endişelenmeye başladım rabbim kimseye yaşatmasın..... yarın randevun kaçta evriş bende cumartesiye aldımama olmadı yarın akşamada aldırabilirim..... hayırlısı olsun..... birde biz kan testi yaptırmayınca biraz daha endişelendim şimdi.......
 
muzurperi çok uzuldum ya içim ciz etti okuyunca yazını (( milkshake in dedigi gibi bende daha çok korkmaya basladım yarın sabah bir an evel kan testimi yaptırmak istiyorum acayip kotu oldu içim yaa (
isyan etme armaganın dedigi gibi obur ay kalabilirsin rahim gebeliuge alısınca daha kolay oluyor hiçkalamayanları o sevinci hiç ama hçi yasayamayanları dusun ileriki aylarda dusse idi daha kotu olurdu bu kadar e rken se demek saglıklı değildi
 

çok üzüldüm muzurperi. allah sabrını veriyor. bilmiyorum ilk gebeliğin miydi ama inşallah bir daha düşük acısı yaşamazsın. iki kere düşük yapmış biri olarak benim de elim yüreğ,mde bekliyorum. 4+6 da yolk sacını göremedik diye kafa yiyorum bende. eğer teselli olabilecekse şunu söylemeliyim ki kötü giden bişey varsa en başında düşük yapmak en hayırlısı. zaman geçtikçe alışıyor çünkü insan. lütfen ümidini kaybetme.
 
arkadaşlar şu bebekli cetveller var ya hani kaç haftalık olduğunuz görünüyor, işte onlardan ben de yapmak istiyorum. siz nasıl yaptınız?
 
canım aftabru senin kaç haftalık şuan ne zaman dr. gittin beta hcg değerin kaçtı bende yarın gidicem ve korkuyorum ve beta hcgye ben daha baktırmadım senin kaçtıda görünmedi. inşallah kötü birşey olmaz yarın akşam nasıl olacak bilmiyorum....
 
Ya ben korkmuyorum, endişelenmiyorum da.. herşey iyi olacak hissediyorum, bebeğimi de kendimi de olasılıklar için hırpalamak istemiyorum. Kaç tane test yaptım, çıktı. Bu konu burada kapandı, varlıgını her daim hissettiriyor bana.. adet agrılarım oluyor hafif, diyorum bebişim uyandı başladı gene yerleşme çalışmalarına, agrım bıtıyor, dıyorum bebişimm uyuyor su an.

Yani neden bu kadar kendinizi hırpalıyorsunuz, bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz anlamış değilim, çok kızıyorum artık size. Onlara sahip olmak için yırttık kendimizi. Şimdi habire kötü şeyler düşünüyorsunuz.

Olmayacak bir şey.. herşey iyi olcak, yarında gidip bebeğimi görücem daha da güzel olacak. Ben ona çok iyi bakıcam, o da annesini bırakmayacak.. bu kadar ya.. ötesi Rabbimin bildiği iş.

Toparlanın, silkinin lütfen arkadaşlarım..
 

benim sat 1 kasım. kan tahlilimi 24 kasımda yaptım 396 çıkmıştı. doktora da 3 aralıkta gittim. kesenin boyu 10*8 mm çıktı ama yolk sacını göremedik.
 
gözükür canım merak etme daha çok yeniler herkesin gelişim süreci bir değil..... bakalım ben yarın kese görmeye gidicem ben şimdilik onu bile görsem razıyım:)))))))))))))) herşey güzel olacak inşallah.....şuna inanıyorum rabbim hiç ummadığım anda bebişimi karşıma çıkarttı çabalarımı gördü ben artık tüp bebek araştırıyordum o yüzden inanıyorum beni yarı yolda bırakmayacak bu sefer sağlıkla inşallah kucağımıza alacağız.....
 
Helal sana Sibel.. bu halin sana daha çok yakışıyor, dört elle yapışmıştır sana bebeğin artık emin ol. Sen ona sımsıkı sarılmazsan o sana nasıl tutunsun değil mi?
 
esrako ,
bana da takip cetvelinden yapar mısın? ya da nerden yapılıyor söyler misin?
 
sağol evrişcim senin verdiğin moralle bu hale geldim :))))))))))))) bak unutma yarında dr. gitmeden bir moral daha istiyorum ha yarına kadar ben yine karalar bağlarım
 
evris çok haklısın ya muzurun durumu bizi çok uzdu bir anda etkilendik bu herkesin basına gelebilcek birsey deil. daha evel yasayanlarımızda var.
durduk yere olabilecek birsey değil olursa da allaha kalmıs. ben bu iki cizgiyi gormyi bile 16 aydır beklioryum.
geçen ay bu ugrda tek tupum saglammı diye baktırmak için laporoskopi oldum ve akabinde bu ay hamile kaldım bu bile bana buyuk mukafat allah tamamına erdirsin insallah. kotu dusunmek yok :)

aftabru bizim cetvelin kenarında sitenin adresi var oraya gir biraz ingilizcen varsa yaparsın zaten. beebguginin dogacak yaklasık tarih isteniyor sat değil. ve cetveli yapıtktan sonra sag tıkla ozellikler e gir ordan cetvelin linkini kopyala. sonra kk da kontrol panele gelip ayarlardan en altta bir k isim var oraya ekle. sayet yapamassan yaz yine
 
sağolun arkadaşlarr kimyasal gebelikmişş 2 güne kadar adet olurmuşumm.. hayırlısı allahtan... allah sizinkileri tamamına erdirsinn... napalım buda yaşanacakmış..
 
kimyasal gebeliği ilk defa duyuyorum. neler neler var arkadaşlar, eskiden kadınlar doğurmak için gidermiş doktora sadece. hatta onun için bile doktora değil ebeye filan giderlermiş. şimdi şu bizim halimize bakın. nerdeyse doktorlar kadar çok şey biliyoruz. bu da bizi geriyor tabi.
 
esrako, ingilizcem var, baby-gaga ya da girdim baktım. due date imi girdim 8 ağustos diye , 4hafta 6 günlük diye cetvel de oluşturdu. altta 3 tane kutu var forumlara ekleyebilmek için. hangisini seçmem lazım. ilk kutuya "select and copy" dedim, anlattığın gibi profilimi düzenleden ilgili yere yapıştırdım ama yine de olmadı.
 
ne güzel ya ben varken kimse yoktu.sıkılıp çıktım ve günlerdir uğramıyordum bir açtım siteyi inanamadım.arkadaşlar hepinizin ve tabiki benim bebişlerimiz hayırlı olsun.rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü versin...çok sevindim çoğaldığımıza.paylaşım önemli neticede.
bugün 38 günlük olduk.ve ilk doktorumuza gittik kesemizi gördük muhtemel doğum tarihim allah izin verirde herşey yolunda giderse 4 ağustos.bayramdan sonrada kalp atışları için gideceğim.ara sıra sancılarım oluyor adet sancısı gibi ama önemli değil dedi doktor.sadece folik plusa devam et dedi.zaten 4 aydır kullanıyordum.tahlillerden sonra bakarız dedi vitamin falan vermedi...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…