2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

inşallah bu sefer kucağına alırsın
şu an düşük tehliken kanaman var mı
daha öncekilerden farklımı

Amin inşallah helincim. Şu anda herşey normal gibi. Kalp atışlarını gördük. Kanamam da yok. Doktorum Fragmin ya da fluxum iğne kullanalım diyor. Kan pıhtılaşması sorununda kullanılıyormuş. Ben de bu sorun yok ama düşüğü önlediği için yine de kullanalım diyor. Acaba bu iğnelerden kullanıp doğum yapan var mı sitede?? Ben biraz korkuyorum. İğne kullanıp kullanmamada çok kararsızım.
 
ajda hosgeldinn
sat 9 kasım mı ?
bende 6+4 gunluk hamileyim tamamen aynıyız :)
dr a gittinmi keseyi vs gorudn heraled ??
insalah bu sefer saglıkla kucagına almak nasip olur.

Merhaba Esrako. Satım 12 Kasım. Ama ultrasonda ölçüm 6+4 çıktı. Vaj,nal ultrasonla baktı hem bebeği hem kalp atışlarını gördük canım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız.
 

Aftabru ben de bunu sormak istiyordum. Genetik olarak sadece kromozomlara baktırdık normal çıktı. Kan sayımında da sorun yok. Doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da iğne kullanalım diyor. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Yan etkileri var mı? Başlasam mı iğneye, çok karasızım. Bir de senin tahlilleri devlet karşıladı mı? Kafam çok karışık laelaelaelaelae
 
kızlar ben akşam doktora gittim tahlillerde sorun yok ama bebişi göremedik dr geç döllenme olmuş dedi yolk kesesini gördük o yüzden içim rahat 10 gün sonra tekrar gel o zaman kalp atışlarını görürüz dedi aslında ben bugün görürüz die tahmin ediyodum biraz bozuldum zaten ilk başta bakmayalım boşuna göremeyiz daha dedi sinir oldum. sonra baktık haklı çıktı malesef
 
klava: klava: klava: klava: klava: bu oklavaların hepsini kafamda kırabilirsiniz kızlar, hakettim.
civcivimi gördüm,pıt pıt atan kalbini duydum.çoook mutluyum.

YENİ GELEN HERKES HOŞGELMİŞ,SAFA GETİRMİŞ...BEBİŞLERİNİZ HAYIRLI,UĞURLU VE SAĞLIKLI OLSUN...
 
kızlar beni de listeye ekleyin bi de cinsiyetini yazın bi zahmet :) 24 ocak 1977 doğum tarihim. son adet tarihi ise 28 Ekim 2008.
 

Oh oh pek güzel, çok sevindim canım.. Ben de dün duydum, nasıl müthiş bir şey değil mi? Allahım ayırmasın artık onları bizden...
 
cin takvimi listemiz

1- babymom- kız
2-NILUFERSAHH- erkek
3- tuana3434- kız
4-aftabru- kız
5-dide- erkek
6- petrik - erkek
7-basak35- erkek
8-desdona- erkek
9-defnedamla- kız
10-Lalece-erkek
11-perlin- kız
12-norraa- erkek
13-gamze_hlm- kız
14-esrako- erkek
15-evris-erkek
16-milkshake-kız
17-tazefasulye-kız
18-mercimekim- erkek
19-kayra42-erkek
20-comely_08-kız
21-keops35-erkek
22-angeleyes3-erkek
23-helin hivda- kız
 

çok tebrik ederim.6 gün farkı da attın kim tutar seni:) seni bu bebiş basketçi falan olacak herhaldesırnaşık şey
 

canım ben de balık yiyemiyorum.hamilelikten önce bayılırdım.şimdi hayali bile midemi bulandırıyor.dün eşim çok ısrar etti mangalda yapayım diye.onun yerine oturup kahvaltılık bir şeyler yedim.oysa çok faydalıymış balık ne yapsak acaba?
 

evrişin de belirttiği gibi doktorum da bana minoset ve parol önerdi.geçmiş olsun
 

canım beni de eklermisin.benim muhtemel doğum tarihim ise 13 ağustos.
sevgiler,...a.s.
 

canım ben de akşam zorla da olsa 1 balık yiyebildim.miniğime karşı acayip huzurlu oldum yedikten sonra.ama bir dahakini düşünmek bile istemiyorum.:uhm:
 
arkadaşları doğum listesini güncellermsiniz...26 ağustos demiştim ama göremiyom kendimi
 
Kizlar selamm,bugun gec girdim nete..Yeni gelen hamislerrr hosgeldiniz..
evdeyim, dinlenebiliyorum...Agri kesici hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin..

nora ben yazana kadar senin agrın geçmistir umarım .
ben ilk kez biriiki gun once dayanamayıp minoset içtim. ama evrisin dedigi çok dogru sakın yanlıslıkla minoset plus falan almayın. sanıyorum içerik tamaman farklı plus tabiki çok kuvvetli agrı kesici aman dikkat.


bunu yıllar evel ogluma hamile iken gittiim dr da bana demisti o yuzden asla içeri bosalma olmayacak prez. kullanacaksınız demisti bizde bu sekilde uygulamıstık. sonuçta var yada yok kullanmakta bir sakınca yok sureli bir donem zaten riske girmeye gerek yok. nasıl dr lar agrı kesici minoset içebilirsiniz diyorlar biz yinede korkuyoruz içmeye. hle bu islem için prez. kullanmak çok daha uygulamada kolay birsey.

 
canım ben de akşam zorla da olsa 1 balık yiyebildim.miniğime karşı acayip huzurlu oldum yedikten sonra.ama bir dahakini düşünmek bile istemiyorum.:uhm:

dün yarım kilo çinekop yedim cokacimcoook kendime şaşırdım :1shok:
ilk aşerdiğim şey balık oldu
zorlada olsa yemeye çalışın çok faydalıymış zeki olur bebişlerimiz
şimdiki balıkçılar temizleyip pişirip veriyorla çok rahat oluyo evde kokusunu çekmezsen yiyebilirsin belki birde öyle dene çok rahat oluyo
 

yaa ne güzel.tek yemek istemediğim şey balık oldu.temizleme işini biliyordum fakat pişme kısmını duymamıştım.bi sorayım bakayım burda yapıyolarmı.valla süper olur.tşk.edrim. sosito
 

balığ her öğün yerim heralde çok seviyorum ya...hele pişirirken o kokusu bana yetiyo mis gibi içme çekiyom...balığın yanında bide soğan çok güsel oluyo ama soğan yiyemicem artık..:icecream:
 
balığ her öğün yerim heralde çok seviyorum ya...hele pişirirken o kokusu bana yetiyo mis gibi içme çekiyom...balığın yanında bide soğan çok güsel oluyo ama soğan yiyemicem artık..:icecream:

senin bebiş çok zeki olcak o zaman tuana .kıskandım valla.banane ben de yemek istiyoruuuuuuuuum:Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…