- 22 Kasım 2008
- 1.859
- 1
- 50
ya defne benim dr da karından bakma meraklısı anlamıyorumki nedennn. yani ho ilkinde ben keseyi net olarak kendimde gormek istiyorum dedim e gel i çin rahat etsin peki dedi karından kendi gordugu halde birde vajinal baktı ben goreyim diye . ama yarın karından bakarv e kalp atısıng oremesse altatn bak diycem ama bu bile beni gunelrdir stres ediyor dr la çekisme halinde olmak hos uma gitmiyo tabii ama r umu değistirmeycek kadars eviyorum ve inanıyorum neyse 9. haftadan itibaren artık her gelisim karından izlenebilir hale geliyormus az kaldı:)
esracım ağrı filan yapabilir diye gerek yok diyor ilkinde keseyi gördü ikincidede kese büyümüştü bu yeterince olumlu dedi dediğin gibi 9. haftadan sonra nasıl olsa görülecek diye yapmıyo zaten öyle deyince benimde aklıma takıldı ağrı yapmayacaksada yapcak bu kez vazgeçtim sınırsız midem bulanıyor zaten boş bir keseyle olacak değil boşver hiç olumsuz düşünme 9 ay stresle yaşayamayız ya sende keyfine bak bebişinde
esracım ağrı filan yapabilir diye gerek yok diyor ilkinde keseyi gördü ikincidede kese büyümüştü bu yeterince olumlu dedi dediğin gibi 9. haftadan sonra nasıl olsa görülecek diye yapmıyo zaten öyle deyince benimde aklıma takıldı ağrı yapmayacaksada yapcak bu kez vazgeçtim sınırsız midem bulanıyor zaten boş bir keseyle olacak değil boşver hiç olumsuz düşünme 9 ay stresle yaşayamayız ya sende keyfine bak bebişinde